Mācos tālmācībā.
Bet man nedaudz citādāk, 10. un 11. klasē mācījos ģimnāzijā, bet 12.klasē sanāca tā, ka nolēmu pāriet uz tālmācību.
Man patīk, ja Tu nestrādā tad vispār nevar būt ne runas par to, ka kaut ko laikā nepaspētu izdarīt, pie tam skolā, kur es mācos, tie termiņi ir ļoti ilgu laiku uz priekšu, piemēram, tikko nosūtīju kontroldarbu, kuru var iesniegt līdz 3.martam, bet pieejams tas jau ir no gada sākuma.
Bet tā kā esmu 10. un 11. klasē mācījusies ģimnāzijā, manuprāt, man ir daudz vieglāk, tomēr lielāko daļu jau esmu apguvusi, pildu kontroldarbus un ir lietas, kuras esmu mācījusies ģimnāzijā, tad nav tik traki. Bet vai Tev nebūs par grūtu pašai apgūt visu vsk vielu? Labi, konsultācijas, protams, ir, bet es kaut kā ļoti nopietni apsvērtu šo domu.
Un, jā, arī manā skolā vsk klases var pabeigt vienā mācību gadā, bet tad Tu pati parēķini, cik daudz Tev būs jāmācās, lai to izdarītu. Ja man katrā mācību priekšmetā ir 1-3 (visbiežāk tomēr 1) kontroldarbs mēnesī, tie sanāk 9 kontroldarbi (protams, ja ņem, ka 1 kd mēnesī) vienā mācību priekšmetā vienai vsk klasei. Parēķini pati, cik tur kontoldarbu sanāks trim vsk klasēm. Tas vispār ir reāli? Nē, nu es jau, protams, nezinu, varbūt tur tie kontroldarbi citādāk salikti, ja jāsarauj trīs gadi vienā, bet tad jādomā, kā tu CE noliksi.
Ja kādi jautājumi, droši jautā. :)