Ļoti bēdīgas. Kad aizgāju dzīvot atsevišķi, māte uz manis dusmojās, jo vairs nebija neviena, kas darītu mājas darbus :)
Visā visumā mums nekad nav bijušas īpaši siltas attiecības, esam 4 bērni ģimenē un es esmu vecākā un nemīlētākā, iespējams, tāpēc, ka man vienīgajai ir mugurkauls un savs viedoklis un sava dzīve. Turklāt esmu vienīgā ar vismaz kaut kādu izglītību un labu darbu.
Tā kā nespēju pieņemt to, kā un kādos apstākļos dzīvo mana māte un negatīvo attieksmi un emocijas, kuras saņemu, katrā tikšanās reizē, pieņēmu šausmīgi smagu lēmumu vairs ar viņu nekontaktēties. Vienkārši pateicu, ka gribu distancēties no cilvēkiem, kas man nevēl neko labu, un lai viņa labāk cenšas sakārtot savu dzīvi. Tā nu jau vairākus mēnešus vispār nekontaktējamies, lieki piebilst, ka arī māsas un brālis mani tagad uzskata par kaut kādu bezsirdīgu maitu. Bet tagad es jūtos daudz labāk un vieglāk... un man ir pašai sava lieliska ģimene un milzīga motivācija būt labai mātei savām meitām :)
Nav jau viegli visu situāciju aprakstīt pāris teikumos, bet tā nu man ir sanācis. Apskaužu tās meitenes, kurām ir siltas un tuvas attiecības ar mamm, man tas vienmēr ir pietrūcis.