Es tikai domāju, kā jūtas tie, kas uz prāmja šonakt, ņemot vērā, la rakstīts, ka salās Baltijas jūrā pat 42m/s. Vai tiešām Tallink pie šādas prognozes nevar atļauties iepauzēt, lai to nakti cilvēki guļ savās kajītēs, bet nebraukt jūrā?
Šorīt pamodos un biju patīkami pārsteigta - man ir elektrība! Parasti, pēc šādiem vējiem, mums mājās elektrības nav un uz to jau biju gatavojusies, bet šorīt MAN IR ELEKTRĪBA! Cik maz man vajag pilnai laimei :D
Pamodos 3am no tā, ka nedaudz vējš jumtu pabojāja :( :D Bet nu jau novērtēju bojājumus, nekas traks :) Bet visu cieņu Latvenergo, elektrība nav pazudusi :)
Naktī kojās dzirdēju milzīgu vēju. Šķita, ka logu izsitīs. Bail sametās, iemigt arī nevarēju ilgi.
Māsīcai Dānijā gan traki vakar bija. Koks izspēries cauri jumtam, bēniņiem un nonācis guļamistabā.
Pamodos naktī no tā, kad kaut kas nogāzās un atklājām, kad elektība nav. Otreiz panodos no tā, kad elektrības piegāde ir atjaunota un man sejā spīd visas sešas lampas :D
Kas nogāzās nezinu, jo viss šorīt ir savās vietās.
Brīnums, ka man darbā ir elektrība. Te parasti pazūd pie mazākās vēja brāzmiņas.
Nekādu vētru nejutu, miegu nekas netraucēja.
Vienīgais, kas par to liecina, ir sakritušie zari, koki un norautie baneri, ko redzēju pa ceļam uz darbu.
Visu nakti modos augšā, bija bail kaut kā. Bet vīrs, guļ un simto sapni redz, es šo modinu, saku, ka man ir bail, šis tā vēsā mierā - nav ko ņemties, pašu neaizpūtīs, viss pārējais apdrošināts, Nē, nu, cūķis! :D