virietis dzemdibas

Reitings 784
Reģ: 22.04.2010
meitenes, pastastisu jums savu rugto pieredzi.es savu virinu loti milu un mums piedzima meitina skaista pecina. virs negribeja piedalities dzemdibas,bet es biju tik nobijusies,kad viss sakas,ka vins palika ar mani. ta bija mana kluda, vins teica,ka nav gribejis to visu redzet un mums nav bijis seksuals kontakts pec ta visa. loti skumji,bet es nezinu ko darit,vins tikai piekrit,ka es vinu apmierinu orala veida. vins teica,ka vinam no ta trauma, es raudu,man no ta piens pazuda un vins atkal vaino mani,ka es pat bernu pazidit nevaru
26.11.2013 16:46 |

Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Nu re, manejais negrib un es vinam nekada gadijuma nespiedishu. Protams, kontrakciju laika gribu, lai ir man blakus, bet taja spiesanas nridi man liekas, ka man vinju pat nevajag - gribas pashai 100% koncentreties uz pashu procesu. Drauga mammu gan aizcinasu, ja gribes un, ja vispar paspes atlidot! :)
26.11.2013 17:50 |

Reitings 1852
Reģ: 21.02.2010
es veelos, lai mans viirs ir man liidzaas, kad dzemdeeshu :) arii vinjsh to grib.
Bet vinjsh man staastija, ka, kad dzima vina pirmais beerns, vinjam bija 22 gadi, vins arii piedalijies dzemdiibaas un peec tam vinjam tas ilgi veel sapnjos esot raadijies :D saakumaa bijis diivaini ar draudzeni atkal miileeties. To gan vai vinjs ietureeja kaadu celibaatu tajaa laikaa, nezinu.
tagad vins ir pieaudzis viirietis :D es ceru uz to labaako
26.11.2013 17:52 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
nekad jau nevar zināt, kā viss izvērtīsies. Katram pieredze ir individuāla, viss atkarīgs no dzemdību procesa, visu cilvēku uzvedības, kas procesā piedalās, iepriekšējās sagatavotības utt. Agrāk dzemdēja bez nekādiem vīriešiem ar ūdens glāzēm, un stipru ģimeņu ar mīlošiem vīriešiem nebija no tā mazāk. Ja kādai tas nepieciešams - lai ņem līdzi vīrieti. Ja kādai tas nav nepieciešams - lai neņem. Man liekas tik dīvaini, kā var salīdzināt vienu gadījumu ar otru, kad runa ir par dažādiem pāriem, dažādiem dzemdību gadījumiem..
26.11.2013 17:52 |

Reitings 919
Reģ: 11.07.2013
Pat, ja vīrietis tā jūtas, ir nepiedodami to teikt savai mīļotajai sievietei, kas dāvājusi viņam bērnu. Godīgi sakot, tāda attieksme šokē.
26.11.2013 17:56 |

Reitings 1983
Reģ: 13.01.2012
Pat, ja vīrietis tā jūtas, ir nepiedodami to teikt savai mīļotajai sievietei, kas dāvājusi viņam bērnu. Godīgi sakot, tāda attieksme šokē.

Jā, tāpēc labāk klusēt un melot, ka viss ir labi.
Un lai draudzne pēc tam cosmo raksta, ka manam draugam laikam ir mīļākā un viņš tāpēc ar mani nemīlējas. Mums mājās mazs bērniņš utt. A viņš tāds cūka pie citas. :D

Aij visss.

P.s Beidzot +/- normāls cosmo atpakaļ. Var smadzeni atpūtināt. :D Iepriekšējās dienās pašas zināt kā bija.
26.11.2013 18:01 |

Reitings 281
ai nu cik var malt shitās tēmas, žēl protams,ka tev tā, bet tagad jau tāpēc nevajag sludināt pa pasauli,ka vīrietis nedrīkst būt klāt dzemdībās. Mans bija klāt, un grib mani tapat kā agrāk, ja ne pat vēl vairāk. Nekāda TRAUMA viņam nav un nebija. Bet cilvēki ir dažādi un tavam varbūt nevis orālo vajag,bet antidepresantus..
26.11.2013 18:02 |

Reitings 3652
Reģ: 26.10.2012
Pirmkārt, provokācija,bet ja tomēr nav, tad atbilde ir pašā tēmā: virs negribeja piedalities dzemdibas
26.11.2013 18:07 |

Reitings 919
Jā, tāpēc labāk klusēt un melot, ka viss ir labi.
Un lai draudzne pēc tam cosmo raksta, ka manam draugam laikam ir mīļākā un viņš tāpēc ar mani nemīlējas. Mums mājās mazs bērniņš utt. A viņš tāds cūka pie citas.

Jā, ir labāk klusēt. Lai arī man bērnu vēl nav bijis, domāju, ka grūtniecība un dzemdības nav gluži pastaiga parkā, bet visgrūtākais posms taču sākas tieši pēc bērniņa dzimšanas - kopšana, barošana, auklēšana.. nesanāk atpūsties, bet ir jāatrod laiciņš, lai atkoptos. Par vīrieti es šajā laika posmā vismazāk uztrauktos. Ja ir kretīns un nesaprot vai vēl trakāk - atrod mīļāko, tad nu tāda dēļ nav arī vērts pūlēties.
26.11.2013 18:09 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Es nebrīnos, ka vīrieti tas skats varētu traumēt. Ne velti pati dzemdētāja īsti neredz, kas notiek ''tajā galā''. Skats nav tas estētiskākais.. ne visi spētu to noskatīties :)

zenite, es domāju, ka vīrietim jādod laiks atgūties. Parunā par to, iesaistiet speciālistu..
26.11.2013 18:10 |

Reitings 123
Reģ: 24.09.2013
Kā tad attiecībās nav svarīgs sekss??!!Ir un cik ļoti vēl svarīgs!Ja nav seksa- attiecības arī jūk un brūk. Nav dzirdēts teiciens, ka vīrieti no mājas var laist ārā tikai ar pilnu vēderu un tukšām olām? :)
26.11.2013 18:26 |

Reitings 3350

Jā, ir labāk klusēt. Lai arī man bērnu vēl nav bijis, domāju, ka grūtniecība un dzemdības nav gluži pastaiga parkā, bet visgrūtākais posms taču sākas tieši pēc bērniņa dzimšanas - kopšana, barošana, auklēšana.. nesanāk atpūsties, bet ir jāatrod laiciņš, lai atkoptos. Par vīrieti es šajā laika posmā vismazāk uztrauktos. Ja ir kretīns un nesaprot vai vēl trakāk - atrod mīļāko, tad nu tāda dēļ nav arī vērts pūlēties.

- pilnigi nepiekritu

nu, bet virietis ir tads pats cilveks, ka mes sievietes! Kapec vienmer tiek uzskatits, ka ja sieviete piedzemde, tad tas ir varonjdarbs? Tas daba ir iekartota, ka sievietei sis laiks ir fiziski gruts, bet vai tad virietis staiga apkart plaukstas sitot? Daziem viriesiem tas ir nopietns atbildibas parbaudijums, jo vinam jarupejas par GIMENI! Jaatbalsta sieviete fiziski, morali un finasiali, jaadzina berns, jagada, lai viss ir utt.
Protams, nevar aizskart sieviete un teikt, ka vina ir resna cuuka, bet sievietei tachu pashai jasaprtot, ka klustot par mammu, vina nav parstajusi but sieviete savam milotajam un, ka vins ka gribejis vinu iekarot, ta vel joprojam grib.
26.11.2013 18:35 |

Reitings 3350
Kā tad attiecībās nav svarīgs sekss??!!Ir un cik ļoti vēl svarīgs!Ja nav seksa- attiecības arī jūk un brūk. Nav dzirdēts teiciens, ka vīrieti no mājas var laist ārā tikai ar pilnu vēderu un tukšām olām?

+++

ir ari dzirdets teiciens - tas, kuras doma, ka cels uz viriesa sirdi iet caur vederu - domajat, ka vins iet pie miljakas zupu est?
26.11.2013 18:38 |

Reitings 123
Reģ: 24.09.2013
ir ari dzirdets teiciens - tas, kuras doma, ka cels uz viriesa sirdi iet caur vederu - domajat, ka vins iet pie miljakas zupu est?

+++
26.11.2013 18:40 |

Reitings 919
Protams, nevar aizskart sieviete un teikt, ka vina ir resna cuuka, bet sievietei tachu pashai jasaprtot, ka klustot par mammu, vina nav parstajusi but sieviete savam milotajam un, ka vins ka gribejis vinu iekarot, ta vel joprojam grib.

Jā, protams. Mana iepr. komentāra doma bija tāda, ka vīrietim ir jābūt saprotošam, nevis jāsarežģī visu vēl vairāk ar neiejūtīgiem komentāriem.
26.11.2013 18:50 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Tas vienkārsi ir mans viedoklis, ka seksa būtība un loma attiecībās ir pārvērtēta un uzskatu, ka tas ir viens no tiem iemesliem, kādēļ attiecības tik bieži izjūk. Un tās, kuras domā, ka ar pilnām olam vīrietis noteikti neies pa kreisi, manuprāt, domā aplami.
26.11.2013 18:54 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Pati vainīga,vajadzēja respektēt tava vīra vēlmi nepiedalīties dzemdībās. Ne visi vēlas to redzēt.
26.11.2013 19:02 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Nu tad nedod viņam vispār neko, ne orālo, neko. Nepieskaries vispār viņam, tad jau paskatīsies cik ilgi viņš tā izturēs.

vnk super ieteikums,ja grib ,lai sekotu nākamais stāsts- manam vīrietim ir mīļākā. ar seksa liegšanu vīrietim ir jāuzmanās.

viņš laikam ir vīrietis ,kurš grib ,lai ir viņam ir super sieviete un viss notiek pareizi.

Gribās jau teikt rupji-mīļais ,izdrāz mani un viss būs oki ar pienu,taču:D ,ja viņš ir tik traumēts,tad tas nelīdzēs. viņš gan jau nesaprot,ka dēļ viņa Tu streso ,pārdzīvo un tāpēc nav piens. par teiktu- Tu esi slikta māte ,jo nav piens ..vēl vairāk sastresojies. nebūs tā,ka pēc viņa pārmetumiem parādīsies piens un viss būs labi.

Es pēc kādu 2mēnešu gaidīšanas(kad viņš savu traumu izdziedēs) pateiktu pa tiešo-cik ilgi var traumēties, visas sievietes dzemdē..lai samierinās un atsāk dzimumdzīvi. manuprāt, viņam jāsaņemās atsākt viss un tad viss aizies vecajās sliedēs.
26.11.2013 19:06 |

Reitings 1972
Reģ: 06.11.2013
Tev vajag mīļāko! :D:D:D:D
26.11.2013 19:10 |

Reitings 414
Reģ: 03.02.2013
Labi, ko nu es. Ne es esmu bijusi stāvoklī, ne dzemdējusi.

Tomēr tad, kad tas mirklis pienāks, noteikti gribēšu, lai vīrs piedalās dzemdībās. Viņam nav jāskatās, kā tas bērns tur nāk laukā, bet lai ir man blakus un tur man roku.
Manuprāt, tas ir svarīgi man, ir svarīgi bērnam un ir svarīgi attiecībām. Tik svarīgā mirklī es viņu noteikti neliktu aiz durvīm un šaubos, ka viņš pats tur gribētu būt.

(Protams, runāju, spriežot par savu tagadējo draugu.)
26.11.2013 19:26 |

Reitings 554
Reģ: 22.03.2013
Man draugs bija līdzi uz dzemdībām. Jēgas no viņa nebija, jo kontrakciju laikā ne dzert, ne ēst, neko citu darīt negribēju, palīdzēt viņš man nevarēja. Pēc tam, kad pateica, kabūs ķeizars, tad tikai no viņa bija jēgas, jo pēc atgūšanās palīdzēja piecelties no gultas, pagriezties utml. Bet tāpat pārdzīvoju, ka viņam mani jāredz tādu nomocītu un ar to čurājamo maisu vāverē. Bet nu neko, to visu pārdzīvojām un tagad arī ar gultas lietām viss ir ok. Bet nu viņš pats atzinās,ka dzemdībās jutās absolūti lieks un tā arī bija. Bet nu manā skatījumā tas tā dīvaini ir, ka vīrietim ir "trauma". Vīrietim tak būtu jabūt lietas kursā (nu vismaz apmēram), kā tās lietas notiek.
26.11.2013 19:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits