Sekss pirmajā reizē jeb saucamie ''sakari''

Reitings 335
Reģ: 26.01.2014
Aizdomājos par agrāk psiholoģijas stundās apspriesto.
Sakari, nejaušs sekss, vienkārša uzbudinājuma apmierināšana .. Toreiz mums pasniedzēja teica, ka 86% no šiem gadījumiem tālākā nākotne ir vienkārši neredzama. Nu bet kā tas ir. Ja es nepārguļu, tas ir iespējams, ka ar šo vīrieti vēl kādreiz kaut kas būs? Bet ja pārguļu, tad čušš, tas arī viss. Nu te laikam jautājums būtu vīriešiem vairāk, bet kā tas ir .. vīrietim seksu vairāk gribās, nu spriežot pēc pētījumiem. Viņš to dabū un tad izanalizē, cik labs tas bija, vai ir vērts kaut ko nākotnē veidot? JO! Kāpēc tad puisis ar mani pārguļ, ja es viņam neinteresēju? Viņam taču nesaceļas, ja nav iekāre. Vai ne tā? Es ceru, ka vismaz viena meitene no visām, kas šeit ir, mani saprata. :D
26.01.2014 23:54 |

Reitings 4481
Reģ: 03.01.2014
Sancho, tu esi vecis? Vēl labāk... Tu nepārstāj pārsteigt - dažs labs sāk trīskāršoties. :D ne tikai dubultoties.
27.01.2014 19:36 |

Reitings 1972
Reģ: 06.11.2013
trolys, :D:D
27.01.2014 19:39 |

Reitings 32
Reģ: 25.01.2014

Melns

Nu pa lielam jau vīrieši dod priekšroku simpātiskajām sievietēm, vienalga pusaudža vecumā vai vēlāk. Reputācija ir stipri pārspīlēts jēdziens, varbūt laukos tam ir nozīme, un pat par to šaubos.

Interesanti būtu zināt, cik Tev gadu? Tas - ne, lai patēlotu pārāko, bet lai saprastu, kāds pats esmu bijis Tavā vecumā? Es esmu sens .
Kad ap 30 meklēju sev sievu, jo bija apnicis seksot apkārt un gribējās jau nogruntēties kaut kur kārtīgi un pa nopietnam, viens no svarīgajiem kritērijiem bija, kāda viņa būtu MĀTE mūsu kopīgajiem bērniem. Nu, varbūt īsti normāls neesmu , bet tā nu tas bija. Loģiski, ka nespēju savu bērnu mātes lomā iedomāties sievieti, kura ir pārgulējusi ar kādu pēc katras ballītes. Protams, simpātijām ir nozīme, bet ne tas vienmēr ir vienīgais.

Melns, es nesaku, ka cilvēka personībai nav nozīme. Protams, ka ir. Tomēr ārējais izskats ir pirmais, ko pamana, un, ja tas ir līmenī, tad tas var notušēt zināmas personības nepilnības. Protams, meklējot cilvēku nopietnām attiečībām būs svarīga personība. Bet, ja divām sievietēm ar vienādu personības līmeni atšķirsies ārejais izskats, pārsvars būs sievietei ar labāku. Negribētu arī pretnostatīt simpātisku vieglas uzvedības, un, tikumisku nesimpātisku. Bet jā esmu jaunāks, tāpēc man piedodams:D
27.01.2014 19:57 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Par kādām dzīves vērtībām un redzējumu gan var pastāstīt sekss pirmajā randiņā? Ja, kā saki- daudz var pastāstīt.. Nu, piemēram?

Man ar manu nākamo sievu bija sekss pirmajā tikšanās reizē. Un gandrīz visās turpmākajās tikšanās reizēs. Kopā esam jau pietiekami ilgi, ir ģimene bērni.
27.01.2014 20:34 |

Reitings 155
Reģ: 21.08.2013
1) vīriešiem ir tieksme sap*st daudzko, tādēļ ka tiem divdesmit četras stundas nedēļā ir prātā sekss(reti kuram nav).
2) ātrāk vīrietis sievieti iegūst, jo lielāka iespēja ka tā tam ātrāk apniks.
3) vīrietis ne vienmēr cenšas izvērtēt to - vai viņam tu vēl būsi vajadzīga, tādēļ, ja tev ir labs vīrietis, tad ieteiktu nedomāt par tādiem s*diem jo beigās tu pati nezini, ar ko vari iepīties.

piekrītu šim...
#5 Tur varbūt ir problēma, ka brīvs džeks ne vienmēr grib būt ar kādu kopā. Parasti nemaz tā negrib.
Bet brīva meitene vienmēr vēlās puisi.
Tāpēc arī tie 86 %, un brīnīšanās kāpēc nekas nesanāk.. ja jau patīk, pārguļ, bet nekas nesanāk.
27.01.2014 20:38 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Sancho, tu esi vecis? Vēl labāk... Tu nepārstāj pārsteigt

Sen jau bija redzams :D
27.01.2014 20:41 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Melns, es nesaku, ka cilvēka personībai nav nozīme. Protams, ka ir. Tomēr ārējais izskats ir pirmais, ko pamana, un, ja tas ir līmenī, tad tas var notušēt zināmas personības nepilnības. Protams, meklējot cilvēku nopietnām attiečībām būs svarīga personība. Bet, ja divām sievietēm ar vienādu personības līmeni atšķirsies ārejais izskats, pārsvars būs sievietei ar labāku. Negribētu arī pretnostatīt simpātisku vieglas uzvedības, un, tikumisku nesimpātisku. Bet jā esmu jaunāks, tāpēc man piedodams

Tev taisnība. Tas, vai vīrietis sievieti pirmo reizi pamanīs, ir atkarīgs no izskata un uzvedības. Pēc atbilstības vīrieša slēptākajām vājībām (vienam patīk - vecākas, otram - ar brillēm, trešajam - resnas, ceturtajam - kažokādās, piektajam - ..., sestajam - ..., ....). Izskats un uzvedība nosaka, vai puisis grib vai negrib iepazīties. Tālāk - izskatam bieži vairs nav noteicošā nozīme. Protams, jo meitene vairākos punktos atbilst vēlmēm, jo - labāk.
27.01.2014 21:25 |

Reitings 435
Reģ: 12.01.2014
Mana attieksme ir pret šāda veida sakariem.
27.01.2014 22:37 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
Melns - vai vari, lūdzu, noraksturot foršu meiteni ? Nu tādu, kuru gribas aicināt uz otro randiņu ?
Es jau saprotu, ka Tu dinozaurs, bet tomēr :D
27.01.2014 22:56 |

Reitings 435
Reģ: 12.01.2014
Melns , es pievienojos frivolous lūgumam un arī gribētu zināt, kāda ir forša meitene?
27.01.2014 22:57 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Man atkal interesanti, ka viens puisis neiet uz fizisku kontaktu diezgan ilgi, tā jocīgi liekas

cik ilgi ?
ja kaut kādu pusgadu,tad varbūt viņam ir problēmas tajā jomā ,nav pašpārliecināts, ir maziņš draudziņš, kautrīgs, baidās aizskart, pazaudēt sievieti, it sevišķi ,ja viņa ir izveidojusi -neaizskaramās tēlu, vai arī viņam ir paralēli cita un var gaidīt otras piekrišanu seksam ilgi. ja jauns vīrietis,tad iespējams,ka nevainīgs.
27.01.2014 23:10 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Melns - vai vari, lūdzu, noraksturot foršu meiteni ? Nu tādu, kuru gribas aicināt uz otro randiņu ?
Es jau saprotu, ka Tu dinozaurs, bet tomēr

Melns , es pievienojos frivolous lūgumam un arī gribētu zināt, kāda ir forša meitene?

Meitenes, nu nav universālas receptes - tas ir katram vīrietim individuāli. Kā es par visiem varu jums atbildēt? Jeb jūs par manām personīgajām prioritātēm zināt gribat?
27.01.2014 23:21 |

10 gadi
Reitings 5181
Reģ: 29.01.2009
Es jau saprotu, ka Tu dinozaurs, bet tomēr

:D :D :D
27.01.2014 23:27 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Savā dzīvē esmu satikusi(un ar satikusi es domāju iepazinusies gan kā mīļākie,attiecībās, gan vienkārši draugi vai paziņas)tikai VIENU vīrieti,kurš pateica,ka neveidotu attiecības ar meiteni,ja viņa pārgulētu pirmajā reizē. Pārējiem ir vienalga,jo tam,cik ļoti patīk kāds nav rādītājs. Man šķiet,ka ja kāds tik tiešām ļoti interesē,tad tieši gribas ātrāk izjust to kaisli un tuvību, ko sniedz sekss.
27.01.2014 23:27 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
Melns - Tavu subjektīvo redzējumu par šo tēmu - foršs skuķis - lūdzu ! :)
27.01.2014 23:40 |

Reitings 752
Reģ: 30.05.2013
Piekrītu tām, kas saka, ka sekss pēc pirmā randiņa nav nekas traģisks. Lielākoties jau tas puisis tiek kaut cik iepazīts pirms randiņa, ja nu vienīgi tas nav aklais randiņš, tā kā nevar teikt, ka to puisi vispār nezini. Pietam, ja ir izveidojies sava veida klikšķis, tad arī viss notiek. Ne jau tev nekādas intereses nav, bet gultā tāpat lien. Pēc pieredzes drīzāk nekas normāls nav izveidojies ar tiem, ar kuriem tiku novilkusi seksu, bet ar kuriem pirmajā/otrajā reizē, ar tiem viss turpinājies krietni ilgāk.
28.01.2014 00:08 |

Reitings 32
Reģ: 25.01.2014

Žizele

Piekrītu tām, kas saka, ka sekss pēc pirmā randiņa nav nekas traģisks. Lielākoties jau tas puisis tiek kaut cik iepazīts pirms randiņa, ja nu vienīgi tas nav aklais randiņš, tā kā nevar teikt, ka to puisi vispār nezini. Pietam, ja ir izveidojies sava veida klikšķis, tad arī viss notiek. Ne jau tev nekādas intereses nav, bet gultā tāpat lien. Pēc pieredzes drīzāk nekas normāls nav izveidojies ar tiem, ar kuriem tiku novilkusi seksu, bet ar kuriem pirmajā/otrajā reizē, ar tiem viss turpinājies krietni ilgāk.

Žizele, visādi var būt. Man personīgi liekas ( varu sasisties ), ka vismaz daļa vīriešu negribētu gulēt ar meiteni pēc pirmā randiņa, ja viņiem tā meitene patiešām ļoti interesē. Protams tīri fiziski viņi gribētu, un, iespējams arī piedāvātu uz to pusi, lai neizskatītos mīkstmiesīgi, bet cits jautājums, kā viņi pēc tam uz to meiteni skatītos.
28.01.2014 01:24 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Var izveidot attiecības no sakara, var apprecēties un var būt laimīgi ilgi kopā.
28.01.2014 01:27 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Pats jautraakais, ka tikai sievietes seezj un praato par to, vai paaraak veela/agra atdoshanaas ir pie vainas tam, ka nebija turpinaajuma. Viirieshiem ir daudz vienkaarshaak - ja patiik sieviete, tad tiksies veelreiz, ja nepatiik, tad nee. Tikai retais meedz skaitiit randinjus liidz gultai vai pirmajai buchai. Protams, ir arii gadiijumi, ka viirietis jau no pasha saakuma negrib nekaadas attieciibas un uzreiz iepaziistaas ar domu, ka grib tikai un vieniigi gultas priekus, bet tas ir cits staasts.
28.01.2014 01:32 |

Reitings 183
Reģ: 28.01.2014
Manuprāt, tas nav tik viennozīmīgi,ir zināmi pāri, kuriem "viss notika " jau pirmajā reizē un izveidojās attiecības. Par to iekāri - esmu runājusi ar draugiem par to, ir puiši, kuriem tiešām gribās vienkārši pārgulēt, nolaist tvaiku un ja vēl ir reibums, tad praktiski jebkura meitene šķitīs iekārojama.
Kas tie par pētījumiem, ka vīriešiem To gribas vairāk? Man šķiet, ka atkarīgs no katra cilvēka individuāli. Sabiedrībā vienkārši pieņemts, ka sievietei neklājas būt gribošai, tāpēc par to runā tik ar tuvākajām draudzenēm.
Es pati atzīstu, ka ir bijuši divi vienas nakts sakari, otrs gan izvērsās ilglaicīgāks. Pirmajā gadījumā gāju uz klubu ar domu kādu nocopēt, jo sen nebija bijis sekss un biju nogribējusies. Bija ok,noņēmu savu saspringumu, kā jau sekss bez jūtām, tas puisis man diezgan simpatizēja, bet neko vairāk negaidīju.
Šaubos, ka vīrieši kaut ko pēc seksa ļoti mēdz analizēt. Un kāpēc pārguļ, ja neinteresē, ļoti vienkārši - grib seksu, cilvēkam tas vienkārši ir nepieciešams.
28.01.2014 12:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!