sen senos laikos, kad man bija kādi 14 gadi, gribēju plānākus matus,jo man vienmēr bijuši biezi mati. To panācu pavisam vienkārši-nogriežot dažas apakšējās šķipsnas. viss bija kārtībā līdz brīdim, kad mati sāka ataugt un tie īsie mati sāka rēgoties, piemēram, kad mati bija astē sataisīti

kaut ko līdzīgu esmu darījusi arī ar priekšējiem matiem- man čolka bija slīpi uz sānu un to vietu, kur celiņš sadalās katrs uz savu pusi (pie pieres) ik pa laikam apgriezu. rezultātā man tur bija tāds kā
ezītis, izskatījās šausmīgi. Nekad vairs pašrocīgi matus negriezīšu!
un vēlviens ne gluži eksperiments, jo man tā ārsts lika

arī ap gadiem 14, aizgāju pie ādas ārsta, jo bija problēmas ar muguru (vēlāk pati atklāju, ka alerģija no piena, bet tobrīd vēl nezināju) man ļoti metās pumpas tieši uz muguras. ārste izrakstīja zāles un pie reizes izdomāja, ka man jālieto arī sejai tās zāles. te nu jāpiebilst, ka man sejas ādas stāvoklis vienmēr bijis tuvu ideālam un nekādas zāles nav bijušas vajadzīgas. bet nu ja jau ārsts saka..pēc pāris lietošanas reizēm mana seja izskatījās tā, it kā ar smilšpapīru būtu berzusi- sarkana, sāpīga, vienos izsitumos, sajūta, ka seja deg. pārtraucu lietot. tad nu bija apmēram tā- nebija problēmas ar sejas ādu, aizgāju pie ārsta, sačakarēju seju, pārtraucu lietot, atkal viss kārtībā

bet skaitījās laba ārste, pat diezgan zināma savā jomā