Man pie mājām ir 2 nelielas ēkas, kur vienmēr iemitinās restorāni, tad aizveras, tad nāk nākamie vietā un tā pa riņķi, gadiem ilgi. Šaubos, ka neviens no viņiem nemāk cenas un soctīklus. Ēstvietu jau ir atliektiem galiem un jaunas nevienu īpaši neinteresē, ja vien tas nav kaut kas ultra atšķirīgs un/vai eksotisks. Es arī no visām tām vietām iegāju tikai vienā, vienreiz. Neviena klienta, protams, iekšā nebija. Ēdiens starp citu bija ļoti garšīgs, man pat 2 ēdienreizēm pietika, bet nu nav tā vērts. Tagad ir pat trešais paralēli atvēries, redzēs, cik ātri tas nozudīs.
Ja domā reklamēt soctīklos, es labāk sāktu ar tikai take away piedāvāšanu. Gatavošanai telpu iekārtot maksās daudz mazāk, nekā uzreiz vērt vaļā restorānu. Varēsi pārbaudīt savh ideju, ka problēma ir cenās un reklāmā. Ja ir pieprasījums, tad var sākt domāt par veselu ēdināšanas biznesu. Jo protams, joprojām ir situācijas, kur konkurence ir tik slikta, ka ir reālistiski izsisties. Bet kopumā ēdināšana jau gadiem ir zināms kā viens no nerentablākajiem biznesiem.