Potēju savu bērnu pret visu, ko piedāvā apmaksāt valsts. Pret ērču encefalītu nepotēju pagaidām, man ir jau te paustās šaubas par šīs potes lietderību. Tur arī daļa vainas ārstam jāuzņemas tomēr, kurš to poti veic. Neesmu eksperte, bet, cik man saprašanas - to poti nevar veikt jebkurā gadalaikā, savādāk tā iedarbības mazinās/nav? Nu, mana ārste gribēja, lai veicam sākumā jau pavasarī, tad vasarā, tagad uz rudeni vēlreiz piedāvāja... Tas liekas dīvaini, atceros, cik pati esmu potējusies, vienmēr bija līdz kaut kādam noteiktam laikam jāsapotē visas 3 potes, tikai tad biji aizsargāts. No otras puses atkal sāku domāt, vai tomēr nesapotēt, jo mamma vienreiz ērču encefalītu izslimoja un viņa teica, ka tā ir drausmīgākā slimība, kas viņai ir bijusi, pie tam vēl tās sekas...
Par gripas poti piekrītu Nekad. Vēl bezjēdzīga man liekas rota vīrusa pote, jo izrādās, ka tie vīrusi, ko mēs dēvējam par rota vīrusu, ne vienmēr tiešām ir tas rota vīruss, bet gan līdzīga kaite. Un tā pote pasargā tikai no tā rota vīrusa. To es lasīju, ja nemaldos, Ievas Veselībā, kur tieši tika runāts par potēm un tas mani pārsteidza. Rakstu bija izveidojis kāds pieredzējis ārsts, kurš ieteica mazuļus pret to nepotēt. Bet tā kā mans bērns jau bija sapotēts pret rota vīrusu, kad es to lasīju, nu jau ir par vēlu pārdomāt.