Esmu tur strādājusi, aptuveni 3 gadus, strādāju ZARA veikalā. Pirms vairākiem gadiem.
Teikšu tā, viss atkarīgs no tevis paša, palasot tos komentārus internetā:
1)ak dievs, visu dienu jāloka drēbes
2)ak dievs jāstāv kājās visu dienu
3)vadība nenāk uķināties un nedala konfektes katru dienu
utt. bla bla bla
Nu tad man tiem cilvēkiem (pārsvarā tur strādā tikai studenti) gribas pateikt - TAD SĒDI MĀJĀS!
Nu, protams, ka aizejot uz to vietu tu taču zini uz kādu amatu pretendē!Jā tur būs jāstrādā, nevarēs kā citos veikalos sēdēt visu dienu un neko nedarīt, jo vienkārši nav klientu.
SIA Apranga veikalos darbs ir vienmēr un tas man arī patika, ka bija, ko darīt, nevis stulbi jāsēž vai jāstāv un jāķer katrs klients ar mākslīgu uzbāšanos!
Protams, tev būs jārunā ar klientiem, jāpalīdz, bet tur nekad tas nebūs jādara .
Pozitīvi ir tas, ka pamana labus darbiniekus, ir izaugsmes iespējas, kā tas bija manā gadījumā, tad alga arī ievērojami aug.
Pārdevējam/konsultantam alga būs kā jau visos veikalos, nekas īpaši daudz, bet kā studentam bez milzu ambīcijām ir ok! Viņi jau pārsvarā dod priekšroku studentiem un nāk pretī grafika sastādīšanas brīdī, jo grafiku sastāda nevis uz mēnesi, bet gan pa nedēļu uz priekšu, kas ir ļoti labi.
Viss ir godīgi gan nostrādātās stundas, gan arī alga oficiāla.