Man arī aiz loga baigais pūtiens! Šovakar atcēlu savus plānus, pārvilkos no darba. Gribu gulēt, ienīstu laika maiņu. Grūta pirmdiena.
Vēl 2 darba dienas, tad brīvs un braucam uz Berlīni brīvdienās, jau 4dien vakarā, jippīīī :)
Skatos Hausu. Naža ietekmē atsāku :D
Ak, meitenes, šī ir tik lieliska diena! Šorīt biju ciemos pie savas vasaras glābējiem Ghetto Family un ieslīgu 3h ilgās sarunās par dzīvi tādu, kāda tā ir, un kādu to gribētu redzēt gan sev, gan apkārtējiem. Jūtos superuzlādēta savam superlielajam projektam!
Šodiena, neraugoties uz to, ka visai pelēka, bija lieliska. Brīvdienās biju uz jau otro randiņu ar lielisku vīrieti un tagad nevaru sagaidīt nākamās brīvdienas, kad atkal tiksimies.
Un šodien samaksāju dakterim 8ls par to, lai viņš uzjautātu man vai neesmu alkoholiķe. :D Vajadzēja izvēlēties man ārsta profesiju :D
Šodien noskatījos filmu Now is good, ļoooti emocionāla filma. :)
Tagad domāju ko vilkt uz rītdienas darba interviju. Kā jums šķiet, vai normāli uz interviju (darbs birojā) iet elegantās bezpapēžu kurpēs, rudens, protams?
kas ātri un efektīvi palīdz pret saaukstēšanos?
liekas, ka esmu kārtīgi apslimusi. Nevaru pat kājās nostāvēt, galva reibst. Slikta dūša. Temperatūras nav