SVEIAS!
Man šodien viss besīī! Gribu pakratīt sirsniņu! Nav jau ta ka viss besij bet visas problemas rodas no ta, ka nevaru iztikt ar savu algu! Stradaju sajaa darbaa nu jau 3 menesus, seit viss patik, darbs patik.. ir tiesam forsi! Bet mana alga ir 300 Ls uz rokas, saku latos, jo vieglak taa orienteties! It kaa jau nav minimalaa bet es nevaru pa šo naudu izdzivot, visu laiku rekinu lidzi, skaitu katru santimu, bet sanak taa lai var izvilkt knapi lidz nakamajai algai, un vajag aiznemties! Ar 300ls man sanak nobraukat ceļu uz darbu, paest darba, nopirkt majas paiku u.c. kas vajadzigs, nomaksat rekinus, augstskolas kreditu un praktiski viss! Sev neko nopirkt nesanak! Neatliek ne arstiem, ne sevi palutinat.. piemeram tagad valentindiena.. gribu kautko draugam nopirkt bet nevaru atlauties.. nu mani tas dzen tadaa stresaa.. ka tu cilveks stradaa braukaa no rajona uz rigu lai vnk butu cilvekos! Stulbums!
Atkal parliecinos, ka nebij jega studet un maksat naudu jo darbs tajaa jomaa nav tapat!
Ir iespeja braukt uz arzemem! Vnk uz 8 menesiem papelnit naudu! Savadak svus dzives merkus seit sezot pa 300ls varu nesapnot sasniegt! Jo iekrat vnk nav iespejams neko! Nesaprotu, kaa var iztikt cilveki kuriem ir gimene un berni!
Varbut kadai ir lidziga situacija un velas ar mani kopaa doties uz arzemem papelnit naudu! Nopietni!
Es vispar esmu pozitivs cilveks pec dabas bet sis viss manii raisa pretejas sajutas!
Kaa jus varat iztikt ar to ko sanemat un kaa jus planojat savu budzetu!