Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kapeec es par vinju domaaju?

Reitings 3
Reģ: 17.10.2013
Sveicinaatas.!Man ir radusies probleeminja.Lieta taada,ka jau 6 gadus esmu attieciibas,bet uznaak peridoi,kad domaaju par savu pirmo miilestiibu (mums nebija attieciibas,bet es vinja biju riktigi iekerusies,vinjs bija 10 gads vecaaks un pat neskatijaas uz mani,bet,kad man jau bija 20 tad vins jau saaka pieveerst man uzmanibu,flirteeja,paaris reizes tikaamies),bet joprojam,pat esot attiecibas es domaju par vinju.Videeji gadaa taas ir kadas 6 reizes,un nejau taa ka padomaju un aizmirstu,bet varu pat nedelju diendiena domat.Vinam ir attieciibas,man ari.Nezinu ko lai dara.!
17.10.2013 08:56 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Beidz sevi mocī domājot par viņu. Kad nāk virsū - dari citas lietas, kas pieprasa domu spēku. :D Mācies kaut ko jaunu, piemēram.
17.10.2013 09:10 |

Reitings 414
Reģ: 03.02.2013
Ai nu, nostaļģija. Varbūt ilgojies pēc jaunības, vai jebkā, kas toreiz bija. Paskumsti un palaid vaļā, move on. Un, protams, dubultā ilgojies pēc tā, ko nekad līdz galam nedabuji ;)

Es arī, teiksim, šobrīd esmu lieliskās attiecībās. Taču, nesen, pārlasot vecās dienasgrāmatas, atradu ierakstus par savām pirmajām attiecībām.. Nu, palasīju, padomāju, pasmaidīju par to, kāda toreiz, septiņpadsmit gadus veca, biju un cik lieliski man tas likās (bāc, nekad vairs :D) un viss, paskatījos uz savu tagadējo vīrieti, sapratu, cik esmu laimīga, i vsjo.
17.10.2013 09:25 |

Reitings 3
Reģ: 17.10.2013
Es nevaru..Taas domas naak virsu,darot jebko.It ipashi pirms miega.
17.10.2013 09:56 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits