Sekss pirmajā reizē jeb saucamie ''sakari''

Reitings 335
Reģ: 26.01.2014
Aizdomājos par agrāk psiholoģijas stundās apspriesto.
Sakari, nejaušs sekss, vienkārša uzbudinājuma apmierināšana .. Toreiz mums pasniedzēja teica, ka 86% no šiem gadījumiem tālākā nākotne ir vienkārši neredzama. Nu bet kā tas ir. Ja es nepārguļu, tas ir iespējams, ka ar šo vīrieti vēl kādreiz kaut kas būs? Bet ja pārguļu, tad čušš, tas arī viss. Nu te laikam jautājums būtu vīriešiem vairāk, bet kā tas ir .. vīrietim seksu vairāk gribās, nu spriežot pēc pētījumiem. Viņš to dabū un tad izanalizē, cik labs tas bija, vai ir vērts kaut ko nākotnē veidot? JO! Kāpēc tad puisis ar mani pārguļ, ja es viņam neinteresēju? Viņam taču nesaceļas, ja nav iekāre. Vai ne tā? Es ceru, ka vismaz viena meitene no visām, kas šeit ir, mani saprata. :D
26.01.2014 23:54 |

Reitings 77
Reģ: 29.01.2009
Koks ar diviem galiem. Atkarīgs no vīrieša attieksmes un tikai.
27.01.2014 02:55 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
JO! Kāpēc tad puisis ar mani pārguļ, ja es viņam neinteresēju? Viņam taču nesaceļas, ja nav iekāre.

saulīte, ir vīrieši,kuriem ir vienalga ar ko pārgulēt,lai tik nodzītu nost gribuli. viņi var pārgulēt ar katru otro, arī ar tādu ,kura nepatīk.

Īstermiņā, vienas nakts attiecībām ,vai arī parīs nakšu attiecībām vīrietis citreiz izvēlas sievieti,kura īpaši neinteresē,jo ar viņu nav jāiet satikties, nav jāizved sabiedrībā..pat nav jāsaspringst uz sakarīgāk sarunāt.

manuprāt, lielākoties ir turpinājums šādām attiecībām,ja vīrietim ir iepaticies kāda sieviete ir gultā. ja nepatiks,tad var gadīties,lai cik apburoša un skaista sieviete būtu...zudīs interese, jo vairāk viņš nav iepazinis viņu kā lēkājot pa gultu...varbūt arī kādu būs sievietes skaistums tā apbūris,ka viņš mēģinās vēl kādu reizi satikties un pamēģināt vēl palēkāt pa gultu-ja sanāks labāk.
protams,ka ir izņēmumi un pat cosmo dāmas ir aprecējušās pēc šādi iesāktām attiecībām, tā ka ne vienmēr šādas veida attiecības tiek norakstāmas.

manuprāt, vīrietis jau arī saprot vai sievietei 1x pa mūžā gadījās tieši ar viņu šis vienas nakts sakars, vai arī katru nedēļas nogali sievietei ir šādi sakari.
27.01.2014 09:02 |

Reitings 1741
Pargulējām pirmajā randiņā, un nu jau 3 ar pus gadus kopā, precējušies un gaidam drīzumā savu mazulīti! :)
27.01.2014 09:22 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
sniegpulksteniite - kā Tev šķiet - procentuāli, cik vīrieši guļa ar sev nepatīkamām patnerēm, lai tikai nodzītu gribuli ? 10 ? 20 ? 80 ? :)

Es tik filozofēju .. pati nespētu gulēt ar nesimpātisku partneri. Viņi tā vnk spēj ? :D :D :D
27.01.2014 09:28 |

Reitings 2302
Reģ: 13.06.2011
Arī es varu piebiedroties tām, kuras ir pārgulējušas pirmajā randiņā. Nu jau teju 3 gadus esam kopā, gatavojamies kāzām un gaidam mazuli. :)
27.01.2014 09:39 |

Reitings 1531
Reģ: 19.08.2013
Oi, šī man diezgan aktuāla un sāpīga tēma. :D
Man šāda pieredze vienmēr beigusies neveiksmīgi. Pēc tikšanās vairs vispār neesmu pat runājusi ar tiem vīriešiem.

Piekrītu tam, ka nav obligāti vīrietim ļoti jāsimpatizē, lai viņš gribētu pārgulēt. :)

Ja sieviete vīrietim ir interesanta, tad tāda viņa būs arī pēc seksa pirmajā randiņā. Ja nav, tad sekss neko nemainīs un tā trūkums ne tik.

Šim es arī piekrītu, jo kā jau te dažas raksta - bijis sekss pirmajā randiņā un joprojām kopā, kāzas, bērni. :) Tā kā ir jau tie veiksmes stāsti, kad sekss pirmajā randiņā vīrietim nav licis meiteni aizmirst, necīnīties, jo viņa ātri atdevās.

Taču turpmāk rīkošos citādāk. Nekāda pārgulēšana ne pirmajā, ne otrajā, ne trešajā randiņā vismaz. :)
Varbūt, ka tad beidzot izdosies izveidot kaut ko nopietnu.
27.01.2014 10:12 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Ja nepārgulēsi pirmajā randiņā, tas negarantēs attiecības.. viņš pagaidīs līdz sestajam randiņam un pēc tam, ja nebūsi interesanta, pametīs..
27.01.2014 10:27 |

Reitings 1531
raven Ja Tu to man, tad nu paskatīšos kā viss izvērtīsies. Jāpamaina pieeju attiecību veidošanai. :D Jo nu manā gadījumā iespēja, ka arī pēc seksa pirmajā randiņā var izvedoties attiecības, līdz šim nekad nav bijusi reāla.
27.01.2014 10:35 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Tas bija vispārīgi, pēc savas pieredzes. Ja pirmajā randiņā jūti, ka veidojas kāda saikne, ir kopīgas intereses, tad vajadzētu visam būt kārtībā.
Vēlu tev veiksmi, CrazyMonday :)
27.01.2014 10:43 |

10 gadi
Reitings 5929
Man arī ir bijis tā, ka pēc pirmās reizes izveidojas attiecības... 13 mēnešus davilkām, līdz sapratu, ka nav "mans". :D
27.01.2014 10:43 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
iespēja, ka arī pēc seksa pirmajā randiņā var izvedoties attiecības, līdz šim nekad nav bijusi reāla

Tad kāpēc vispār kaut kas nonāca līdz seksam? Un, svarīgāk, no kuras puses bija redzams tas, ka nereāli izveidoties kaut kam? Tu juti, ka negribi, vai juti, ka viņš negribēs?

Par seksu pirmaja randiņā komentēt nemācēšu (vienkārši nav gadījies), bet tas vīrietis, ar kuru lieta nonāca līdz gultai pēc vismazākā randiņu skaita, šobrīd ir mans vīrs. Un tas, manuprāt, ir diezgan logiski, jo es ar so cilvēku no paša pirma brīža kopā jutos (nez kāpēc) ērti, brīvi, komfortabli.
27.01.2014 10:46 |

Reitings 900
Reģ: 19.01.2014
man šķiet ,ka labāk ir nedaudz nogaidīt ,ja būs lemts, nekur nepazudīs.
27.01.2014 10:50 |

Reitings 1051
Reģ: 07.07.2009
Toreiz mums pasniedzēja teica, ka 86% no šiem gadījumiem tālākā nākotne ir vienkārši neredzama. Nu bet kā tas ir. Ja es nepārguļu, tas ir iespējams, ka ar šo vīrieti vēl kādreiz kaut kas būs? Bet ja pārguļu, tad čušš, tas arī viss.

Noteiktā vecuma posmā liela daļa puišu/vīriešu galvenais mērķis ir dabūt bezmaksas seksu nevis veidot kaut kādas ļoti nopietnas attiecības. Ar draugu iepazināmies universitātes ballē. Abi bijām dzēruši, dejojām kopā, bučojāmies, bet nekas vairāk arī nenotika. Viņš vēlāk atklāja, ka tad, ja mēs tajā vakarā būtu pārgulējuši, nekas tālāk arī nebūtu noticis. Pat uz pirmo randiņu viņš nāca ar domu, ka ja ballē neizdevās, tad tā randiņa beigās gan dabūs. Bet... randiņa gaitā es viņam ļoti iepatikos un neaicināja tā beigās pie sevis "paskatīties filmu". Un nu jau plānojam kāzas. Tāpēc arī domāju, ka pasniedzēja nekļūdījās savos apgalvojumos.
27.01.2014 10:58 |

Reitings 1531
Un, svarīgāk, no kuras puses bija redzams tas, ka nereāli izveidoties kaut kam? Tu juti, ka negribi, vai juti, ka viņš negribēs?

Ja es vēlējos kaut ko veidot, tad tie divi puiši ar kuriem bija tāda pieredze to nevēlējās. Pēc tikšanās es viņiem vairs nebiju interesanta, kontaks pazuda, pat sarunu, sarakstes līmenī, nerunājot jau par atkārtotu tikšanos. Vienā gadījumā tikšanās laikā puisis piedziedāja man pilnas ausis , ka vēlēsies mani satikt, ka nevienam mani neatdos, ka nu es no viņa vaļā netikšu, protams, neskaitāmi komplimenti un tml. (sapratu, ka to dara, lai ievilktu gultā), bet nākamajā dienā jau vairs nebiju vajadzīga - cik negaidīti :)
27.01.2014 11:20 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Nu tad tev vajadzētu iemācīties atšķirt tos, kas tikai piedzied ausis, un ar tādiem vispār uz randiņiem neiet. Nafig vajag.

Ja puisis ir gultā vilcēja tips, domāju, arī pēc seksa trešajā randiņā rezultāts būtu tāds pats, tikai sāpīgāks, jo tu būtu vairāk cerējusi uz ko nopietnāku.
27.01.2014 11:23 |

Reitings 1531
Ja puisis ir gultā vilcēja tips, domāju, arī pēc seksa trešajā randiņā rezultāts būtu tāds pats, tikai sāpīgāks, jo tu būtu vairāk cerējusi uz ko nopietnāku.

Ir gadījies, bet tās jau bija friends with benefits attiecības, kad zināju uz ko eju, lai gan tikuntā brīžiem bija sāpīgi, jo jutu, ka pieķeros. Bet kas bijis bijis. No kļūdām mācās.

Nu tad tev vajadzētu iemācīties atšķirt tos, kas tikai piedzied ausis, un ar tādiem vispār uz randiņiem neiet. Nafig vajag.

Randiņa sākums jau bija patiešām jauks, nekas neliecināja par to, ka tas beigsies ar seksu. Bet tomēr beidzās gan. Nožēlot nenožēloju, negribu sevi šaustīt ar visādām domām, bet ir viela pārdomām.
Un man vienmēr bijis "talants" uzķerties uz šādiem gultā vilcējiem.
27.01.2014 11:31 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Es tik filozofēju .. pati nespētu gulēt ar nesimpātisku partneri. Viņi tā vnk spēj ? :D

Frivilous, jā, viņi vienkārši tā spēj, it sevišķi dzērumā :D Nav runa par 2 x 2 m meitenēm, bet ar viduvēja paskata meiteni daudziem pietiek uz nakti.
27.01.2014 15:00 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
CrazyMonday, lai veicas mainot taktiku! :)
27.01.2014 15:08 |

Reitings 441
Neatbalstu vienas nakts sakarus (kaut diemžēl jāatzīst, ka tādi ir bijuši, bet ne gluži ar nepazīstamu cilvēku) vai seksu pēc pirmā randiņa, taču neuzskatu par pareizu arī šo lietu vilkt.

Domāju, ka ir tā, ka vīrietis one night stand variantos pavisam noteikti neanalizē sievieti- tas ir vairāk sporta veids un tvaika nolaišana. (Ja paveicas ar sev simpātisku meiteni, ja nē, tad vienai reizei derēs arī kaut kas viduvējs viņa standartiem, ka tik iedzerts gana ;) ) Un turpinājums seko retos variantos. Manējos tas neturpinājās, un labi vien, ka tā.

Par randiņošanas laika pirmo seksu runājot- gribas ticēt, ka ne tikai sieviete izvērtē to, cik tad labi ir bijis un vai ir vērts ko nākotnē veidot.. Iedomājos situāciju- pusgadu randiņo, pabučojas, sadodas rociņās, bet seksa nav. Un tad,kad beigās tomēr pāris līdz tam nokļūst- čušš vien ir. Bet kā tad izbeigt attiecības? Grūti, jo ir emocionālā pieķeršanās, un tad rodas šie pāri, kuriem nesaskan, kuros kāds grib izmēģināt ko jaunu, varbūt ar kādu citu... Var jau ar laiku pielāgoties, bet tomēr.
Pašai nesen bija šāda veida saruna ar vienu cilvēku: viņš var gaidīt, būt pacietīgs, bet tomēr ir tā vēlme ātrāk saprast, vai vispār ir saderība šajā lietā, jo ne visi ir spējīgi veidot attiecības, ja šajā frontē neiet tik labi, kā vēlētos. Tā kā jā- vīrieši arī izvērtē un gluži kaut kāds/nekāds sekss viņiem arī nav vajadzīgs.
27.01.2014 15:24 |

Reitings 1531
freijace un raven paldies. :)
Informēšu par panākumiem. (ceru, ka tādi būs :D)
27.01.2014 16:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!