īsti sev neko neliedzu. Gribas čipsus, vai šokolādi, izēdīšu visu paciņu viena bez pārmetumiem. Tomēr jāsaka paldies manai labajai vielmaiņai, kas (pagaidām - tpfu tpfu tpfu) nav ļāvusi iet ģimenes sieviešu pēdās iegūstot ne to daiļāko miesas uzbūvi.
Un tomēr šad tad piedomāju par to, lai baltos, kaitīgos - gan cukuru, gan sāli lietotu mazāk. Ja kādreiz kafiju dzēru ar 2-3 tējkarotēm cukura, tad tagad nelieku nevienu. Un tas man ietaupa jau vidēji 7 karotītes dienā, jo kafiju dzeru daudz. Tāpat gatavojot esmu atmetusi gatavos buljonus un vegetas kā tādas, tā vietā izvēloties vairāk piparu un zaļo garšaugu.
kāda te pieminēja arī kompulsīvo pārēšanos, kura šad tad uznāk arī man, un laikam esmu sapratusi, no kurienes man tas. Vecmāmiņa vienmēr visus ir dresējusi, lai šķīvis būtu izēsts līdz pēdējam un jūs jau zināt, kādas tās vecmāmiņu porcijas ir. Tā ka, jaunās māmiņas - nespiediet saviem sīčiem rīt, tik cik JŪS uzskatāt par vajadzīgu. Paskatos arī bildes, kāda tad izskatās mazās māšeles kluse un šausmas - visi tur tādi "pīrādziņi" un tad rodas jautājums, cik ētiski ir bērnu, gandrīz pusaudzi, kurš ir fiziski aktīvs, tupināt uz diētām, jo tā mistiskā riepiņa ap punci nav ne glīta, ne veselīga?