Nozēlojama perspektīva... :(

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Īsumā jau atkal esmu izgāzusies. Mana sirds mani ienīst. Jaunajā darbā ļooti iepaticies kolēģis. Ļooti. Bet kā jau vienmēr pēdējo gadu laikā - viņš ir aizņemts. Es vnk pusotru gadu esmu viena, jo man satkal akārojas vīriešus, kas ir aizņemti. Neesmu nekāda attiecību jaucēja - netaisos viņu pārvilināt. Bet nu tas tā besī - kārtējās neatbildētās jūtas... Un mums darbā ir kopā divatā jāpavada pa 8 stundām katrreiz kad strādaju. Es ienīstu sevi par to, ka man nevar vienreiz iepatikties normāls, brivs vīrietis!?!?! Nē, jau atkal aizliegtais auglis. :( Man ir skumji... :( Iepriekšējais vīrietis, kuru ļooti gribēja bija ļooti iemīlējies savā draudzenē un man tāda škrobe bija... Besī... Ajj...
25.10.2013 18:38 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Bet taisnība, ka lai izveidotu kādas attiecības ar aizņemtu cilveku, vienalga sievieti , vai virieti -tur ir jāgrib abiem. Ja, piemēram, es negribu nu var otrs uz galvas stāvēt neko nepanaks tāpat zvanīdamies , ziedus sūtot utt...nu nav jau tie virieši arī kaut kadas spēļmantas , kurus var tāpat kā te saka - "paņemt ciet". Vīrietim ir jāgrib, ka vinu paņem ciet!

++++Piekrītu par visiem 10000
26.10.2013 21:04 |

Reitings 1220
Reģ: 28.08.2013
Es ienīstu sevi par to, ka man nevar vienreiz iepatikties normāls, brivs vīrietis!?!?! Nē, jau atkal aizliegtais auglis. Man ir skumji...
viņš ir precēts jeb tikai attiecībās, ja nav bērnu un precējies nav vari droši nospert. PRecēti labprāt komuniccē ar citām meičām, to spriežu pec tā ka esmu saņēmusi vēstules iekš oho no precēta. Tāka uz prieksu. fujjj.
26.10.2013 21:30 |

Reitings 1431
Reģ: 04.04.2012
Precēts/neprecēts- visiem patīk 'svaiga gaiļa', kaut koķetērijas un fantāziju līmenī, lai cik arī tas skaudri neizklausītos.... :(

Bet es laikam nevarētu ar džeku kas precējies vai attiecībās. Kaut kā liekas, ka uz citu nelaimi savu laimi neuzcelsi.
27.10.2013 09:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits