Tām, kas saka, ka starp vīrieti un sievieti nevienā kombinācijā nevar būt ilggadēja draudzība bez kādām intīmām padarīšanām un īpašām jūtām, iesaku ārstēt tarakānus savā galvā. Citādi tas slikti beigsies.
Izlikšanās, ka Tevi tas neuztrauc, pie laba gala nenovedīs. Kā jau te meitenes minēja, sakrāsi aizvainojumu, uzsprāgsi un visam beigas.
Mēģini ar viņu par to parunāt, izstāsti, ka Tev nav skaidrs, kāpēc neesi iepazīstināta ar to draudzeni. Tikai bez ultimātiem. Uzaicini kaut kur līdzi arī to viņa draudzeni. Iesaku mēģināt ar to meiteni sadraudzēties. Viņai nav jākļūst par Tavu labāko draudzeni, bet vismaz līdz līmenim, kad viena no otras sabiedrības nepaliekat trakas. Viņš taču ir jums pa vidu - jūs viņu iedzīsiet trakonamā. Un ko Tu no tā iegūsi? Būsi viena no tām sievietēm, par kurām draugiem saka :"Atkal tā mana kaza zvana!" ?
Mans labākais draugs ir vīrietis. Tāpat kā Stellaglmr gadījumā - randiņus esmu palīdzējusi organizēt, viņš ir man stundām sēdējis klāt skaidrojot, kuros mirkļos mani vīrieši ir cūkas un kad es to visu esmu safantazējusi pati. Man ir bijušas ne vienas vien attiecības, tās ir beigušās, bet draugs ir palicis. Viņam jau sešus gadus ir sieva, viņai jau pašā sākumā tika pateikts :"Ja Tu nevari samierināties ar domu, ka manam labākajam draugam ir krūtis nevis krāniņš, vienai no jums būs jāaiziet. Un Tu taču neesi tik dumja lai nesaprastu, kura paliks tad, ja man būs jāizvēlas - draugs un cilvēks, kas visu dzīvi ir mani atbalstījis un nepametīs ziepēs arī turpmāk, jeb Tu, par kuru es vēl tik pārliecināts neesmu. Un pat nedomā sākt kaut kādus kariņus pret viņu - tad noteikti viss ir cauri."
Protams, ka tajos brīžos, kad vienam no mums, vai abiem ir kādas attiecības, tiekamies retāk un mazāk laika pavadām kopā. Pamēģini meiteni uztvert tāpat kā viņa draugus puišus, citādi var beigties plāni.
Varbūt no drauga puses tā arī ir tikai draudzība, bet no viņas puses... es tādas saožu pa gabalu.
Pārlasi savu tekstu vēlreiz un padomā, vai viņai nebija iespējas pa visiem šiem gadiem dabūt viņu sev, ja jau viņa ir TĀDA? Nu neba nu viņa gaidīja, kad nāksi Tu un tad tikai sāka kaut ko bīdīt. Tiec galā ar savu slimīgo greizsirdību tak vienreiz. Viņa bija pirms Tevis un ir tikai draugs. Ja neiemācīsies šito norīt, draugs Tevi jau brīdināja. Un Tu tur neko citu nevari darīt, kā tikai pieņemt viņa draudzību ar šo meiteni.