tamborēju, adu, mēdzu reizēm arī izšūt krustdūrienā visādus darbus, ko vēlāk veiksmīgi pārdodu.
sportoju pa dārzu ar mēslu dakšām, esmu no laukiem, man patīk strādāt, bet ne tā ka visi citi, man patīk kārtīgi pastrādāt, lai vakarā nav spēka paņem primu zobos. Novelku gumickus un atgāžos gultā, tad pie gultas pienāk suns nolaiza man seju, un laimīgs aizskrien prom. Otrā rītā viss tas pats, tikai šoriez eju sienu grābt, tie ir mani topa vasara darbiņi. Ziemas mēnešos mēdzu vairāk paskatīties TV, panorāmu, kādu vietējo šovu, mēdzu pa druskai iedzert kādu stiprāku dzērienu, man favorīts stabili jau kādus 4 gadus ir bonaparte. Nu garšo. Bet daudz es nedzeru, nē, vakarā max pusi pudeles, vairāk nedrīkst, laukos algas mazas, dzerieni pa retam nopērkami autoveikalā, tad nu es cītīgi sarēķinu lai pietiek līdz nākamajam autoveikala atbraucienam.Pavisam jauki ir mani weekendi. Pirts.
Sāku gatavoties jo pusdienlaikā, pēc boršča izvārīšana.Eju uz šķūnīti saskaldu malku, sanesu uz pirti, jānes nav tālu, kādus 200m, vienā sestdienā jānes malka kādus 5 piegājienus. Esmu stipra meitene.Man patīk tas ko daru. Sestdienās ir svētku dienu- ciemos brauc mans puisis mazgāties no blakus ciema. Viņiem tagad tur aukstuma dēļ aizsalušas ūdenstrubas, tad nu tā.Viņš ierodās ap 5 vakarā, kad sāk krēslot, izkapā dīķī caurumu, kur lekt iekšā pēc pirts karsēšanās, metoties iekšā viņam parasti sarauj kājas krampjos, tik traki ka vienmēr ķērgdams spirinās pa to caurumu, kamēr es viņam pienesu kāpnes, mūžīgi aizmirstās tās laicīgi ielaist āliņģi.
Pirtī ir silti. Pa reizei mans draugs atved kādu aliņu, iedzeram, tad šim panesās prāts uz nerātnībām. Skaidrā draugs kā cilvēks, pa reizei uzpīpē, bet tā jau cilvēks uz goda. Arī strādīgs, viņam ir sava personīgā ferma, kurā viņš strāda kopā ar savu brālēnu Tomiju.Tomijs uz pirti nebrauc,viņam nepatīkot karstums, un kā saprotat par tīrību viņš neko nesaprot.
Aizmirsu jums pastāstīt, ka manu draugu sauc Imants. Kad pa tv iet tās slavenās Imantdienas, tad mēs metam darbus pie malas un liekat alu brūvēties.Vai, aizrunājos nost no tēmas, bet zinu,ka jūs tāpat lasiet- lai veicās.
Svētdiena.
Pēc pirts abi ar Imantu nākam vaļā ap 11 dienā. Es ņipri izlecu no gultas, kura atrodās pirtsaugšā, pirzdama nonesos lejā, sakatavot mīļotajam rīta kafiju, kamēr šis tuntuļojās, tikmēr jau arī pārējie ģimenes locekļi sasnākuši uz brokastīm.
da labi ! :D