attieksme vienam pret otru un vai reāli ko glābt?!

Reitings 972
Reģ: 18.02.2011
Brīžiem liekas, ka viņa šāda uzvedība liecina tikai par to, ka viņam jau interesē cita. Un nu jau visam ir par vēlu.. Kaut arī pirms nedēļas vēl teica, ka grib labāku dzīvi, grib būt laimīgs un just manu mīlestību nevis zināt tikai kā faktu. Ai pat nezinu, vai ir kas glābjams un vai vajag ko glābt, ar varu jau mīļš nebūsi.
21.09.2013 17:35 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nesaprotu, kāpēc nevar pateikt- es arī gribu braukt līdzi kopā ar bērnu ( vai arī bez bērna un viņu ats'tāt vecākiem vai auklītei pārmaiņas pēc). domā, ka viņš pateiks - sēdi mājās?
varbūt man tikai liekas, bet vīrietis grib dzirdēt stingru sievietes nostāju - nē, es negribu, lai brauc ar draugiem piedzerties, bet gribu, lai tu pavadi laiku kopā ar mani. un es gribu noskaidrot to, kā mēs dzīvosim tālāk, nevis šādi, kā tas notiek tagad.
nē nu, ja šis nelīdzētu, tad tiešām viņš varētu laikam iet uz visām debess pusēm.
24.09.2013 10:58 |

10 gadi
Reitings 160
Man liekas, ka tas "vīrietis" autori neuztver pa nopietnu, ja vēl atļaujas ar draugiem plānot brīvdienas kopā.
Tak tādam vajag vienu kārtīgu spērienu pa pakaļu, lai atjēdzas un saprot, ko zaudē.
Pagaidām, liekas,ka viņš neapzinās to, ka viss varētu būt cauri.
24.09.2013 11:11 |

Reitings 683
Reģ: 22.01.2013
Pieļauju, ka cilvēks domā vienu, bet dzīvē - kad tas pienāk - tās izjūtas un attieksme jau ir citādāka... kam ar prātu un loģiku nevar pavēlēt

Nu tā jau ir, bet reizēm šitas kaitina, būs un darīšu šitā, kad ir jādara, tad es tak to nevaru un tā, bet nju tā jau parasti notiek..

nesaprotu, kāpēc nevar pateikt- es arī gribu braukt līdzi kopā ar bērnu ( vai arī bez bērna un viņu ats'tāt vecākiem vai auklītei pārmaiņas pēc). domā, ka viņš pateiks - sēdi mājās?
varbūt man tikai liekas, bet vīrietis grib dzirdēt stingru sievietes nostāju - nē, es negribu, lai brauc ar draugiem piedzerties, bet gribu, lai tu pavadi laiku kopā ar mani. un es gribu noskaidrot to, kā mēs dzīvosim tālāk, nevis šādi, kā tas notiek tagad.
nē nu, ja šis nelīdzētu, tad tiešām viņš varētu laikam iet uz visām debess pusēm.

Ja godīgi, man arī šķiet, ka viņš vēlas no autores dzirdēt, ka viņa vēlas, lai viņš paliek, jo manuprāt, ja viņa būtu vienaldzīga viņam, viņš jau sen būtu prom pat neprasījis, ja pat neapspriežas vairs par brivdienam un tā, un arī ar to otru jau sen būtu kkas bijis, bet acīmredzot tur kkas ir tomēr...un nešķiet, ka tikai pieradums, nedēļas laaikā nevar pēkšņi pazust jūtas tak..
Nezinu pat, ko autorei būtu labāk darīt, patriekt vai mēģināt saglābt, bet noteikti vajadzētu līdz galam izrunāties, mašīnā bija tikai sākums sarunai, tagad vajag nobeigumu, un tā, ka katrs arī pasaka, ko domā darīt tagad pēc šitā visa.
24.09.2013 12:10 |

Reitings 972
Izrunājāmies, pavisam mierīgi, ar daudz abu asarām un viņš izvēlējās aiziet...
Viņš grib būt laimīgs, grib lai viņam ir labi, zin, ka ja arī tagad abi centīsimies kaut ko saglābt, tas būs uz pāris mēnešiem un tad viss pa vecam. Pie tā, ka viss tā sanācis, vainīgi esam tikai mēs abi, negrib lai vainoju es sevi vai jūtos vainīga. Par to citu, viņai vispār nav nekāda sakara tam, ka viss tā ir noticis un šķiramies, jo viņi tā speciāli nesatiekas un viņa par viņu vēl īsti neko nezin, pat to, ka viņam ir bērns, bet meitene nav no tiem draugu tusiņiem, ta ir cita. Tapēc tur nemaz nav skaidrs vai vispār kas sanāks, bet varbūt viss sanāks, jo gan jau kaut kas viņam viņā aizķēra, ja jau uzsākuši runāt.
Runājam daudz un visu ko. Viņš pats nezina vai tā būš labāk un vai negribēs atgriezies, grib braukt bieži pie dēla arī darba dienās un ne tikai lai vestu prom, bet lai padzīvotos arī mājās ar viņu, protams būs nenormāli grūti satikt un redzēt mani, bet ir jāsaņemas bērna dēļ.. Es paprasīju arī piedošanu, jo ir par ko. Kopumā saruna bija ļoti smaga un šobrīd man ir neizsakāmi smagi.. Negribēja iet vienkārši padzīvot pie mammas, lai es gaidītu kādu lēmumu no viņa ko viņš grib un ko nē no dzīves, bet nezin arī vai nebūs tā, ka gribēs atgriezties, bet nu es liku saprast, ka atpakaļ ceļa nav (es vienkārši to nevarēšu pārciest, vismaz šobrīd tā liekas).:(
Slēdziens tāds, ka viņš tuvākajā laikā pārvāksies pie mammas, un tad mēs meklējam citu dzīvesvietu un viņs ar laiku arī. Palīdzēs viņš mums pilnībā cik var un vajag (gan finansiāli, gan vīriešu darbos utt.), lai par to nemaz nedomājot.
Nu īsumā laikam viss... Pateica gan, ka zin, ka so visu nožēlos visu mūžu, jo vienmēr ir gribējis lai bērns izaug normālā ģimenē.

Paldies Tev par visiem ieteikumiem un palīdzību. Turi visus īkšķus lai es ņemu kaut kur spēku.. Kamēr viņš vēl te, gan jau +/- būs labi, bet kolīdz aizies pavisam man bail salūzt..
24.09.2013 13:22 |

Reitings 972
Viņš tagad tik gādīgs, rūpīgs un labs un runātīgs, kapēc agrāk nevarēja tāds būt?!:(
man ir jāpieņem, ka mēs vairs nekad nebūsim kopā :(
24.09.2013 13:23 |

Reitings 82
Reģ: 19.09.2009
ai cik skumji... Es laikam esmu pārāk līdzjūtīgs cilvēks, pašai pat sirds žņaudzās. Turies. Tev vajag vairāk cilvēku apkārt, lai galīgi nesalūztu.
24.09.2013 13:32 |

Reitings 972
Es strādāju, tur jau ir cilvēki, bet vakari mājās būs briesmīgi ;(
24.09.2013 13:34 |

Reitings 1701
Reģ: 16.07.2013
Tas, ko es redzu - čalis grib labi iekārtoties. Saprata, ka tu vairāk nevarēsi paciest šādu dzīvesveidu, tāpēc sāka kļūt runātīgs, lai nokārtotu situāciju šādi: tagad viņš skries dzerstīties un gulēt ar jauno meiteni, jo it kā ir no tevis izšķīries, tai pat laikā "apciemos dēlu" padzīvojoties pa mājām, turklāt vēl tā saka, ka tik ļoti nožēlos utt., lai būtu vēl viens (lasīju, ka vienreiz jau tā bija) atpakaļceļš.

Manuprāt, ja viņam patiešām rūpētu dēls, viņš nebrauktu brīvdienās uz dragreisu, bet gan pavadītu laiku ģimeniski. Tāpat ja viņam būtu žēl par jūsu attiecībām. Manuprāt, tagad tā ir medus liešana, lai, ja kas, varētu atgriezties ērtā vietiņā.

Domāju, ja neesi ar mieru atbalstīt šādu nenoteikto dzīvesveidu, tad tev jāturpina būt spēcīgai un nav jāļaujas uz asarām un šo medu. Veiksmi!
24.09.2013 13:35 |

Reitings 972
Kādā ziņā nenoteiktu? Lai apciemo bērnu, ja man smagi būs, iziešu pastaigāties un viss.
24.09.2013 13:38 |

Reitings 1701
Reģ: 16.07.2013
Nenoteiktu - nedomāju, ka šīs no viņa puses ir 100% beigas.. Varbūt man tā tikai liekas, bet pēc tā, ka viņš jau bija vienreiz aizgājis pie citas, bet vēlāk atgriezies, šķiet, vēlāk vai agrāk atkārtosies tas pats scenārijs un tad uz to laiku tev jābūt stingrai nostājai.
24.09.2013 13:39 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
ja neesi ar mieru atbalstīt šādu nenoteikto dzīvesveidu, tad tev jāturpina būt spēcīgai un nav jāļaujas uz asarām un šo medu

Piekrītu!

Turies!
Galvenais paliec uzticīga savai izvēlei un izjūtām! Izturību Tev!
24.09.2013 13:40 |

Reitings 972
Toreiz tak tas bija sīkums no vienas puses, jo mēs satikāmies labi, ja mēnesi un nekas vairāk par bučām nebija un bijām nepilngadīgi vēl :)
Varbūt par ';atru sākām dzīvot kopā (18/19 gadi), cilvēks neuzzināja, kā ir savā'dāk un nebija/nav gatavs atbildībai... Varbūt ar nākamo meiteni jau būs cits cilvēks un zinās šīs savas pieļautās kļūdas.
24.09.2013 13:41 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Nevajag jau nu dramatizēt...nerūp bērns utt...
Nu tāda situācija viņiem radusies. nav patīkama. Nav vajadzības vēl štromīt autori, jo viņai tā jau grūti..vēl sakurināsim,ka vīrietis nemīl bērnu un viņam vispār viss ir pohuj..
laipnāks un runātīgāks kļuva varbūt tāpēc,ka lietas ir noskaidrotas..ganjau,ka viņam tas arī bija grūti..
Nu viss,kas notiek, notiek uz labu..dzīve rādīs,kā Jums tas viss iegrozīsies...Skumji būs, sāpīgi būs, bet neredzu twe jēgu kaut ko vēl dramatizēt un nolikt vīrieti vai sievieti...
labi,ka tika galā un beidzot ir kaut kāda skaidrība kas un kā...
Nu viss,kas notiek, notiek uz labu. Ja nekas nav labi, tad nekas vēl nav beidzies..;)
24.09.2013 13:44 |

Reitings 1493
Viņš tagad tik gādīgs, rūpīgs un labs un runātīgs, kapēc agrāk nevarēja tāds būt?!

Domāju, vīrietis cilvēcīgi saprot, ka nodara Tev pāri, sāpina, tāpēc rīkojas, kā vainīgs šunelis - pielienot un pielaizoties :(
Pat man cilvēkam no malas ļoti bēdīgi, ka jums tā neiznāca... :( Tiešām, jūtu līdzi Tavām sirdssāpēm! :(
Palīdzēs tikai laiks! Bet domāju, pozitīvais visā šajā ir, ka neaizgāja ar paceltu asti, neko nepaskaidrojot - tomēr taču izrunājāties, nepaliki arī muļķes lomā, jo nebija Tevi krāpis, turklāt ir atrisināti pēc-šķiršanās sadzīviskie jautājumi - kurš izvācas, kurš paliek.
Es laikam pirmās nedēļas vakarus pavadītu pie vīna pudeles (kad bērns jau guļ)...
Ja Tev vajag izrunāties - runājies! Ar draudzenēm, kaut vai tepat Cosmo - mēs būsim :)
Ja vajag, raudi vienatnē!
Bet zini - ka tās stiprās sāpes ar laiku pāries un Tu būsi atkal laimīga, priecīga un noteikti atradīsi sev piemērotāku vīrieti! Tu vēl esi jauna! :)
24.09.2013 13:47 |

10 gadi
Reitings 13809
Pēkšņi būs gan laiks, gan vēlme pavadīt vakarus vaui brīvdienas ar bērnu? Pff.. Idiots, ne cilvēks.

Turies!
24.09.2013 13:54 |

Reitings 8272
es, ja godīgi tik ļoti sevi nesāpinātu ar to, ka ļautu uzturēties manās mājās bērna apciemojumu reizēs. viņš var mierīgi bērnu ņemt pie sevis kaut uz tām pāris stundām. savādāk jums nekāda atsevišķi dzīvošana tāpat nebūs. negrauj sevi vēl vairāk.
24.09.2013 14:05 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Turies. Tas jebkurā gadījumā ir uz labu - pārmaiņas un tā. Tagad tikai nesabrūc un meklē jaunu vidi, kurā iejusties un jaunus cilvēkus, ar ko kontaktēties. Nenoslēdzies. Tā būs vieglāk.
24.09.2013 14:09 |

Reitings 972
Nevaru... Neko negribu.
Viņš tak nenāks katru dienu.
24.09.2013 14:10 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Tāda sajūta, ka te vēl nekas nav beidzies..
Izturību Tev, vīrietim gudrību pieņemt vispareizāko lēmumu..
24.09.2013 14:15 |

Reitings 8272
pat, ja nenāks katru dienu, tas arī, domāju, ka nebūs vienreiz mēnesī. nemoci morāli sevi, ja jūs nonāksiet vispār tik tālu. tu neesi vēl tik stipra, lai varētu mierīgi pārciest tā vīrieša tik biežu klātbūtni. vai arī tu vnk nevēlies to.

es arī domāju, ka nekas vēl nav beidzies, bet tas lai paliek..
24.09.2013 14:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits