Sekss pirmajā reizē jeb saucamie ''sakari''

Reitings 335
Reģ: 26.01.2014
Aizdomājos par agrāk psiholoģijas stundās apspriesto.
Sakari, nejaušs sekss, vienkārša uzbudinājuma apmierināšana .. Toreiz mums pasniedzēja teica, ka 86% no šiem gadījumiem tālākā nākotne ir vienkārši neredzama. Nu bet kā tas ir. Ja es nepārguļu, tas ir iespējams, ka ar šo vīrieti vēl kādreiz kaut kas būs? Bet ja pārguļu, tad čušš, tas arī viss. Nu te laikam jautājums būtu vīriešiem vairāk, bet kā tas ir .. vīrietim seksu vairāk gribās, nu spriežot pēc pētījumiem. Viņš to dabū un tad izanalizē, cik labs tas bija, vai ir vērts kaut ko nākotnē veidot? JO! Kāpēc tad puisis ar mani pārguļ, ja es viņam neinteresēju? Viņam taču nesaceļas, ja nav iekāre. Vai ne tā? Es ceru, ka vismaz viena meitene no visām, kas šeit ir, mani saprata. :D
26.01.2014 23:54 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Manupraat, tas ir tikai pliks aizbildinaajums sievietei, lai nenaaktos atziit pashai sev, ka liidz galam viirietim neiepatikaas. Zinu daudzus, kuri ir preceejushies un ar seksu nogaidiijushi un tikpat daudzus, kuriem viss notikaas pirmajaa naktii. Tas nav raadiitaajs. Ja patiik, tad patiik.
27.01.2014 16:58 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
frivolous
nezinu visus pasaules vīriešus, viņu uzskatus, tā kā nespēšu Tev atbildēt par %. 80% jau noteikti nē. Ir jau sevišķi izvēlīgi vīrieši,kuri labāk gadu iztiks bez sexa ar sievieti ,cietīsies nekā gulēs ar kuru katru. Ir patiešām tādu ,kuri guļ ar sievietēm,kuras ļoti patīk un nemaz neiesaistās attiecībās ar ,viņuprāt, vidējām sievietēm.
27.01.2014 17:11 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Aizdomājos par agrāk psiholoģijas stundās apspriesto.
Sakari, nejaušs sekss, vienkārša uzbudinājuma apmierināšana .. Toreiz mums pasniedzēja teica, ka 86% no šiem gadījumiem tālākā nākotne ir vienkārši neredzama. Nu bet kā tas ir. Ja es nepārguļu, tas ir iespējams, ka ar šo vīrieti vēl kādreiz kaut kas būs? Bet ja pārguļu, tad čušš, tas arī viss. Nu te laikam jautājums būtu vīriešiem vairāk, bet kā tas ir .. vīrietim seksu vairāk gribās, nu spriežot pēc pētījumiem. Viņš to dabū un tad izanalizē, cik labs tas bija, vai ir vērts kaut ko nākotnē veidot? JO! Kāpēc tad puisis ar mani pārguļ, ja es viņam neinteresēju? Viņam taču nesaceļas, ja nav iekāre. Vai ne tā? Es ceru, ka vismaz viena meitene no visām, kas šeit ir, mani saprata.

Bēdu ieleja. Es nespēju noticēt, ka jūs tik maz zināt par vīriešiem!
Un daudzas citas šeit, diemžēl, nav labākas.
27.01.2014 17:11 |

Reitings 1531
Reģ: 19.08.2013
Es nespēju noticēt, ka jūs tik maz zināt par vīriešiem!

Melns Tad izglīto mūs. :D
27.01.2014 17:13 |

10 gadi
Reitings 1582
Melns Tad izglīto mūs.

Kas interesē? :-D
27.01.2014 17:15 |

Reitings 1531
Reģ: 19.08.2013
Kaut vai šī pati tēma. Apgaismo mūs - kā tad tur īsti ir ar seksu pirmajā randiņā? :)
27.01.2014 17:18 |

Reitings 32
Reģ: 25.01.2014
Melnam taisnība, topika autore galīgi jauc divas fundamentālas lietas: vīriešu vēlmi pēc seksa un tā paša vīrieša interesi par konkrēto sievieti. Pats esmu čalis, tāpēc tas tik loti krīt acīs. Pavisam mierigi var būt, ka čalis grib pārgulēt ar meiteni, sekss ir labs, bet nekādu turpinājumu viņš negribēs. Pārgulēšana pirmajā randiņā noteikti neko neuzlabos, ja vien mērķis abiem nav tikai pats sekss. Ja Tu nepārguli un vīrietis pamūk, tātad viņam nav intereses par Tevi. Punkts. Kas tur ko pārdzīvot, vismaz netiek tērēts laiks un enerġija liekām lietām.
27.01.2014 17:33 |

10 gadi
Reitings 1582
1. Tu saproti, sekss ir sekss, bet normāli vīrieši arī nav nekādi apsēstie un visbiežāk saprot, kas ir svarīgāk - vienu reizi divās dienās pāris stundas patīkami padarboties un forši tikt vaļā no liekā sasprindzinājuma vai nodzīvot visu dzīvi kopā ar cilvēku, kura raksturs/audzināšana/uzskati/... tev ir nepatīkami, nepieņemami un tavējiem - neatbilstoši. Bet te jau tiek stumdītas p;ārgudrās teorijas par to, kurā randiņā ir jāpārguļ, lai puisis paliktu uz visiem laikiem :-D :-D :-D. Pārlieku vienkāršoti kaut kā. :-D
2. Vīrieši dalās divās kategorijās - nobriedušie un nenobriedušie. Nenobriedušie, kurus raksturo vājāk vai labāk slēpta savas nepilnvērtības sajūta pretējā dzimuma acīs, vienmēr meklē pieejamākās un vieglāk dabūjamās. Kam ir vislielākā piekrišana 8. klases ballītēs? Tām, kuras sevi ļauj aiz skolas stūra pamīcīt. Ne tā? Kad vīrietis nobriest, tādas priekš viņa ir noiets etaps. Nu, ne vienmēr, protams, bet domāju, ka - biežāk ir tā. Un tās, kuras ir ļāvušas sevi "izmasēt" pusaudzes vecumā, var tēlot nevainīgās, cik un kā grib, - vīrietis ar pieredzi pēc jūsu izturēšanās 90% gadījumu redz, kas jūs esat. Briesmīgi, vai ne?
27.01.2014 17:36 |

Reitings 1579
Reģ: 04.04.2013
Mēs vīriesi tas kas atdodas pirmaja vakara vertejam lidzigi prostitutam, kas par to paprasa naudu un vertejam pat zemak, jo dod par velti un tikai dazi procenti viriesu neverte zemu.
27.01.2014 17:38 |

Reitings 1972
Reģ: 06.11.2013
Sancho, tu esi vecis? :D Vēl labāk... Tu nepārstāj pārsteigt :D
27.01.2014 17:41 |

Reitings 1378
Reģ: 24.05.2013
par Sancho (Dienvidparka fanes sapratīs):
27.01.2014 17:49 |

10 gadi
Reitings 1582
... tikai, protams, ir jāņem vērā ari tas, ka ir vīrieši, kuri nekad nenobriest. Tā ir tāda priekšlaicīga atbilde uz iespējamajiem jautājumiem un sašutuma izpausmēm, kuras varētu sekot.

Jums, sievietēm pašām būtu jāsaprot, ar ko tieši jūs savus vīriešus esat "paņēmušas"?!
Ja viņš ir sagājies ar jūsu skaistumu, tad atcerieties, - tā ir zūdoša vērtība un, ja jūs saturēs tikai tas, tad pēc 35 gaidiet nepatīkamus pārsteigumus!
Vēl mazāka nozīme ir "lieliskam seksam" (Bāāāāc, kas par jēdzienu :-D :-D :-D :-D :-D). Varat eksperimentēt, cik gribat, - tāpat ap 40 man viss ir bijis, viss ir izjusts un viss ir zināms. Tāpat kā ar garšīgākās tortes ēšanu reizi divās dienās - pēc gada tā tik garšīga vairs neliksies.
Tas, kas paliks un nepazudīs jūsos ir jūsus raksturs, pieticība, gudrība un audzinātība. Un, ja būs tā vērts, mēs pagaidīsim arī bez seksa. Laikam ne velti tad, kad esmu bijis iemīlējies, to vairs tik ļoti negribas. iespējams, ka citiem ir tāpat.
27.01.2014 17:54 |

Reitings 32
Reģ: 25.01.2014
Nu pa lielam jau vīrieši dod priekšroku simpātiskajām sievietēm, vienalga pusaudža vecumā vai vēlāk. Reputācija ir stipri pārspīlēts jēdziens, varbūt laukos tam ir nozīme, un pat par to šaubos.
27.01.2014 17:55 |

Reitings 2001
Reģ: 11.02.2011
Nu man šī tēma arī vēl aizvien ir kutelīga.
Ir bijuši tādi ar kuriem pārguļu pirmajā un arī 4 tikšanās reizē,bet kā nesanāk kaut kas tā nesanāk. Nav tas saucamais klikšķis un viss.
27.01.2014 17:55 |

10 gadi
Reitings 1582
Nu pa lielam jau vīrieši dod priekšroku simpātiskajām sievietēm, vienalga pusaudža vecumā vai vēlāk. Reputācija ir stipri pārspīlēts jēdziens, varbūt laukos tam ir nozīme, un pat par to šaubos.

Interesanti būtu zināt, cik Tev gadu? Tas - ne, lai patēlotu pārāko, bet lai saprastu, kāds pats esmu bijis Tavā vecumā? Es esmu sens :-D.
Kad ap 30 meklēju sev sievu, jo bija apnicis seksot apkārt un gribējās jau nogruntēties kaut kur kārtīgi un pa nopietnam, viens no svarīgajiem kritērijiem bija, kāda viņa būtu MĀTE mūsu kopīgajiem bērniem. Nu, varbūt īsti normāls neesmu :-D :-D :-D, bet tā nu tas bija. Loģiski, ka nespēju savu bērnu mātes lomā iedomāties sievieti, kura ir pārgulējusi ar kādu pēc katras ballītes. Protams, simpātijām ir nozīme, bet ne tas vienmēr ir vienīgais.
27.01.2014 18:11 |

10 gadi
Reitings 1582
Laikam pats ar sevi runāju :-D.
27.01.2014 18:13 |

Reitings 381
Reģ: 29.01.2009
Man atkal interesanti, ka viens puisis neiet uz fizisku kontaktu diezgan ilgi, tā jocīgi liekas :D
27.01.2014 18:20 |

10 gadi
Reitings 1002
Reģ: 24.09.2010
Ar pašreizējo vīru pārgulējām pirmajā randez-vous, bija tādi pirms tam, ar kuriem tikos mēnešu garumā un tā arī tik tālu neaizgājām. Ja būs 'klikšķis', tad vīrietis arī pēc pirmās nakts turpinās gribēt vēl, ja nebūs-vari lauzties, bet viņš otrreiz Tevi pat necentīsies uzmeklēt.
27.01.2014 18:24 |

Reitings 1170
Reģ: 28.03.2013
Ja vīrietim ir radusies interese par kādu sievieti, nevis tikai interese jebkuru gultā ievilkt, tad šī interese būs arī pēc pirmā randiņa kopīgās nakšņošanas! Normāls vīrietis, kurš neuzskata par pieņemamu pārgulēt pirmajā randiņā, nekad to sievietei nemaz nepiedāvās!
Viss ir ļoti vienkārši - ja abi grib attiecības un abus apmierina sekss pirmajā randiņā, tad sekss pirmajā randiņā neietekmēs tālāko attiecību virzību! Ja abi vai viens to neatbalsta, tomēr izdara, tad vai nu tā bija izvarošana, vai abi ir pārāk nožēlojami, lai sev nemelotu!
Un visi šitie lielie "mednieki" ir tādi paši vieglas uzvedības staiguļi, kā sievietes, kuras visiem dod!
27.01.2014 19:05 |

Reitings 2001
Reģ: 11.02.2011
Darla man patīk tavs komentārs ;) Vietā!
27.01.2014 19:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!