Neizskatīgi ''babņiki" ? :D

Reitings 18
Reģ: 10.10.2013
Hey meitenes ;)
Mums te ar draudzeni panesās diskusija, īstenībā interesants temats :

Viņai viens draugs, kurš nav klasiski skaists ( saprotat kā gribat :D)... bet arī nav neglīts ( nu ok, nav nekopts) ir riktīgākais brunču mednieks jeb kā tautas valodā saka ''babņiks"... ta mēs spriedām, vai lielākoties tādi ir tikai ļoti izskatīgi vīrieši vai tieši otrādi - tādi, kas kompensē kādus savus iekšējos kompleksus vai trūkumus un par tādiem kļust?
13.10.2013 16:21 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
Tas ka "babņiks" nenozīmē ,ka tāds arī visu dzīvi paliks:D Mans tēvs ,cik dzirdēts ,agrāk bija baigais nazis, līdz uzrados es:DMans pašreizējais pusis arī diezgan ,diezgan tāds agrāk bija:D tgd galīgi nomierinājies :D
13.10.2013 20:21 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
man smieklīgi paliek tajā brīdī, kad kāds riktīgi neglīts puisis (nu labi, nav neglīti puiši tāpat kā nav neglītu meiteņu, bet jūs sapratāt) uzskata sevi par nezin kādu seksuālu un iekāres objektu, ir šausmīgi augstās domās par sevi.
ir tādi iedomīgi āpši sastapti, par kuriem es nekad neesmu sapratusi, no kurienes tāds lepnums par sevi rodas, ja tur pat nav ar ko lepoties :D
14.10.2013 09:38 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Jā, man ar liekas, ka tas nav saistīts ar izskatu, bet kaut kādiem iekšējiem trūkumiem, kompleksiem, esmu pat pabrīnījusies, ka vīrietis principā nav nekāds, bet ir babņiks, varbūt tāpēc daudzas uzķerās, jo izskatās jau vienkāršs džeks, bet beigās kretīns. Vispār to babņiku būtību nemaz negribu izprast, man tas liekas diezgan pretīgi, ka partneres tiek mainīties, piemēram, katru nedēļu, un tomēr emocionāli tiek pielaists tas cilvēks, Tu ar viņu runā, dalies emocijās, sievietei ir interese, cerības ka kaut kas izveidosies vairāk, un diez vai vīrietis to nenojauš, bet tāpat rīkojas kā cūka.
14.10.2013 09:52 |

Reitings 9561
Es pati esmu tik taisna, ka nevarētu kādam tā apzināti darīt pāri, ok, ir daudzas, kas parakstās uz tādām attiecībām sava prieka pēc, bet ne tik daudzas, lai tik bieži viņas mainītu, vairumām tiek piepūderētas smadzenes, varbūt viņš pats tic saviem meliem ko stāsta, par mīlestību, attiecībām, bet tādā gadījumā viņu vērtību skala ir nožēlojama.
14.10.2013 09:57 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Viens babņiks, ko pazinu, bija simpātisks, bet ne klasiski skaists, taču viņam piemita šarms, kas ļoti pievilka meitenes, ko viņš arī izmantoja. Ko tagad dara, nezinu.
14.10.2013 11:04 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Es uzreiz iedomājos to džeku no How i met your mother, diezgan neizskaidrojami:D Acīmredzot, sievietes mīl ar ausīm:)
14.10.2013 11:33 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Simpātisks ir plašs jēdziens, tiešām. Esmu aplauzusies gan ar tādiem ,kuriem visu mūžu izskata dēļ skrien meitenes pakaļ ,gan ar tādiem ,kuri nav tie izskatīgākie un māk meitenes sašarmēt :D Un jēga -nekāda, labums man -nekāds ne no viena ;)
14.10.2013 11:50 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Es nesaprotu- kādēļ tad, ja ir babņiks, tad uzreiz kompleksains un kompensē savus trūkumus?! Vienkārši, ja cilvēks ir šarmants- kādēļ gan to neizmantot savā labā? Vienam varbūt patīk stabilas attiecības un ljubov do groba, bet otram patīk iet uz randiņiem ar dažādām meitenēm.
Šis forums ir kā padomju laiki- ja tev nav/negribi nopietnas attiecības, tad tas nav normāli. Viss, kas nav tā kā visiem ir novirze no normas. Ekhem- nav visiem tas jāgrib!
Es arī nesaprotu, kādēļ jauniem puišiem būtu no pamatskolas sola uzreiz jālec attiecībās un jāzvēr mūžīga mīla vienai vienīgajai. Ir pilnīgi normāli līdz 25 izbaudīt randiņu laikus (manuprāt gan līdz 35 vēl ir ok) un tikai tad dibināt ģimeni.
Pie tam, es neuzskatu, ka iešana uz randiņiem vai bučošanās katru nedēļu ar citu meiteni kādu padara par babņiku. Laikam esmu pārāk brīvi domājoša..

p.s. Babņiks manā izpratnē ir tāds, kurš kniebjas ar visām pēc kārtas.
14.10.2013 11:53 |

Reitings 273
Reģ: 24.08.2013
šitais sīkais rižiks,kad vēl bija Lv,varēja pie mums jebkuru meiteni nocopēt..Parastas meitenes kā fanītes bija..Ja kāda tusiņa būs viņš,tad zini,ka meitenes kā blusas saskries..Bieži brinijos,ka pavisam normālas meitenes ar viņu bieži kontaktējas..

Jāā,arī man ir foto ar šito muļķi,un arī ''sabīdīt''vienā tusiņā viņš gribēja bet es jau tos babņika nostastus biju dzirdējusi un izturējos vēsi,kas viņam likās nepierasti un sāka''piebraukt''vairak..brinumanā karta ari pectam daudz rakstīja...Bet vienalga,pēc tam viņš mani pieņēma kā vienkārši labu draugu un tā ir vēljoprojām..
14.10.2013 12:38 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Un viņš noteikti ir priecīgs kā tu viņu šeit pozicionē atklājot viņa seju.
Visiem tādas draudzenes kā tu!!! (l)
14.10.2013 12:59 |

Reitings 273
Reģ: 24.08.2013
Viņš to nemaz nezinu un es te neieliku foto kautkada kriminālaja diskusijā,viņam gluži labi patīk,ja sauc par babņiku.
14.10.2013 13:28 |

Reitings 18
Reģ: 10.10.2013
Koshlene... Ļoti labs viedoklis Tev ;) es arī uzskatu, ka ja cilvēks grib baudīt brīvību, tad kādēļ to nedarīt? vnk daudzas, kuras ir vienas kāda iemesla dēļ laikam tur saskata ko nosodošu...

Un laikam tiešām taisnība par to šarmu, nav nozīmes cik izskatīgs vai neizskatīgs ( pēc klasiskiem kanoniem) ir vīrietis, bez šarma viņs nevienai sievietei nevarēs iepatikties.
Ja tā tagad padomā, es arī zinu puisi, kurš meitenēm pat ļoti patīk un pats uzsver, ka tas viss viņa šarma dēļ.
14.10.2013 14:40 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
http://cosmo.lv/forums/topic/149882-vaigu-kauli/

Te labi var redzsēt kas vienais būs izskatīt , citai liksies nesmuks . Ta ka gaumes tak ir dažādas. :)
Un vēl, dzīve pierāda tie kas daudz runā maz dara. Vīrieši tikai lielās, a paši gadiem nav dabūjuši:D Lai neizskatītos pēc galīga lūzera fleitē.:D
14.10.2013 14:43 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
man smieklīgi paliek tajā brīdī, kad kāds riktīgi neglīts puisis (nu labi, nav neglīti puiši tāpat kā nav neglītu meiteņu, bet jūs sapratāt) uzskata sevi par nezin kādu seksuālu un iekāres objektu, ir šausmīgi augstās domās par sevi.
ir tādi iedomīgi āpši sastapti, par kuriem es nekad neesmu sapratusi, no kurienes tāds lepnums par sevi rodas, ja tur pat nav ar ko lepoties

to pašu varētu teikt par daudzām meitenēm.
14.10.2013 14:46 |

Reitings 9561
Ok, viens ir tad ja cilvēks bauda dzīvi, bet nu viņam nav šāda titula "babņiks", viņš nav iespraucies visos iepazīšanās portālos, un neiet tik plašas runas par viņa dzīvesveidu, tā teikt. To ko viņš dara, to viņš dara godīgi un skaisti, nostāda sākotnēji sievieti fakta priekšā, nevis rupji paņem, sprauž batonus ausīs, bet sniedz arī kaut kādu labumu kas vairāk emocionālā līmenī, un ja tas nav ilgstoši, sistemātiski šāds attiecību modelis.
14.10.2013 14:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits