labrīt,
atvainojiet, ja beztēma jau bija.
vakar pirmo reizi pa ilgiem laikiem skatījos TV. Ar to es domāju- filmu, ko rāda televīzija, jo ziņas un MTV neskaitu- tas ir bijis ieslēgts tikai fonam.
Ziniet, biju nolēmusi atslēgties un baudīt filmu. Nu, jāatzīst, ka nekas labs no tā nesanāca- tās reklāmas-aaaahhh, tās vienkārši pārbauda cilvēka pacietību! Sākumā nereaģēju, vēlāk -man tas jau nepatīk, tad- šīs reklāmas man jau ir apnikušas, pēdējās divās reizes es jau lecu kājās un našķējos pa virtuvi, divas reizes iztīrīju zobus....bet reklāma vēl turpinājās aaaaa.... un tad brīnās, kāpēc opīši tramvajos tik nervozi- TV tos novedis :D
šorīt saprotu, ka rudens IR klāt- jo jāsāk pa rītiem slēgt galda lampa, citādi trūkst gaisa kabinetā.
Lūk.
starp citu, mani ļoti skumdina, ka lielākā daļa šeit dzīvojošo meiteņu sniedz garus un plašus komentārus par tēmām, kuras faktiski nav iespējams izanalizēt 100% ābolītī. Tad nu tik iztirzā- ka tik par neko un kaut ko rakstīt.
Kāpēc tēmas, kurās ir konkrēti, gudri un saturīgi jautājumi- atbilžu nav!?
jebkurā gadījumā- jauku dienu.
p.s. sen nav redzēta Lancaster. Ja šo lasi, tad varu paziņot, ka savu skolas darbu drīz būšu pabeigusi :D :)))