Vīrietis brauc prom :(

Reitings 613
Reģ: 29.01.2009
Gribas mazliet pačīkstēt un varbūt kādu padomu pie reizes dabūšu. Lai arī Ziemīši bija ideāli un pavadīti kopā ar jauno draugu, tuvojas tā diena, kad viņš aizbrauks uz vairākām nedēļām. Jau iepriekš rakstīju, ka draugs brauc sagaidīt jauno gadu un pēc tam atpūsties uz vairākām nedēļām uz tālām zemēm kopā ar pāris draugiem. Be es palieku tepat un man pat nepiedāvāja braukt līdzi. To es arī saprotu, jo kad ceļojums tika plānots, mēs vēl tikai sākām tikties. Bet nu tik un tā skumji, ka viņš brauc prom. Būs grūts janvāris, jūgšos nost :( Laika zonas pilnīgi pretējas, līdz ar to nekāda dižā komunikācija ar nebūs.

Kā jūs pārdzīvotu šo laiku? Kā iztiktu bez seksa? Ko darītu, kad sāktos nenormālā ilgošanās?
27.12.2013 11:04 |

Reitings 485
Reģ: 29.01.2009
Nelasiju visus komentarus,bet Tev nemaz nav prieka,ka Tavs milotais virietis forsi pavadis laiku un atputisies?! :) Manam draugam ari ir iespeja pec daziem menesiem braukt uz kalniem,snovot,tikai dzeku kompanija. Vins vel saubas vai braukt un es esmu ta,kura mudina vinu pievienoties,jo es zinu cik looti vinam tadas lietas patik un,ka vins to ir pelnijis!!! :)
Tu tiesam esi parliecinata par savam jutam pret draugu?? Tas ir patiesas??? Manuprat,jau vajadzetu izjust prieku par otra prieku! :)
27.12.2013 15:21 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Tā prombraukšana šķiet briesmīga, līdz ir pienākusi, jo galvā 234567 varianti par to, kas varētu notikt tāds, kas Tev nepatiktu. Viņš aizbrauks un atbrauks, viss būs kārtībā, pati redzēsi, ka nemaz tik mūžīgi tas laiks nevelkas un jocīgi ir tikai kādas pirmās 3 dienas, pēc tam, ja ir pašai sava dzīve, nav īsti laika sēdēt un kunkstēt.
Nenoslogo sevi ar nevajadzīgām domām pirms laika. Varbūt nemaz tik traki nebūs, tu jau nezini, kā ir bez viņa, lai spriestu, cik briesmīgi tas būs. Kad pienāks, tad redzēs. Tikai mieru! :)
27.12.2013 15:24 |

Reitings 528
Reģ: 18.03.2013
manējais 5 mēnešus ir prom.......... tas ir drausmīgi...
27.12.2013 15:25 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Jā, turklāt, ko aizmirsu piebilst- pāris nedēļas nav mūžība un jums nav vienam otru jāgaida vairāki mēneši, viņš nebrauc prom savu ikdienu veidot bez tevis, bet gan tikai atpūsties.
27.12.2013 15:26 |

Reitings 280
Reģ: 31.01.2011
Kāpēc čīkstēt, ja tas viss jau bija saplānots, pirms Jūs abi iepazināties.
Tas jau pašsaprotami, ka nevēlies palaist jauno draugu, esi jau pieradusi, viss laimīgi sācies līdz ar to nevēlies, lai kas mainītos.

Ja cilvēks vēlas, tad komunikāciju atradīs, kaut dzīvo divās dažādās pasaules malās...

Nenoliegšu, ka tā attiecības pajuka man, bet tas jau bija gaidāms, jo strādāju, kā sezonas strādnieks Norvēģijā 8 mēnešus un tad atpūšos LV...

Pats aizraujos ar trenežieriem,volejbolu,futbolu, skriešanu, pēc darba, ka pat par sievietēm nesanāk domāt.Bet, Tavam draugam savādāk, viņš dodas atpūsties, līdz ar to, izklaides vietās var gadīties, ka iepazīs kādu sievieti, ja būs lemts, tad būs.Jo, nevienu cilvēku Tu nevari turēt aiz pavadas un teikt, ka Tu darīsi to vai to, līdz ar to cilvēks vēl vairāk centīsies aizmukt prom un darīt to ko nevajadzētu.

Tur jau nav ilgi nekas jāpārdzīvo, bet dari to kas patīk, saved sevi kārtībā, atrodi kādas jaunas nodarbes, vai arī aizej ar draudzenēm izklaidēties, jo kas tur slikts, labāk ir, kā sēdēt mājas četrās sienās un domāt, ko viņš tagad dara vai jau izdarījis :) Bez seksa, izdomā pati, kā citas sievietes iztur bez seksa, kamēr neatrod savu īsto partneri.
Ja radītos ilgošanās, parunā caur video chatu,vai arī kā intīmāk,caur turieni visu pasniedz, aizsūti kādu bildi, kas pēdējā laikā tapusi..veiksmi!
31.12.2013 12:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)