Man ir tāds parodokss, ka visas šādas veida filmas liekas interesantas, gribas redzēt, bet vienlaikus, kad skatos, liekas pretīgas un pēc tam nožēloju, ka esmu skatījusies vispār :D
Bija viena filma, kurai arī aizmirsu nosaukumu, pasmaga, bet tiešām patiks tām, kurām šādas filmas interesē- arī aizmirsu nosaukumu.
Vīrietis ar sieviete brīvdienās aizbrauc atpūsties pie ezera, kur blakus ballējas jauniešu bariņš. Vīrietis nespēj izturēt troksni un palūdz jauniešiem būt klusākiem, uz tā sāka riet viņu suns un pēc tam kaut kā tā sanāca, ka tas suns uzbruka tam vīrietim un viņš nejauši viņu nosita...un tad tik sākās:D to pārīti tie jaunieši mocīja, jēziņ kā, vīrietis drīz nomira, bet sieviete, aizstāvoties, vienu no tiem bērniem nosita. Beigās, pusdzīva, viņa aizbēga, jo apstājās viens jaunietis ar mašīnu, kurš viņu aizveda pie sevis uz mājām sakopties.... un, protams, izrādījās, ka puisis, kurš viņu izglāba, ir brālis tam sīkajam šausmonim, kuru viņa nosita, rezultātā viņa nonāca viņu vecāku mājās un es pat neteikšu, kas notika, kad gan sieviete, gan vecāki saprata likumsakarību....