Bijusī neliekas mierā

Reitings 9
Reģ: 13.06.2014
Apmēram mēnesi centos tikt galā ar visu, kas notiek, bet pēdējās dienas vairs nevaru sakarīgi padomāt un saprast, kā rīkoties. Tādēļ lūdzu padomu šeit-varbūt kādai ir bijusi līdzīga situācija.
Iepazinos ar puisi, kurš pirms 4 mēnešiem bija izšķīries no draudzenes, ar kuru kopā bija diez gan ilgi-7 gadus. Sākumā īsti neko nevēlējos, biju laimīga viena u.t.t. Tomēr pēc kādām 3 nedēļām sākām satuvināties. Viss bija jauki, līdz brīdim, kad viņa bijusī uzzināja par mani.
Kamēr viņa man rakstīja sociālajos tīklos un apvainoja mani-man bija vienalga. Kad tas nestrādāja, viņa mainīja taktiku-sāka okšķerēt kur es strādāju, rakstīt manam priekšniekam (ar puisi strādājam vienā darba vietā) un iepīt manu darbu ( nu kurš normāls cilvēks tā dara? Tikai greizsirdīgs..). Brīdināju priekšnieku, viņš saprata, ar to viss bija kārtībā. Kad šī taktika nestrādāja-viņa atkal mainījās. Zvanīja uz puiša numuru, gribēja runāt ar mani un lūdzās, lai es viņai viņu neatņemot. Vienīgais, ko viņa no manis dzirdēja bija tas, ka es nevaru atņemt to, kas pats iet prom. Neņemot vērā visu to, ka viņa ir pārrakājusi manu profillu sociālajos tīklos (uz priekšu, neko interesantāku par sarakstēm ar draugiem par to, kā man iet esot prom no Latvijas, neatradīs), un to, ka viņa iepina manu darbu visā šajā-es vēl pasmaidīju par viņas rīcību. Pirms dažām dienām nāca pēdējais-viņa sāka rakstīt maniem draugiem, un tas, kas mani uztrauc-viņai ir pieeja pie tādām lietām, kas ir domātas tikai draugu auditorijai. Vienam no maniem draugiem ir uzlikts, ka viņam var uzrakstīt tikai draugi. Un vienalga viņa atrada veidu viņam uzrakstīt. Viņai ir pieeja pie maniem profiliem, kurus tagad esmu atstājusi gandrīz tukšus no info. Vismuļķīgākais ir tas, ka es vairs nezinu, kam ticēt. Puisis saka, ka viņam rūpot tikai es u.t.t. Kāpēc nezinu kam ticēt? Tādēļ, ka nesaprotu viņa valsts valodu, nav latvietis. Es nezinu, ko viņš ar viņu runā, kaut gan rāda man sarunas un pats tulko (bet ko gan var zināt, ne?). Es nevēlos iet cauri viņa vēstulem un tās tulkot-nu neesmu es tik traka, lai līstu otra cilvēka privātajās lietās. Šī sieviete melo viņam, ka mani draugi viņai stāstot visu un vinš noticēja lidz brīdim, kad parunāja ar maniem draugiem. Viņai pat ir pieeja pie dažām manām sarakstēm, kuras viņa sūta viņam lai viņš redz, ko viņa varot izdarīt. Man pie draugiem ir bijušie priekšnieki, kolēģi, skolotāji-ja viņiem šī sieviete sāks rakstīt? Viņa ir nenormāli greizsirdīga, un šoreiz greizsirdība sāk parādīties rīcībā. Katru dienu nāk kaut kas jauns-vienalga, vai viņš viņu bloķē vai nē. Šī sieviete ir žurnāliste un viņā tiešām zin lietas par mnai, kuras nekur sociālajos tīklos neparādās-par manu darbu, par pagātni. Un viņa pat nav no Latvijas. Man ir bail uzticēties arī tāpēc, ka es šo puisi nepazīstu ne uz pusi tik ilgi kā viņa. Viss šis murgs ir sacēlis kājas manus priekšniekus, kolēģus un draugus. Daži tagad domā, ka esmu vieglas uzvedības meitene. Katru reizi, kad šķita, ka viņa pārtrauca savus draudus un līšanu viņa dzīvē, viņa nāk klajā ar kaut ko jaunu. 7 gadi ir ilgs laiks. Dzirdēju savā virzienā tekstus, ka es atņemot viņas topošo vīru un nākamo bērnu tēvu (viņi nebija saderinājušies). Kā citas meitenes justos manā vietā, brīdī, kad cita sieviete lūdzas, lai es neatņemot viņai viņas mīlestibu. Es nevienam neko nevēlējos atņemt. Viņš nevēlas vairs neko ar šo sievieti, bet dienu no dienas es nogurstu aizvien vairāk no visa. Lūdzu, ja kādai ir bijis līdzīgi vai ir kāds padoms...pasakiet...
20.06.2014 17:50 |

Reitings 9
Viņa ir žurnaliste savā valstī-kas ir Rumānija. Tas arī ir diez gan biedējoši-kāda veidā kāds no tik tālas valsts spēj atrast info par mani?
20.06.2014 18:19 |

Reitings 9
Alexxa -tev nu šeit ir taisnība. Laikam, ja vēlos paturēt savu darbu un nesabojāt attiecības ar kolēģiem un priekšnieku-tas arī būtu labākais risinājums.
20.06.2014 18:21 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Hmm...man jau liekas, ka kaut kas tur nav tiirs.
Citaadaak es neticu, ka chalis nespeetu taadas vaarnas atseedinaat. Ganjau negrih.
Vai ir. Veerts kaut kaadu simpaatiju deelj sachakareet sev karjeru, attieciibas ar draugiem un veel nervus sabeigt?
Paaraak liels upuris kaut kaada bikšaiņa dēļ, kas reaali tin tevi ap pirkstu.
20.06.2014 18:21 |

10 gadi
Reitings 3818
Reģ: 06.05.2014
Sarakstes tāpēc, ka viņš to sievieti vispār vairs nevēlas redzēt un dzirdēt no viņas.

Ja negribētu redzēt un dzirdēt neko no viņas, nebūtu nekādas sarakstes. Būtu kaut vai mīkstais uzmests. Lai raksta, bet neatbild. Ja puisis atbild, bet tev saka šādi, tad problēma nav tiku bijušajā. Viņa tak kā traka vista tev nelektu virsū tāpat vien. ZInu vienu gadījumu, kur džeks bijušajai rakstīja, ka mīl viņas, bet arī to meiteni, ar kuru bija tad kopā, un nevarot izvēlēties starp viņām. Tā arī sākās vistu dumpis, bet tā laika meitene nespēja saprast, kāpēc viņa bijusī vislaik viņu skatās, raksta, draud un draugam sūta nelaimīgas mīlas dziesmiņas.
20.06.2014 18:22 |

10 gadi
Reitings 385
Reģ: 27.03.2014
tas virietis ir rumanis?
20.06.2014 18:23 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Es arī pievienojos tam, ka vīrietim ar to visu vajadzētu tikt galā kārtīgi bijušajai izskaidrot dzīvajā, ka viņa var aizmirst par kopā būšanu, ģimeni un kur nu vēl kopējiem bērniem. Un galvenais paskaidrot, ka, ja nebūsi Tu, būs cita, bet ne bijusī ..

Vajadzības gadījumā pat aizvest viņu pie speciālista, jo līdzšinējā rīcība vien norāda, ka meitenei nav visi mājās .. sliktākajā gadījumā iesūdzēt par cieņas aizskaršanu un apmelošanu.
20.06.2014 18:24 |

Reitings 9
Vakar vakarā centos runāt ar viņu, pateikt, ka esmu pārak nogurusi no visa un ka tas viss ir aizgājis pārak tālu, bet puisis tikai noteica, ka šāda iemesla dēļ viņš mani netaisoties pazaudēt.
20.06.2014 18:30 |

Reitings 549
Reģ: 22.12.2013
Es tava vieta butu dusmiga uz to virieti, kas nevar ar pietiekami skaidru nostaju nolikt to sieviski pie vietas. Domaju, ka loti liela atbildiba par so situaciju ir virietim jauznemas, ne tev. Ta intereses pec - vai kadu reizi esi izmantojusi ta viriesa datoru, lai ieietu facebook, epasta, u.c.?
20.06.2014 18:39 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
šāda iemesla dēļ viņš mani netaisoties pazaudēt.

Tā arī pasaki - kamēr nebūs visu sakārtojis, nekas arī nebūs. Tev tas nav jāpacieš un viņam, ja vispār ir saprātīgs radījums, tas jāsaprot.
20.06.2014 18:42 |

Reitings 786
Reģ: 18.05.2014
Izklausās slimi.. Tiešām zemu kritusi. Piekrītu meitenēm - lai viņš sakārto tās lietas ar viņu!
20.06.2014 19:09 |

Reitings 434
Reģ: 19.06.2014
es draugam pateiktu, vai nu lai viņš tiek vaļā no savas neaptēstās bijušās, vai es tieku vaļā no viņa. tas arī viss. kas tas par mīksto, kas neko nevar izdarīt? besī sievietes, kas ļauj sev kāpt uz galvas
20.06.2014 19:21 |

Reitings 696
Reģ: 29.05.2014
ārprāts.. es jau esmu greizsirdīga, bet te nu ir pilnīgs kašmars .. :(
20.06.2014 19:22 |

Reitings 144
Reģ: 04.08.2012
Ja reiz cilvēkam piemīt temperaments, (kas Rumāņiem tiešām piemīt), tad ar šādu pasmaidīšanas pretreakciju Tu viņai neliksi rimties.
Man tāda situācija nav bijusi, bet pēc Tava stāsta, man Tavā vietā tiešām paliktu bail, ka kāds svešs cilvēks neliktu mani mierā, okšķerētu info, utt. Un neviena vīrieša dēļ es nepaliktu kopā, lai sabojātu savu nākotni. Kā Tu vari zināt, ka jau šajā brīdī netiec apmelota?
Iesaku atkāpties, var taču palikt vēl ļaunāk, ja jau tik tālu šī sieviete ir centusies...
20.06.2014 19:43 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Tas vīrietis ir kāds aristokrāts vai miljonārs, ka viņa dēļ jāliek uz spēles visss?

Lupata kaut kāds, kutrš nedara neko, kamēr viņa bijusī Tevi pazemo.
20.06.2014 20:02 |

Reitings 613
Reģ: 31.03.2013
Esi uzmanīga, esmu par temperamentīgajām sievietēm visu ko dzirdējusi. Negribu sabiedēt, bet atceros kā mamma stāstīja, ka viņas draudzene bija ļoti līdzīgā situācijā un beigās tā rumāņu sieviete ar kasteti praktiski pāršķēla tai draudzenei vaigu uz pusēm. Un stulbākais, ka džeks viņu pameta, jo rēta uz visu mūžu paliek, nebija ilgi kopā un ar tādu neglīto negribēja palikt. Tas gan bija tiešām sen un notika Latvijā, bet nu tomēr padomā kārtīgi, es laikam toč uz policiju ietu.
20.06.2014 20:10 |

Reitings 696
Reģ: 29.05.2014
Lupata kaut kāds, kutrš nedara neko, kamēr viņa bijusī Tevi pazemo
tieši tā..
20.06.2014 20:11 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Attiecības nav jākārto Tev, bet vīrietim ar savu ex draudzeni.
Tavā vietā es izstātos no spēles. Un ja vīrietis tiešām ir ieķēries līdz ausīm, viņš sakārtos attiecības un atnāks pie Tevis un viss būs labi, bez scēnām un sarežģījumiem.
Šajā gadījumā viņš nav nokārtojis attiecības līdz galam ar savu bijuši draudzeni.
20.06.2014 20:14 |

Reitings 172
Reģ: 22.02.2012
DIO +++
Piekrītu katram vārdam
20.06.2014 20:19 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man situaacija liekas neapskauzama!Izskataas,taa sieviete neatkaapsies,ja pat ir zaudeetaja!
Ja neesi veel loti piekeerusies viirietim,varbuut staajies aara no siis "speeles",kameer veel vari...
20.06.2014 20:30 |

Reitings 341
Reģ: 13.01.2011
Pilnīgs murgs, es savu laiku tiešām netērētu. Vai arī, ja gribētu saglabāt attiecības, sāktu ar sociālo profilu izdzēšanu.
20.06.2014 20:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits