Sekss pirmajā reizē jeb saucamie ''sakari''

Reitings 335
Reģ: 26.01.2014
Aizdomājos par agrāk psiholoģijas stundās apspriesto.
Sakari, nejaušs sekss, vienkārša uzbudinājuma apmierināšana .. Toreiz mums pasniedzēja teica, ka 86% no šiem gadījumiem tālākā nākotne ir vienkārši neredzama. Nu bet kā tas ir. Ja es nepārguļu, tas ir iespējams, ka ar šo vīrieti vēl kādreiz kaut kas būs? Bet ja pārguļu, tad čušš, tas arī viss. Nu te laikam jautājums būtu vīriešiem vairāk, bet kā tas ir .. vīrietim seksu vairāk gribās, nu spriežot pēc pētījumiem. Viņš to dabū un tad izanalizē, cik labs tas bija, vai ir vērts kaut ko nākotnē veidot? JO! Kāpēc tad puisis ar mani pārguļ, ja es viņam neinteresēju? Viņam taču nesaceļas, ja nav iekāre. Vai ne tā? Es ceru, ka vismaz viena meitene no visām, kas šeit ir, mani saprata. :D
26.01.2014 23:54 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Man personīgi nav pieredzes, ka es iepazīstos ar sievieti un tai pat vakarā pārguļam. Ir pieredze, ka esmu sarakstījies ilgāku laiku ar kādu un tad pie pirmās tikšanās reizes tas notiek. Un pēc tam es sev pateicu "Never again!" :D Līdz šīm tas ir piepildījies.

Es gan uzreiz pateikšu, ka nepārstāvu spēcīgā dzimuma vairākumu, jo esmu ar dīvainībām, bet mana attieksme pret to visu ir apmēram ar tādu domu:
Ja abi to vēlas, kāpēc gan nē .. tomēr pieredze rāda, ka neesmu saticis tādu sievieti, ar kuru būtu gatavs likties gultā jau iepazīšanās vakarā .. nenoliedzu, ka tādu iespējams kādreiz satikšu, bet līdz šim nav nācies. Vēl man patīkās domāt, ka tas ir kas vairāk par mirkļa iegribu apmierināšanu ..
28.01.2014 13:18 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
^^ - Un kādēļ "Never Again" ? Bija slikti ? :D
Tu pēc tam ar to meiteni kko turpināji bīdīt, ja nē, tad kādēļ ?
Tīri spriedelēšanas līmenī - ja ir bijusi ilgstoša (nu ... ilgstošs arī subjektīvs jēdziens) sarakste, tad pirmā tikšanās MAN nebūtu gluži tas pats, kas pirmais randiņš. Kaut kādā līmenī to otru jau esi iepazinis .. Nav gluži svešinieki. Vai tomēr ir ?
Aizdomājos par to, cik 'viegla' meitene es būtu, ja nebūtu monogāmās attiecībās. Man kkā šķiet, ka ja es sarakstītos ar čali, teiksim, nedēļas 3 un tad, pie stipras vēlmes, khm.. lektu rotaļās .. neizjustu pašpārmetumus par "vieglu uzvedību". Turpretīm ar kkādu random smukpresīti savāktu bārā .. nooooteikti būtu morālās paģiras.
29.01.2014 16:32 |

Reitings 16
Reģ: 15.02.2014
Bet ir tipāži, no kuriem jau pa gabalu var saost, uz ko velk. Jo arī tas man parāda viņa vērtības un cik nopietni viņš par attiecībām domā.

uzgaju so temu un izteiksos. Ir jasaprot, ka pedejais kas interese cilveku kurs nododas viena vakara sakaram ir potencialas attiecibas ar so cilveku. Un tam, sadai viena vakara deekai, nav NEKADA sakara ar to ka viinjs skatas uz attiecibam ka tadam, katra zinja manas acis tas nav nekads raditajs.
Satika, saka skjist dzirksteles pat no skatiena vien, sajuta, ir ta sajuta, itka otru pazitu jau sen, abi uz viena vilnja, kapec ne?! Tadu kaisli reti var dabut ar jau zinamu virieti.
18.02.2014 17:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!