pastav pastav.Un daudzi skatās uz tadiem škībi. Patik tas kadai vecmeitai vai ne!
Jā, redzu. Jo bērns ir arī mans. Bet norakstīt visu savu dzīvi un pavadīt to ar cilvēku, kurš ir vienaldzīgs - nekad.kapec jadzemde no vienaldziga cilveka berns? Tikai no taeda ko ļoti mīli sanak laimigi,skaisti un veikmigi berni. Mīlestībā bērnui jārada.
Tā vien liekas, ka Tu dzīvo kaut kādā mucā un no turienes speciāli neej laukā, lai tikai skatītos uz pasauli citādāk nekā parastā - pelēkā masa. Nedzīvojam 20 gadus atpakaļ, tad tas bija aktuāli, jā.muca tu dzivo ja nezsini ka ta kā es doma daudzi, un turpinas domat. Tev grūti pienemt ka ta tas ir?
kapec jadzemde no vienaldziga cilveka berns? Tikai no taeda ko ļoti mīli sanak laimigi,skaisti un veikmigi berni. Mīlestībā bērnui jārada.
muca tu dzivo ja nezsini ka ta kā es doma daudzi, un turpinas domat. Tev grūti pienemt ka ta tas ir?
kapec jadzemde no vienaldziga cilveka berns? Tikai no taeda ko ļoti mīli sanak laimigi,skaisti un veikmigi berni. Mīlestībā bērnui jārada.
AIj un vispār autore prasīja vai mēs saderinātos nevis uzreiz skrietu pie altāra zināmi gadījumi kas saderinās un novelk pāris gadus tādā statusāoficiali saderināts esi tad kad zagsā uzrakstīts iensiegums par laulību pieteikumu un noteikts kāzu datums.