Melns
Nu pa lielam jau vīrieši dod priekšroku simpātiskajām sievietēm, vienalga pusaudža vecumā vai vēlāk. Reputācija ir stipri pārspīlēts jēdziens, varbūt laukos tam ir nozīme, un pat par to šaubos.
Interesanti būtu zināt, cik Tev gadu? Tas - ne, lai patēlotu pārāko, bet lai saprastu, kāds pats esmu bijis Tavā vecumā? Es esmu sens .
Kad ap 30 meklēju sev sievu, jo bija apnicis seksot apkārt un gribējās jau nogruntēties kaut kur kārtīgi un pa nopietnam, viens no svarīgajiem kritērijiem bija, kāda viņa būtu MĀTE mūsu kopīgajiem bērniem. Nu, varbūt īsti normāls neesmu , bet tā nu tas bija. Loģiski, ka nespēju savu bērnu mātes lomā iedomāties sievieti, kura ir pārgulējusi ar kādu pēc katras ballītes. Protams, simpātijām ir nozīme, bet ne tas vienmēr ir vienīgais.
Par kādām dzīves vērtībām un redzējumu gan var pastāstīt sekss pirmajā randiņā? Ja, kā saki- daudz var pastāstīt.. Nu, piemēram?
#5 Tur varbūt ir problēma, ka brīvs džeks ne vienmēr grib būt ar kādu kopā. Parasti nemaz tā negrib.
Bet brīva meitene vienmēr vēlās puisi.
Tāpēc arī tie 86 %, un brīnīšanās kāpēc nekas nesanāk.. ja jau patīk, pārguļ, bet nekas nesanāk.
Sancho, tu esi vecis? Vēl labāk... Tu nepārstāj pārsteigt
Melns, es nesaku, ka cilvēka personībai nav nozīme. Protams, ka ir. Tomēr ārējais izskats ir pirmais, ko pamana, un, ja tas ir līmenī, tad tas var notušēt zināmas personības nepilnības. Protams, meklējot cilvēku nopietnām attiečībām būs svarīga personība. Bet, ja divām sievietēm ar vienādu personības līmeni atšķirsies ārejais izskats, pārsvars būs sievietei ar labāku. Negribētu arī pretnostatīt simpātisku vieglas uzvedības, un, tikumisku nesimpātisku. Bet jā esmu jaunāks, tāpēc man piedodams
Man atkal interesanti, ka viens puisis neiet uz fizisku kontaktu diezgan ilgi, tā jocīgi liekas
Melns - vai vari, lūdzu, noraksturot foršu meiteni ? Nu tādu, kuru gribas aicināt uz otro randiņu ?
Es jau saprotu, ka Tu dinozaurs, bet tomēr
Melns , es pievienojos frivolous lūgumam un arī gribētu zināt, kāda ir forša meitene?
Žizele
Piekrītu tām, kas saka, ka sekss pēc pirmā randiņa nav nekas traģisks. Lielākoties jau tas puisis tiek kaut cik iepazīts pirms randiņa, ja nu vienīgi tas nav aklais randiņš, tā kā nevar teikt, ka to puisi vispār nezini. Pietam, ja ir izveidojies sava veida klikšķis, tad arī viss notiek. Ne jau tev nekādas intereses nav, bet gultā tāpat lien. Pēc pieredzes drīzāk nekas normāls nav izveidojies ar tiem, ar kuriem tiku novilkusi seksu, bet ar kuriem pirmajā/otrajā reizē, ar tiem viss turpinājies krietni ilgāk.