Labs rīts meitenes, ja vien man tas pašlaik liktos tik labs. Man agri no rīta bija nepatīkama pieredze.
Es pamodos agri no rīta, domāju ka vel pagulēšu, bet ne no kā man pēkšņi sāka sāpēt muguras augšējā daļa pa vidu(pieņemu ka tā varbūt nemaz nebija mugura kas sāpēja), tā itkā man būtu smaga alerģiska reakcija vai ar es būtu saaukstējusies un no spēcīgas klepošanas man tā sāpētu, bet tas vel nebija viss, man elpošana palika smagāka un principā es nespēju vairs bez diskomforta guļus nogulēt, kā es piecēlos sēdus tā man gan kaklu atlaida un varēju normāli paelpot gan arī muguras sāpes pazuda, tad velreiz nogūlos un viss sākās no jauna, bet pēc laiciņa pasēžot problēma pavisam pazuda.
Bet jautājums kas man ir tagad, no kā tas varētu būt?
Man ir visu mūžu bijusi alerģija pret putekļiem, bet lai man no alerģijas rastos problēmas ar elpošanu un muguras sāpēm, man burtiski ir jasaelpojas vai pat jāapēd tie putekļi lielos daudzumos lai tā būtu, kā ar parasti ja putekļi ir pie vainas tad man arī sāp acis un asaro, un deguns ar tek, bet nē te viss sākās ar muguras sāpēm, kas pārgāja uz kakla aizsmakšanu, un tam sekoja spēcīgs klepus cenšoties atgūt normālu gaisa plūsmu.
varbūt tā ir kāda pazīme ka man ir astma vai arī mana alerģija ir palikusi spēcīgāka? es saprotu ka jūs tik tiešām varbūt neko par šādām lietām nezinas, un es zinu ka prātīgāk būtu pie ārsta iet, ko es ar darīšu, vienkārši gribas dzirdēt citu viedokļus, ja nu kāda ir ar ko līdzīgu saskārusies.