Nu, ir ļoti dažādi zīlnieki un ļoti dažādi astrologi. Visus iebāzt vienā maisā nav iespējams.
Es pie astrologa esmu gājusi ne tik ļoti tāpēc, lai uzzinātu, kāds būs nākošais gads vai attiecības ar esošo vīrieti, bet gan tāpēc, lai sakārtotu sevi. Esmu bijusi pie diviem astrologiem, kas man patika, bet no diviem redzēju ļoti mazu jēgu. Viena no astroloģēm ļoti palīdzēja grūtā mirklī, kad netiku ar sevi galā. 20 minūšu laikā salika man lietas pa plauktiņiem, es nomierinājos, ieraudzīju gaismas stariņus tumsā un izgāju no kabineta gandrīz raudādama aiz laimes, kāds smagums no pleciem bija nokritis :)
Zīlnieki ir ļoti dažādi. Pati arī strādāju ar taro, tāpēc laikam nebūs objektīvi, ja es sākšu stāstīt par savu brīnumaino pieredzi :D Bet ir tādi zīlnieki, pie kuriem neietu, pat ja man piemaksātu. Tiesa gan, mani absolūti neinteresē nākotne, vienīgais izņēmums varētu būt gadījumos, kas attiecas uz nākotnes izvēlēm, piemēram, kurā skolā mācīties, kuru profesiju izvēlēties, uz kurieni braukt ceļojumā, utt. :)