nezinu ko pati velos... :(

Reitings 205
Reģ: 03.12.2013
Sveikas meitenes :)
Shii ir pirma reize kad griezhos pec padoma kada foruma,bet tomert man interese ari citu cilveku viedoklji.
Ta tad es ar savu puisi iepazinos Anglija vinjs ir Latvietis vinjs bija tik jauks miljs un rupejas par mani,biezhi mani visur aicinaja viss kaut kur braukajam romantiski laiku pavadijam,vinjs bija spontans jautrs un tai pat laika miljs,mes 2gadi kopa bijam kad pieteicas musu delinjs kuram tgd.ir 5menesiishi sakuma viss bija ljoti ideali,bet tad mes spontani izdomajam atgriezties Latvija un tad ari viss sakas,vinjs vairs nebija tas karstasinigais,spontanais,jautrais un miljais cilvecinjs vinjs visu laiku tgd.sezh majas pat pastaigat ara negrib iet,
No istabas ara praktiski neiziet kad uztaisu vakarinjas prasa lai atnesu vinjam uz istabu,negrib ar maniem draugiem iepazities kad pati gribu ar kadu draudzeni iziet ara vinjs saka a kas bernu skatisies es kad vinjam paludzu lai paskatas vinjs par spiti saka ne.
Ara bez vinja iet ar draugiem satikties nedrikstu bet kad draugi pie manis nak atkal nau labi.Man tas viss jau ir lidz kaklam.
Vinjs sava brivaja laika sez interneta man uzmanibu nepieversh.
Pirms kada laika bijam paskjirushies bet vinjs raudadams ludzas atpakalj teikdams ka mil mani un manis delj mainisies,bet nekaa...
Biezhi galva tadas domas ka gribas visam sitam attiecibam pielikt treknu punktu,bet mums ir mazinjs delinjs un nezinu ka butu pareizak rikoties... :(
04.12.2013 13:16 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Ai, tad vēl ļoti maziņš bērniņš. Grūtāk kaut ko plānot. Tad sauc draudzenes pie sevis un viņa komentārus vērā neņem. Lai sēž kā pūslis un bubina savā nodabā.
04.12.2013 14:42 |

Reitings 205
Anny-nju ja ari fakts...
Bet zini kas mani ta teikt biede ja izskjirtos ar sito puisi vai es sev atrastu otru pusiti kadu milju jauku saprotoshu cilvecinju ja man berninjs ir man jau liekas ka musdienas puishiem meitenes ar bernu nav vajadzigas tas mani ta nedaudz biede :(
04.12.2013 14:49 |

Reitings 205
Kiky-es jau juku prata katru dienu ko redzu ir berns kursh nikjojas ljoti biezhi jo zobinji nak piekakati pamperi un uzputiga puisha seja :D man pat laika sev ne sekundi nav speka man vairs nav :(
04.12.2013 14:51 |

10 gadi
Reitings 13809
Nav tā. Zinu vīriešus, kas uzsāk attiecības ar sievietēm, kurām ir bērniņš. Un pieņem bērnus kā savus miesīgos bērnus.

Un labāk būt vienai nekā nelaimīgai ar bērna tēvu. Ja nekas netiks darīts, lai situācija uzlabotos, tad viss būs tikai sliktāk. Tu jau tagad neesi laimīga. Ja vīrietis nemainīs attieksmi, tas nemainīsies.

Un tagad laikā, kad Tev ir grūti ar tik mazu bērniņu, cik saprotu, tas ir pirmais mazulis, Tev viss ir jauns un nezināms. Puisim vajadzētu Tevi atbalstīt un visu izdzīvot kopā ar Tevi.
04.12.2013 14:53 |

Reitings 205
Anny-tieshi ta tas ir pirmais berninjs un ir ljoti gruti vienai bez puisha atbalsta :(
Daudz vieglak palika ar kadu parunajoties,paldies tev :)
Prieks ka ir tadi sirsnigi un saprotoshi cilvecinji ka tu paldies :)
04.12.2013 14:56 |

Reitings 35
Reģ: 16.06.2009
Skaidrs, ka puisim ir depresija. Tas, ko Tu vari darīt ir norādīt viņam, ka būsi viņam blakus, kad būs vajadzība un ka Tu viņu mīli. No stāstītā šķiet, ka viņš ļoti pārdzīvo domu, ka ir slikts tēvs. Tas, ka dzīvojat pie vecākiem viņam derdzas nevis Tavu vecāku attieksmes dēļ, bet tāpēc, ka uzskata sevi par neveiksminieku, kurš nevar nodrošināt savai ģimenei mājvietu. Ja ir dabūjis darbu, atbalsti viņu, kad viņš sāk plānot pārcelšanos. Pat, ja nevarēs atļauties neko greznu, viņam celsies pašapziņa, ka viņš kaut ko var. Katrreiz, kad viņš kaut ko izdara Tavā un bērna labā, pateicies. Kad viņš būs pārliecinājies, ka ir labs tēvs, viss nokārtosies.

Vēl es pieļauju, ka tā kā bērniņš ir maziņš, viņš vēl nav pieradis pie domas, ka ir atbildīgs par mazā dzīvību. Varbūt nejūtas gatavs un domā, ka netiks ar to visu galā, tāpēc viņam grūti komunicēt ar bērniņu, kad tas niķojas. Ļauj viņam izdomāt visas domas par to, kā būtu, ja viņš nebūtu ar Tevi, kā būtu, ja jums nebūtu bērniņa. Varbūt pat izrunājiet. Viņam noteikti tādas domas nāk prātā, bet jūtas par to slikti. Domā, ka tāpēc ir slikts vīrietis un tēvs. Bet tādas domas ir normālas. Kad visas domas par un pret būs izdomātas, nonāksiet pie secinājuma, ka bērniņš ir labākais, kas ar jums varēja notikt. Ja tomēr viņš tā nedomās, tad tā ir viņa izvēle.

Labi, ka Tev ir draudzenes un vecāki. Esi pacietīga un, kad nepieciešams lūdz palīdzību vecākiem un draudzenēm - kaut vai izrunāties.
04.12.2013 15:22 |

10 gadi
Reitings 13809
Viss kārtībā. Ja gribi parunāt, droši vari rakstīt vēstuli.
04.12.2013 15:22 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
liekas kaut kā galīgi dīvaini. 2 gadus viss bija super, labi utt. bet tad pārvēršas pilnībā, tu 2 gadus nebūtu pamanījusi kāds viņš cilvēks?? vainu tu kaut ko te nestāsti, vai arī viņam ir kādas psiholoģiskas problēmas, kas visticamāk radušās pēc atgriešanās latvijā, lai izvilktu no viņa, kas par problēmu, drošvien vajag īpašu pieeju, bet kuram gan būtu laika un pacietības ņemties...
vispār kaitina tādi vīrieši kas nespēj risināt problēmas un pat arī necenšas!
04.12.2013 15:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits