attieksme vienam pret otru un vai reāli ko glābt?!

Reitings 972
Reģ: 18.02.2011
Brīžiem liekas, ka viņa šāda uzvedība liecina tikai par to, ka viņam jau interesē cita. Un nu jau visam ir par vēlu.. Kaut arī pirms nedēļas vēl teica, ka grib labāku dzīvi, grib būt laimīgs un just manu mīlestību nevis zināt tikai kā faktu. Ai pat nezinu, vai ir kas glābjams un vai vajag ko glābt, ar varu jau mīļš nebūsi.
21.09.2013 17:35 |

Reitings 767
Reģ: 12.05.2011
Margo
kopš bērna, es pilnībā atdevos bērnam, visu savu mīlestību un rūpes veltīju tikai bērnam, vīrs klusēja, bet domāju, ka jutās briesmīgi uz katru manu atteikumu pat vienkārši samīļoties

Es kaut kur kluudos??
23.09.2013 11:35 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Margo
No vienas puses tev ir pilnīga taisnība ka nav jēga un ka var atkārtoties, bet ja tā padomā, ja viņi abi pacenstos strādāt kopā lai savestu attiecības kārtībā, darītu visu kā to jādara, ka tēvs ar palīdz ar mājas darbiem un bērnu utt. Ka viņi abi kopā tiek laukā no tās mājas, un pavada jaukus mirkļus, principā ja viņi sāk attiecības no nulles, tad var būt ka arī pārdzīvo šo krīzi un beigās ir laimīgi, jo 9 gadus ar izmest miskastē, abie diviem būtu ļoti grūti (ja ņemu ka pati pēc 3 ar pus gadu attiecībām biju pēctam kā mirusi iekšēji.)
23.09.2013 11:36 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Margo - es nekad neesmu sista un diez vai arī tikšu. un es nevienam nekalpoju. manas attiecības ir virzītas tā, ka dara ABI. ja man šķiet, ka es kādu brīdi jau daru viena pārāk daudz, es kādu vakaru nedaru NEKO. tad arī viņš sāk vairāk ko darīt. mēs attiecībās viens otru neierobežojam, bet zinām robežas, cik tālu varam iet. nezinu, mums strīdu kā tādu vispār, varētu teikt, ka nav. ja ko vajag, mēs vnk sarunājam un nepārmetam. ja godīgi, cilvēki ir teikuši, ka mūsu attiecības ir viņiem kā paraugs, kā ideāls tam, ko paši gribētu.
nezinu, varbūt tas ir tādēļ, ka esam līdzīgi savā domāšanā un katrs esam izēduši pudu sāls. tāpēc viens otram nepārmetam neizdarības. es bieži piemēram, kaut ko aizmirstu nopirkt, izdarīt, paskatīties, bet man par to pat netiek aizrādīts, lai gan šādā ziņā draugs reti kko aizmirst. tas tā, lai būtu neliels ieskats tas, kas notiek manās attiecībās un ka neesmu sievieti - cietēja, upuris.
vnk gribu pateikt to, ka sieviete var daudz ko panākt ar attieksmi. jo vairāk tu ļausi, jo vairāk tev kāps uz galvas. jā, vienu puisi es biju tā izlaidusi, ka viņš pat nezināja, kas ledusskapī ir ēdams, jo viņam to nekad nenācās atvērt pašam. no kļūdām mācās :D tagad zinu, ka es to vairāk nepieļaušu.
23.09.2013 11:37 |

Reitings 1701
Reģ: 16.07.2013
adna20, kurš rūpētos par bērnu, ja ne māte? Vai bērnam zem 4 gadiem iesaki dzīvot patstāvīgu dzīvi? :) Ja tēvs pildītu savus pienākumus pret bērnu rūpīgāk, tad arī mātei laiks ar bērnu un laiks ar vīru izlīdzinātos.
23.09.2013 11:38 |

Reitings 710
Reģ: 16.04.2013
Sanāk, ka tas vēl vilktos un vilktos, tai vietā lai RUNĀTU viņš izvēlējās satikties ar citu.
Izbeidz demagoģiju.

Bet nu, es esmu pieņēmusi lēmumu, ka TĀDU cilvēku man visai dzīvei nevajag..
Nestreb karstu.
23.09.2013 11:39 |

Reitings 972
Reģ: 18.02.2011
Apvainojumus uz savu pusi vairs nevelos dzirdēt. Paldies.
Es pateicu, ka abi esam vainīgi un vīrietim IR jārada apstākļi tādi lai sieviete gribētu būt SIEVIETE. Es darīju ļoti daudz, atpakaļ saņemot minimumu. Kur taisnība? Vīrieša EGO!!
Un lai RUNĀTU, kaut katru dienu, cilvēks izvēlas meklēt ko citu ITKĀ labāku.
Nav starpības vai viņš ar viņu tikai runā vai ko dara, tam nav nekādas starpības.
Teicu, ja gribēs izrunāties esmu atvērta sarunai, bet lēmums mums gan jāpieņem tuvākajā laikā!!
23.09.2013 11:39 |

10 gadi
Reitings 13809
Kaadu?
Un vinam vajag TAADU, kas bija veesa pret vinu? TAADU, kas atgruuda?

:D Njā, vienmēr jau pie visa vainīga sieviete. Ok, viņa pārspīlēja ar rūpēm pret bērnu un aizmirstot, ka nav tikai māte, bet arī sieviete. Bet ne jau viņa meklēja citu veci, lai kliedētu skumjas un neapmierinātību par attiecībām. Bet vīrietis tā darīja. Un ne jau 1x, bet jau vairākkārt. Galu galā arī vīrietim jādomā par attiecībām, jārunā par problēmām, jāpiedāvā risinājums. Nevis jāmūk prom - dzert, vazāties apkārt pa naktīm un meklēt mierinājumu citas sievietes sabiedrībā.
Gļēvulis, nevis vīrietis!
23.09.2013 11:40 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Nu,manuprāt, ir atšķirība starp to,ka māte par bērnu rūpējas, audzina un starp to,vai atdodas visa tikai bērnam vien, visus citus neievērojot.
23.09.2013 11:40 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
mazuliite_ruu Es tev novēlu tikai to labāko! lai kā ar šis viss tev beigtos!
23.09.2013 11:41 |

Reitings 1701
missjoker, es jau nekūdu autori šķirties. :D Ja vīrs visu (ka vajag atrast laiku, pirmkārt, bērnam, pat ja nedomā būt ar sievieti kopā; ka jāciena mātes loma; ka, lai kaut kas notiktu, nedrīkst skriet prom, bet vajag izrunāties utt.) apjēgtu pats, tad, manuprāt, viss izdotos. Pie kam tās jau tikai manas domas.. :)

Reitings 8272
es domāju, ka mazs cerību stariņš te vēl ir, ja vien nav patiesība par to, ka vienreiz viņš jau autori ir piekrāpis.
jā, ir sāpīgi, ka viņš ar citu ir saticies, bet, tas, ka viņiem nav bijis nekas vairāk, liecina par to, ka viņš tomēr ciena autori. jā, protams, mēs varētu runāt, ka cieņa jau izbeidzās tad, kad viņš nolēma ar viņu vsp satikties. bet kaut kas jau viņu tomēr attur gulēt ar citu. jums der tikai pamatīga izrunāšanās un vienojaties, vai nu šķiraties vai nu mēģiniet vēlreiz. ja vīrietis vēl nav aizgājis ar citu, uzskatu, ka vēl var visu glābt.
tev nav jābūt lūdzējai, bet jums jāizrunā visu, tev jāpasaka, kas tev nav paticis un jāuzklausa viņa kritika. tad jums kopīgi ir jāizdomā, vai jūs to visu varat mainīt.

Reitings 767
Man nav beernu, bet domaaju, ka daudziem paariem kaa piedzimst beernins - attieciibas mainaas. Un ir divi varianti - uz labo vai slikto! Un ja tetis centaas samiiloties un izraadiit kaut ko - mamma so veelmi pamazaam nogaleeja! KAa tad viirietima vajadzeetu justies , ka vins veelaas so sievieti, bet vina vinu atraidiija - jo redz jaaruupeejas par mazuli! Es nesaku, ka nevajag ruupeeties par beernu, bet to, ka virietis arii ir pelniijis lai sieva pieveerstu vinam uzmaniibu! Vins tacu izraadiija juutas - gribeeja samiiloties utt.. vai tad nee??
23.09.2013 11:44 |

Reitings 1701
adna20, tu apraksti vīrieti kā otru bērnu.
23.09.2013 11:45 |

Reitings 767
Bet veeleeties justies miileetam ir slikti? Vins arii veelas sanemt uzmaniibu! Tas ir normaali. Un tas saapina, ka otrs nepieveers uzmaniibu!
23.09.2013 11:47 |

Reitings 1701
Un kā ar bērnu? Noliekam malā vīrietis-sieviete attiecības. Padomā par tēva-bērna attiecībām. Ko bērns ieguva no tēta, kurš sēdēja mašīnā un dzēra aliņu, kurš velta savu enerģiju tusiņiem, nakšņošanai ārpus mājām utt.? Es domāju, ja vīrietis uzvestos kā tēvs, kā pieaudzis cilvēks, kurš var uzņemties pats regulāri rūpes par bērnu, par ģimeni, tad arī gribētos viņam sniegt mīļumu, jo tu zinātu, ka tas ir tas otrs cilvēks, uz kuru var paļauties, nevis apčubināt otru, absolūti nevarošu bēbi. Bet nu - attiecību modeļi, protams, ir ļoti dažādi un nekas tajā nav nenormāls, katrs dzīvo tā, kā uzskata par pareizu, protams.
23.09.2013 11:50 |

Reitings 767
Katraa zinaa zeel, protams. Vainiigi abi jaa, bet.. Veesums atgruuz!
23.09.2013 11:53 |

10 gadi
Reitings 13809
adna, vai vīrietis uzvedās normāli, skradot apkārt pa vakariem un brīvdienās, dzerot mašīnā? Lai tā vietā veltītu uzmanību kaut vai bērnam, ja nebija vairs spēka veltīt uzmanību sievietei?
23.09.2013 11:53 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Es gan nesaku,ka autore ir vainīga viena pati, bet nu..viņai piedzima bērns, viņa ņēmās ap viņu caurām dienām-dabiski, kā vīrs nāca klāt, atraidīja, kā vīrs gribēja mīļoties atraidīja...Viņa visu laiku bija ar mazuli, bet viņš viens pats...Gāja uz darbu, nāca mājās - sieviete ar bērnu..Jā, protams, viņš varēja vaorāk iesaistīties, bet nu...ja ilgi tā dzīvots,ka tikai bērns, bērns, bērns (un es te nerunāju par to,ka par bērnu nav jārūpējas), tada tāpat vīrietis atrastu citu. Nē, nu labi būtu,ja izrunātos utt., bet nu..abi divi ainīgi. nav ko veci par cūku saukt un ar pirkstiem rādīt. arī sieviete ir pie vainas.
Kādēl citiem pārim,kam ģimenē ienāk mazulis un tēvi ir pa darbiem, vai tik ļoti neiesaistās rūpēs par bērnu pašā sākumā (kad bērns tikai guļ, ēd un kakā) attiecībās krīze nepienāk un sieviete gan apmīļo vīru, gan vīrs apmīļo sievu? teiksat,ka tās sievietes savus bērnu s gana nemīl un nerūpējas par tiem?nu ne taču...abii divi savstarpējās attiecības palaida pa dirsu,,lūk, rezultāts.
23.09.2013 11:54 |

Reitings 82
Reģ: 19.09.2009
Sekoju līdzi šai tēmai. Ļoti vēlos lai tev mazuliite_ruu viss nokārtojas, jo šķiet esmu kaut kam līdzīgam gājusi cauri. Saka jau, ka attiecībās 7.8.9. gads ir tie smagākie. Ja tomēr saglābsiet attiecības, tad tava nostāja nav pareiza. Kāda jēga vēl mēģināt glābt attiecības, ja jau tagad pasaki, ka visai dzīvei tas nav iespējams? Neiznieko tad savu un vīrieša laiku. Ja tu zini, ka kādreiz tāpat šķirsies no viņa, tad ļauj viņam būt laimīgam tagad. Bet es ļoti ceru, ka tavs stāsts beigsies ar...un viņi dzīvoja ilgi un laimīgi!!!
23.09.2013 11:55 |

Reitings 1493
Galu galā arī vīrietim jādomā par attiecībām, jārunā par problēmām, jāpiedāvā risinājums. Nevis jāmūk prom - dzert, vazāties apkārt pa naktīm un meklēt mierinājumu citas sievietes sabiedrībā.
Gļēvulis, nevis vīrietis!

Piekrītu!
Lai vai kā vīriešiem nepatiktu runāt, viņam ir mute, lai izteiktu neapmierinātību, ka sieva nepievērš uzmanību, ja sieva pati savās mātes rūpēs to nepamana. Otra ādā nekad neielīdīsi, jā, mazulīte_ruu varbūt to pamanīja pārāk vēlu. Bet atkārtošos - vīram nekas netraucēja uzsākt risināt problēmu. Jo, kā arī iepriekš autore minēja, pirms laika abi pārsprieduši problēmas - viņa lietas, kas traucējušas vīrietim, novērsusi, kamēr viņš - nē.

Mazuliite_ruu, Galvenais, ka parunājāt! Domāju, ja patiešām viņu mīli (ko pati teicies apdomāt un izkristalizēt no emociju sajukuma), ir vērts runāt vēl, ja vajag, pat iet uz couples counselling. Bet, ja ne viņš vairs īsti to nevēlas, ne Tu, vismaz būs kaut kāda skaidrība.
Smagi... TURIES!!!
23.09.2013 12:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits