un kad redz reālo situāciju, tad ir šoks un gražošanās kā mazam bērnam.
Tikai nevajag brīnīties, ka pēc tam vīrietis seksu vairs īsti negrib.
Tieši šī iemesla dēļ nelaidīšu savu vīru piedalīties dzemdībās! Nu nav večiem tas viss jāredz!!!Un pēc tam vēl sievietes brīnās- negrib vairs mani, pameta, viņam ir mīļākā u,t,Nesaprotu tās, kuras saka- ja kopā uztaisījām kopā arī dzemdēsim!
Dionysus, ko iesāktu, ja pēc dzemdībām sieva seksu negribētu? Teiksim, pusgadu, gadu?
vinam par to pienu ir tads uzskats,ka bebis jabaro vismaz kadus paris gadus ar pienu, vinam diezgan vecmodigi tie uzskati daudzas lietas. bet par sadzivi savadak es tiesam nevaru sudzeties, vins rupejas,lai mums nekas netruktu
Melns, dzemdības ir īpašs un ļoti svarīgs notikums, kurš ir loģisks iznākums ABU kopīgai darbībai. Secīgi, to nevar atdalīt kā sievietes vienpusēju darīšanu, jo lēmums par bērniņu/ bērns ir ieņemts kopīgi. Ja vīrietis sava psiholoģiskā vājuma dēļ atsaka mīļotajai dalību šajā procesā, ja tā to ir lūgusi, tad viņš ir lupata.
Katram no mums ir lietas, kuras ir jādara vienatnē. Tad jau zīdīt arī var publiskā vietā, kā to dara feminisma pārņemtajā Skandināvijā.
Tad jau zīdīt arī var publiskā vietā, kā to dara feminisma pārņemtajā Skandināvijā.
Un kāpēc, lai nevarētu? Tiksi traumēts?
Dionysus, ko iesāktu, ja pēc dzemdībām sieva seksu negribētu? Teiksim, pusgadu, gadu?
Tad sieviete ir maita, nedod vecim kārtīgu seksu, jo pārņemta ar bērnu, bet tas, ka vīrietis nevar apmierināt savu sievieti, tas tas nav nekas, nabaga vīrietim trauma i bio!
Nav ko ņemt tādus mīkstos uz dzemdībām. Un ja vīrietis saka, ka negrib piedalīties, tad neņemiet līdz, lai pēc tam nav sevis šaustīšana, pasaudzēsim nervozos vīriešus.
Jāni Zālīti palasi "Mīlestības vārdā"! Tad zināsi.
Tikai nevajag brīnīties, ka pēc tam vīrietis seksu vairs īsti negrib.
Dievs pasargāja mani no tādas sievas !!!!!!!!!!!!!!
Vīrietis it kā skaitās stiprais balsts ģimenē, ka tad, ja nav spējīgs savu sievieti atbalstīt tik svarīgā notikumā. Kaut kur lasīju, ka ja vīrietim būtu jādzemdē, viņš nomirtu no sāpju šoka...
Man šīs tēmas vienmēr nenormāli uzvelk