Kad virsū nāk skumjas...

Reitings 453
Reģ: 17.05.2013
Ko darīt un kā pārdzīvot, kad virsū nāk skumjas par zaudētajām attiecībām? :(

Eju, daru, strādāju, izklaidējos, pavadu laiku ar draugiem utt, var teikt daru visu, ko tradicionāli iesaka šādos brīžos. Bet tas nelīdz ne nieka! :( Asaras un skumjas jau tāpat laužas ārā...

Ir pagājušas tikai dažas dienas kopš šķiršanās. Bet cik ilgi vēl būs šāds stāvoklis?

Cik ilgs laiks pagāja jums, kad varējāt teikt ar pārliecību - esmu tikusi tam pāri.
26.01.2014 14:24 |

Reitings 2230
Reģ: 29.01.2009
EnergyDrink, labāk iemācīties mīlēt pašām sevi vispirms, tad var uz tējkannām pāriet :D
27.01.2014 01:05 |

Reitings 524
Reģ: 28.05.2013
EnergyDrink, labāk iemācīties mīlēt pašām sevi vispirms, tad var uz tējkannām pāriet

++++ :D
27.01.2014 01:07 |

Reitings 2264
Reģ: 16.02.2013
hm, Britnijai interesanta jauna dziesma..vai reklāmas dziesma smaržām, bet vardi labi.
http://www.youtube.com/watch?v=_rxgp7TJhUE&list=TLeas4kevFds3I2gxvEXkc5V57BMWDw8a6
27.01.2014 01:22 |

Reitings 267
Reģ: 27.01.2014
Galvenais nedomā ka varēji ko savādāk darīt, pareizāk, tik maz pietrūka lai viss sanāk utt. Tā pārliecība, ka viss varēja sanākt ir maldīga. Nu bija īstais, dzīves lielā love!! Vairs nebūs ;(((((( Ar laiku padzisīs :D Pa lielam visiem ir pie pakaļas kas ar Tevi, arī vairumam Tavu draugu, un tam čalim ;)
Kā saka, būs tikai labāk ;) Pakāpenieski, relax... Nepiņņā kā skuķis ;) Noskaties kādu porņuku, un ej gulēt.
27.01.2014 01:25 |

Reitings 10
Sveika Gunita!
Tiko esmu izkāpusi no ši apburtā loka. No savas pieredzes varu teikt tev tikai to,ka laiks būs vajadzīgs vienozīmīgi..un tās nebūs viena nedēļa vai divas..pat ne trīs..
Manā gadījumā pēc šķiršanās man vairāk laiku sanāca pavadīt vienai,līdz ar to manas domas bija tikai pie zaudētajām attiecībām,analizēju ik brīdi,mirkli,situāciju,ko varēja teikt,ko nevajadzēja teikt,ko vajadzēja darīt un ko labāk nē.. Galvai cauri skrēja milijoniem domu.. no rīta ceļoties pirmā doma bija-vai tiešām tas notiek ar mani,vai tiešām tas nav tikai ļauns murgs..? Lūdzu ļaujiet man pamosties,man taču sāp..
Bet neviens neļāva man atmosties.. es turpināju celties katru rītu ar šādu sava veida lūgsnu un netiku uzklausīta lai kā arī lūdzos-pamodiniet!
Tad es sāku lasīt dažādus internetā sastopamos rakstus-"Kā tikt pāri pirmās mīlēstības zaudējumam.", "Kā atgūties pēc šķiršanās". u.c.
Sekoju tur visvairāk minētajam padomam-nodarbināt sevi. Pavadiju laiku kopā ar draugiem,ģimeni..izklaidējos un sastrādāju tādas lietas,kad no kauna nezināju pat kur likties..bet nekas,itin nekas man nepalīdzēja aizmirst viņu.. Visu laiku lai ko es darītu viņš bija manā acu priekšā,itin viss atgādināja man viņu..
Līdz bēgot no viņa 2 mēnešus(viņš izvairijās no manis,un es no viņa),es beidzot stājos aci pret aci ar viņu..
un zini..?tukšums..pilnīgs tukšums..mēs satikāmies kompānijā kā parasti draugi..
Protams lieki teikt,ka pēc pārdis dienām es atkal sāku domāt par iemesliem kādēļ un par ko..
Bet tas ir ceļš..uz "izveseļošanos".. un ar katru dienu ko dzīvoju paliek arvien vieglāk un vieglāk..
Esi stipra,pacietīga un tici man ar laiku kļūs vieglāk pat ja tagad liekas elle.. Tu tiksi ar to galā!
27.01.2014 01:29 |

Reitings 1972
Reģ: 06.11.2013
Galvenais nedomā ka varēji ko savādāk darīt, pareizāk, tik maz pietrūka lai viss sanāk utt. Tā pārliecība, ka viss varēja sanākt ir maldīga. Nu bija īstais, dzīves lielā love!! Vairs nebūs ;(((((( Ar laiku padzisīs Pa lielam visiem ir pie pakaļas kas ar Tevi, arī vairumam Tavu draugu, un tam čalim
Kā saka, būs tikai labāk Pakāpenieski, relax... Nepiņņā kā skuķis Noskaties kādu porņuku, un ej gulēt.

Cik pozitīvi!!! :D:D
27.01.2014 01:32 |

Reitings 267
Mana prognoze- 2-4 mēneši pa kāju. Bet tas ir sīkums. Kaut kas tāds bija, pa skarbo.. Uzturēju kontaktu par katru varīti, dr.lv, rakstīju ķip ka viss ok, varam palikt draugi. Mani tur šuj vaļā ntās reizes, esm mēģinu pārliecināt ka ir ok. Ka man jau cita draudzene :D Un ka dzīvē viss iet uz otidoo!!! Tad mēģinu vilināt uz kino, ķip draugs netiek... :D Vēlāk pēc 2mēn atnāk sms, k aicina mani uz filmu.. a es izgājis skriet.. Nu bet jāuzspēj, plēšu mājā, sataisos .. eju,, nu ta beidzot atkal redzēšos, uzcirties uz glauno.. Satieku, a nekā nav.. noskatos filmu, pasaku paldies un uzneredzēšanos :D
27.01.2014 01:47 |

Reitings 267
Nekas nepalīdzēs ;) Būs vnk pakaļā (krietnu laiku) :D Pieņem to izaicinājumu. Netaisi ziepes, turies pie saviem principiem. Neko neņemot vērā, turpini savu pelēko ikdienu. Līdz kādu dienu pamodīsies, un būs ok. Varēsi visu atkal darīt ar vērienu, izbaudīt atkal ikdienišķas lietas, notikumus, bet nu jau pa īsto, nevis mēģinot.
Iespējams dzīvē sanāks kādu citu līdzīgi sāpināt, pat zinot kā tas ir, un negribot ka tā sanāk, bet sanāk. Un nevarēsi sev palīdzēt, jo viņu Tev nevajadzēs.
Varbūt izrādīs iejūtību tas čalis, centīsies pieklājīgi atbildēt, pieklājīgi paskaidrot, darīt pareizi. Bet tas viņam vismazāk ir vajadzīgs. Tāpat kā Tev pretējā situācijā būtu pilnīgi vienalga, tas būtu apgrūtinājums. 2 šansi dod lūzeri, pilnīgi norakstāms pasākums. Ja nu vienīgi pēc 40 gadiem, ja nekas nav sanācis, bet negribās atstiepties vienam.
27.01.2014 02:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits