Eirovīzija

Reitings 371
Reģ: 26.04.2014
Mans pirmais nopietnais topiks. :)

Kādas ir Jūsu domas par šo vakaru?
06.05.2014 22:12 |

Reitings 870
Reģ: 13.09.2012
Konchita
11.05.2014 10:32 |

Reitings 821
Reģ: 23.04.2011
Es, atklāti sakot, esmu šokā, ka Nīderlande ierindojās tik augstā vietā. Ar neizpratni klausījos, kā visi pēc kārtas piešķir šai dziesmai lielos punktus. Austrijas kombinācijas ar normālu dziesmu, lielisku vokālu un transvestītu izpildītāju, kā uzvarētāja vispār nepārsteidz. Biju domājusi gan, ka uzvarēs Zviedrija. Vēl +/- patika Somijas, Grieķijas, Dānijas, Norvēģijas un vēl pārītis dziesmu.
11.05.2014 10:36 |

Reitings 1080
Reģ: 06.09.2013
Tas, ka uzvarēja transvestīts, mani neuztrauc. Bet varbūt kāda man var apskaidrot vienu lietu, ko es tiešām nesaprotu -tas vīrietis tātad ir gribējis būt sieviete un tāpēc tur visādi pārtaisījies, bet kāpēc tad viņam/viņai joprojām ir tā bārda???
Tas ir tikai PR. Lasīju, ka sākumā uzstājās, kā vīrietis - neguva atzinību, tad saģērbās kā sieviete, un viss notiek. Ikdienā viņš ir vīrietis.
11.05.2014 11:12 |

10 gadi
Reitings 13520
Reģ: 29.01.2009
Par Konchitu un viņas uzvaru es vispār neizteikšos...
Bet mani ļoooti pārsteidza Nīderlandes 2.vieta!? Varbūt es palaidu garām dziesmas domu vai vārdus, jo dziesma manā skatījumā bija ļoti VĀJA un nepiemērota Eirovīzijai, es vēl atlasē liku uz to, ka Nīderlande netiks finālā, bet beigās viņi norāva 2.vietu... WTF ? :/
Biju cerējusi, ka uzvarēs Zviedrija, viņiem bija ļoti laba dziesma... Ungārijas dziesma arī patika. Krievijai šogad tāds vājš izpildījums. Un par Krieviju runājot, nepatika ka atkal meitenes tika apsvilptas, tas tomēr ir dziesmu konkurss, nepareizi to jaukt ar politiku!
11.05.2014 11:23 |

Reitings 548
Reģ: 30.03.2013
Man ļoti patika Nīderlandes dziesma,vēl joprojām galvā visu laiku skan. Brīnišķīga!
11.05.2014 11:40 |

Reitings 2870
Reģ: 20.12.2012
Ak dievs. Pasaule iet uz galu. Tagad jau pieņemam, ka šāda uzvara un vispār dalība ir normāla, pēc gadiem jau būs normāli, ka pedofilisms ir slimība. Lūk, ko ar savu Eiropu esam panākuši, ar savu pārspīlēto vienlīdzību un demokrātiju. Bērns skatās pie ekrāna un priecājas par tādu Končitu, un izaugot viņam daudz kas liksies normāli. Eirovīzijā pie ekrāna sēž 80% geji un izvirtuļi, kuri ar sajūsmu sabalsoja par Končitu, savukārt, pārējā pasaule jau sāk priecāties līdzi-tak mūsdienīgi, oriģināli, jāpieņem citādie utml. Šausmas. Prieks, ka ir vēl cilvēki, kuriem ir skaidrais saprāts.
11.05.2014 11:53 |

Reitings 11
Reģ: 21.04.2014
kas ir pats interesantākais, ka tās izpildītās dziesmas ilgi atmiņā nepaliek. Paliek kautkas īpaši spilgts, nebijis, par ko cilvēkiem emocijas, runas utt. Par Končitu runās ilgi, par Nīderlandes, Zviedrijas, u.c. sniegumu aizmirsīs max.mēneša laikā. Par Končitu runās visu gadu. Bet nākamajā konkursā viņa (-š) atkal kāps uz skatuves...
11.05.2014 11:54 |

Reitings 188
Reģ: 03.05.2014
Liene Būt homofobam ir grēks dieva acīs.
11.05.2014 12:02 |

Reitings 157
Tām kuras jautā Kočita ir Drag Queen, kas nav gluži tas pats, kas būt par transpersonu.
11.05.2014 12:04 |

10 gadi
Reitings 13809
Es zinu, ka esmu dikti konservatīva un aizspriedumaina, bet, nu, mani itin nemaz neuztrauc šī uzvara. Kāpēc tad mēs nenosodām gejus un lesbietes kopumā, bet šo cilvēku tomēr nosodām?
11.05.2014 12:06 |

Reitings 1080
Reģ: 06.09.2013
Kāpēc tad mēs nenosodām gejus un lesbietes kopumā, bet šo cilvēku tomēr nosodām?
Kurš teica, ka nenosodām? Īpaši Austrumeiropā ļoti daudzi nosoda gejus un lesbietes kopumā, bet tā jau ir cita tēma.
11.05.2014 12:11 |

Reitings 2870
Reģ: 20.12.2012
..nākamā vīzijā startēs geju vai lezbu pāris.....kuri publiski koposies ....tas tiks nosaukts par mākslas performanci.... viņi uzvarēs eirovīzijā ! visi sajūsmā....(balsotāji).

Vēl pēc gada startēs vecis ar mazu zēnu ....kuri izdziedās un demonstrēs pedofīlās "mīlas" skaistumu....pasaule sajūsmā....

Lūk, izcili, lai gan skarbi uzrakstīts. Es neesmu pret homoseksuālistu, bet pret propogandu.
11.05.2014 12:11 |

10 gadi
Reitings 13809
Piedod, Liene, bet pēc manām domām tā ir pārspīlēšana.

Nevajadzētu jaukt kaut kādu šovu ar reālo dzīvi.
11.05.2014 12:13 |

Reitings 1378
Reģ: 24.05.2013
Lūk, izcili, lai gan skarbi uzrakstīts.
Es neesmu pret homoseksuālistu, bet pret propogandu.

Aha, Krievija arī ir tikai pret propagandu, nevis pret homoseksuālismu kopumā.
Šādi teksti man liekas tad pats, kas : "tu esi rasists? - nē! Bet nu lai mana māsa būtu attiecībās ar melnādaino.. To gan es negribētu.
11.05.2014 12:16 |

Reitings 738
Reģ: 14.10.2011
Vienīgais, ko nesaprotu, ir tas, kāpēc pēkšņi sāk pīt iekšā arī pedofīlismu. Atvainojos, varbūt esmu liela muļķe, taču kāds sakars homoseksuāļiem un transvestītiem ar pedofīliem, kurus tiešām vajadzētu izolēt no sabiedrības? Tās ir tik dažādas lietas, kuras pat salīdzināt nevar.
Par uzvaru viss skaidrs. Cilvēkiem vienkārši jau ir apnikuši vienveidīgie, klišejiskie priekšnesumi. Reiz, kad uzvarēja Naumova, viņa bija pirmā, kurai bija tāda veida priekšnesums, kuru pēc tam sāka kopēt citi. Reiz uzvarēja Lordi, kuri ar savām maskām un smagā roka dziesmu paķēra skatītāju un izcēlās starp mīlas romancēm un duetiem. Tagad šeit ir šis pats gadījums. Uzvarēja persona, kura paliks atmiņā. Ja ne ar dziesmu, tad ar izskatu gan. Piemēram, pagājušā gada uzvarētājas seju aizmirsu jau pēc nedēļas, šo personu izskata dēļ atcerēšos vēl pēc gada.
Manuprāt, tas nav nekas slikts, ja uzvara ir tieši Austrijai. Eirovīzijā nav noteikti standarti ko drīkst un ko ne. Tajā var piedalīties jebkurš neatkarīgi no tautības, ādas krāsas, seksuālās orientācijas un izskata. Ir skumji, ka joprojām ir ļoti, ļoti daudz cilvēku, kuri nespēj pieņemt kaut ko, kas atšķiras un izskatās savādāk kā viņu iedomātajos "normālā" cilvēka standartos.
11.05.2014 12:21 |

Reitings 123
Reģ: 09.09.2013
Nesaskatu neko briesmīgu Austrijas priekšnesumam...tieši otrādi dziesma un izpildījums bija baudāms! Nevaig spriest par cilvēka dzīvesveidu...kā jau pati Čikita teica, ka jebkurš var savu dzīvi veidot tādu kādu pats vēlas, ja vien nedara pāri citiem! Ko jūs darītu, ja būtu viņas vietā?...ne ta vīrietis ne ta sieviete...ko tad teiktu!? Var redzēt, ka cilvēkiem ir problēmas, ja izskats ir svarīgāks par pašu personību!
11.05.2014 12:23 |

Reitings 37
Reģ: 21.04.2014
Ja neskatās uz Končitas bildi, tad dziesma ir laba. Man nekas nav pret gejiem un lesbietēm, bet dāma ar bārdu man vienkārši velk uz smaidu:DD

Bet mūsējie vispār uzstājās smuki. Jo vairāk to dziesmu klausās, jo vairāk iepatīkas.Es patīkami pārsteigta:)))
11.05.2014 12:25 |

Reitings 821
Reģ: 23.04.2011
Man šķiet diezgan, hmm...muļķīgi(?), ka cilvēki bieži vien runā par to, ka visi mēs esam viena liela ģimene. Savu māsu vai brāli mēs taču atšķirīgu uzskatu dēļ pagrabā nespundētu, vai ne? tad kāpēc šim cilvekam, būtu jāpaliek ēnā tikai tādēļ, ka viņš nepielāgojas normai? Pasaulē ir tik daudz dažādu cilvēku, ka cilvēkus, kuri noliedz šo cilvēku atšķirību man nav bail pielīdzināt ar cilvēkiem, kuri domā, ka Zeme ir vienīgā planēta ar dzīvību. Muļķīgi, ne?
Cilvēki bļauj par to, lai tiem tiek piešķirts vairāk brīvības. Nu lūk, cilvēks jūtas brīvs! Bet, nē, šī atkal nav tā pareizā brīvība, jo nesakrīt ar kāda cita standartiem.
Labi, šis iznāciens iespējams bija nedaudz provokatīvs, bet neviens mēs neesam tiesīgi liegt cilvēkam attīstīties tikai tādēļ, ka tā izskats un domāšana nesakrīt ar mūsējo.
11.05.2014 12:32 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Vienmēr izbrīna, ka tēmās par homoseksuāliem cilvēkiem, kāds vienmēr pamanās piesaistīt pedofiliju.

Man liekas, ka Končita ir veiksmīga PR un aizspriedumu lauzējas apvienojums. Nedomāju, ka pēc šīs uzvaras ielās saradīsies tūkstošiem bārdainu sieviešu, drīzāk kādam tas varētu palīdzēt ''iznākt no skapja'' vai nebaidīties izpausties. Nopietni runājot, viņa mani šokē mazāk nekā Mailija.
11.05.2014 12:34 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
No šova līdz reālai dzīvei nav tik liels attālums. Šis šovs ir mūsdienu kultūras atspoguļojums. Ar vien vairāk un vairāk tiek pārkāptas morāles normas un robežas. Un priekš manis tas nav nekas iepriecinošs.

Pāris vārdos- "vecā" Eiropa iet zudumā, tas ir skaidrs.
Īstenībā biedējoši, bet priecē, ka daļa cilvēku to apzinās.
11.05.2014 12:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits