attieksme vienam pret otru un vai reāli ko glābt?!

Reitings 972
Reģ: 18.02.2011
Brīžiem liekas, ka viņa šāda uzvedība liecina tikai par to, ka viņam jau interesē cita. Un nu jau visam ir par vēlu.. Kaut arī pirms nedēļas vēl teica, ka grib labāku dzīvi, grib būt laimīgs un just manu mīlestību nevis zināt tikai kā faktu. Ai pat nezinu, vai ir kas glābjams un vai vajag ko glābt, ar varu jau mīļš nebūsi.
21.09.2013 17:35 |

Reitings 2059
Reģ: 29.01.2009
Viņš "padauzīsies" apkārt, patēlos brīvo putnu, bet kad sagribēs siltas vakariņas, tīru gultas veļu, svaigas zeķes un apenes, tad gan sievu uzmeklēs.
23.09.2013 09:25 |

Reitings 1701
Reģ: 16.07.2013
Nav nobriedis nopietnai ģimenes dzīvei un tas arī viss

Man liekas, ka ar tādu būtu runāt kā ar sienu.

+

Bet nevar nepiekrist te izskanējušam viedoklim, ka šī diskusija, iespējams, pamatīgi uzkurinājusi autori un tas nav īpaši labi.
23.09.2013 09:26 |

Reitings 8272
bet sieviete reāli arī rada to atmosfēru mājās un lielākoties viņa var kontrolēt tur notiekošo ar dažādiem mehānismiem. pirmkārt, jau viņa pati stāstīja, ka vīrietis arī veda bērnu pie ārsta, vannoja, pieskatīja. mēs jau īsti tā arī nezinām, ko viņš vēl darīja vai nedarīja. un tas, ka autore ļāva vīrietim katru vakaru sēdēt kāpņu telpā pēc darba, jau mani dara uzmanīgu. pirmkārt, ja attiecībās viss ir kārtībā, tā cilvēki nedara. ja cilvēks grib būt tik bieži viens, varbūt, lai viņš tad arī dzīvo viens? protams, pie tā visa nevar tikai un vienīgi vainot autori, bet tas, ka vīrietis pastāvīgi ir sēdējis kāpņu telā viens arī agrāk, ir sarakstījies divreiz (patiesībā jau vienalga, cik reizes) ar citām sievietēm, jau mani darītu uzmanīgu. kaut kas tur nav īsti bijis labi jau attiecību sākumā.. vai tā tomēr arī nav bijis jau kopš paša sākuma?
23.09.2013 09:39 |

Reitings 8272
eksotika- viņam ir bērns. un attiecības izbeidzās lielākoties dēļ uzmanības trūkuma. cik es sapratu, viņiem viņas arī izmainījās ne tajā labākajā veidā pēc bērna piedzimšanas. nu viņiem vsp attiecības bija dīvainas. pat pārāk dīvainas. vnk šeit un mana drauga bijušās attiecībās es saskatīju kopīgu uzmanības trūkumu kā tādu. tas attiecībās ielavās bieži. biežāk par to sūdzas sievietes, bet vīrieši spītīgi klusē. nu neesmu kkā manījusi, ka vīrieši čīkstētu - kāpēc tu man nepievērs uzmanību utt? bet bieži tiek aizmirsts par to, ka mēs daudz prasām sev, bet maz ko dodam pretī, lai arī mums šķiet, ka esam pasaules kalnus gāzušas. es jau teicu, kā kādreiz ne kā restorānā uztaisītas vakariņas, nenomazgāti trauki vai neizslaucīta grīda neko ļaunu nenodarīs ( ja vien abi neesat pedantiski cilvēki). bet vnk tā vietā var pavadīt laiku kopā. vsp jau otram var uzmanību pievērst arī tad, ja ar bērnu ir jādarbojas. vislabāk, ja to dara kopā.
un jā, protams, mēs nezinām, ko par šo visu pateiktu vīrietis. bieži cilvēki saskata no sava acu punkta vienu problēmu, bet patiesībā ir pavisam kas cits.
23.09.2013 09:52 |

Reitings 2059
sieviete iznēsā bērnu,piedzemdē bērnu,aprupē bērnu,baro bērnu, pārtin bērnu utt-lielāko dienas daļu jau kopjš viņa dzimšanas pavada ar bērnu,naktī ceļas pie bērna; pa to starpu vel jāsagatavo ēdiens sev un vīram/ģimenei, jāsakopj mājvieta, jāizmazgā drēbes, jāsakopj sevi, šur tur vel jāaizskrien pa dienu, jāpavada laiks ar sevi arī vienatnē. Vīrietis-pieceļas, paēd sievas sagatavotās brokastis, dodas uz darbu, pārnāk mājās, paēd sievas sagatavotās vakariņas un uzvelk izmazgatās drēbes, un sāk lurēt tv vai pc. Viņš sāks tīrīt māju,mazgāt grīdu,traukus,drēbes? Mācīt dēlam reizrēķinu? Mazgās plīti vai cepeškrāsni pēc tikko ceptās vistas? Sieviete kā ēzelis visu dienu norāvusies, ņervi čupā no bērna/u nikiem un nedarbiem, un viņai vel vakarā ar slapju vāveri jālec vīram virsū? Kapēc sieviete nevar saņemt masāžu no vīrieša par to , ka viņa visu dienu ņēmusies pa māju,lai butu patīkami atgriezties, audzinājusi kopīgos bērnus, nevis atstājusi novārtā. Kāpēc viņa par to nevar saņemt paldies? Jūs teiksiet-bet viņš, VIŅŠ taču pelna NAUDU!!! Bet ziniet, ir lietas, kas nav naudā mērāmas!!!!
Vīrieši nesaprot kā ir būt par sievieti,māti. Viņi domā, ka tas ir *%*&(^^& cik viegli!
23.09.2013 10:12 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Njā, bieži vien ģimenēs ir šīs eksotikas uzskaitītās lietas. Un nabaga vīrietītis vēl jūtas apdalīts, jo sievietei vairs nav spēka apčubināt mamuta nesēju... bet pats aizdomāties par to, ka arī sievietei ir tiesības uz apčubināšanu var retais...

Cikos pārradās (ja pārradās)?
23.09.2013 10:16 |

Reitings 2059
tā nav zinātniskā fantastika, tā ir realitāte, ka bieži vien virieši pēc bērna dzimšanas nesaprot, -kur ir manas vakariņas,kāpēc gruži nav iznesti,kāpēc trauki ir izlietnē, kur ir manas tīrās drēbes, kur ir orālais un mežonīgais sekss, kur ir sievas seksīgā apakšveļa?! Strādāt ir vieglāk nekā "sēdēt" mājās ar bērnu. Problēma būtu atrisināta, ja vīrietis kaut mazdrusciņ vakaros palīdzētu sievai, kaut krūzi un šķīvi nomazgātu, kaut 10min ar bērnu pasēdētu, tad vismaz tai sievai gribētos uzvilkt to sarkano mežģīņu apakšaveļas komplektu un "kāpt" tam vīram virsū.
23.09.2013 10:24 |

Reitings 8272
ja pati iesi apčubināt vīrieti (nelasīt uzreiz kā intīmas attiecības), tad arī pati taču tiksi apčubināta.
eksotika - bet to visu sieviete var nedarīt un palūgt ko izdarīt vīrietim.'tā ir pati lielākā kļūda- darīt visu pašai. viņa var arūi vnk nogulties vakarā un pateikt, ka ir ļoti nogurusi. jā, būs šoks, bet vīrietis sāks domāt, ko darīt lietas labā. iesaistīt otru mājas darbos nemaz nav tik grūti, kā arī parūpēties par bērnu, ja tas tiek darīts uzreiz. nevis pēc 5 gadiem, redz, izdomā, ka varētu paprasīt vīrietim nomazgāt traukus. bet, protams, ka viņš atteiks, jo nekam tādam nav pieskāries jau daudzus gadus. te jau gāja runa par to, ka autore pati atzina, ka pilnībā nodevās bērna audzināsānai, aprūpei un par vīrieti aizmirsa.. es saprastu, ka var nebūt laika, kad bērniņš ir tikko piedzimis, bet viņa taču tagad pati saprata, ka 4 gadus viņi dzīvoja bez mīlestības. pateikt mīļu vārdu neprasa laiku. manuprāt, ja cilvēki pa\liek mīļāki, viņi paliek arī iejūtīgāki viens pret otru. daudz ko vairāk var panākt ar mīļu vārdu un glāstu (nejaukt ar sexu vai lūgšanos). manuprāt, autores attiecībās pamazām zūd cieņa vienam pret otru. un to vajag pirmām kārtām atgriezt.
23.09.2013 10:28 |

Reitings 8272
eksotika - tu runā par to "kāpšanu virsū", it kā tas sievietei sagādātu lielākās mocības dzīvē. ja sex ir tik nepatīkams pašai sievietei, varbūt ir vērts aizdomāties, vai tās attiecības vsp vajag?
tikpat labi, tie trauki vakarā var palikt arī nemazgāti. nu vispār mums tā arī pārsvarā ir. traukus vai nu nākošajā dienā nomazgā draugs vai es. un neviens par viņiem nesatraucas. drīzāk, ja es arī retu reizi vakarā eju mazgāt traukus, draugs vnk nelaiž mani. kas notiks, ja vakariņās nebūs karbonāde, bet desiņas vai zivju pirkstiņi? nekas nenotiks. protams, tas nenozīmē, ka šādi ir jāgatavo katru vakaru, bet nu var jau izvēlēties sarežģītas lietas un var izvēlēties to, kas ir ātrāk. par to, kas ir pagatavots vakariņās, draugs nekad nav sūdzējies. droši vien tas ir viena iemesla dēļ - mēs saskaņojam to, ko ēdīsim. turklāt, bieži, kad es vēlos pagatavot ko lielāku, viņš vnk neļauj, jo tas aizņem daudz laika man. sievietes pašas sevi nostāda tādā situācija, ka dara VISU un dara daudz. nevajag būt tik perfektām, tad arī vīrietis nebūs kā mazs, izlutināts bērns.
23.09.2013 10:35 |

Reitings 1701
Skaidrs ir viens - Sany ir pakalpiigaas sievietes tips. Ja Sany tiktu sista, vinja atrastu tur savu vainu.
Man arii patiik visa gudraa maaciiba par to, ka sieviete ir speeks, ka sieviete var ievirziit viirieti utt., nedaudz esmu par to lasiijusi. Tachu pat tur tiek uzsveerta 2 cilveeku liidzdarbiiba, sieviete var ievirziit, bet viirietim tam ir jaaljaujas, nevis jaagriezhas prom. Shajaa gadiijumaa visu dara viens cilveeks, proti, autore, viirietim neko nevajag, pat izrunaaties. Taapeec kaut kaada vinjas iipashaa vainoshana, manupraat, nav iederiiga. Vainiigi ir abi, ka nav speejushi nosargaat attieciibas, nevis viena sieviete.
23.09.2013 10:39 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Rīcība kad sieva tagad ietu mīļot to vīru un netaisītu kašķus būtu pieļaujama ja vīrietis ar pats būtu izturējies gana cienīgi tam.

Bet pēc tā ko vakar te izlasiju diskusijā, ka izrādas ka vīrietis ar Autori bija vienu reizi nokrāpis, un pēc tam pēc gada atgriezās (protams kad viņu ar mocībām pieņēma atpakaļ un tāpēc jo vienkārši mīl). Bet pēc tam viņš vel uzdrīkstējās sarakstīties ar citām meitenēm, par ko protams autore ar uztaisija strīdu.

Un tagad, pēkšņi vīrietis uzvedas kā pilnīgi cits cilvēks, noslēdzies sevī, riebīgs kad iet runa par attiecību tēmām, nepievērš uzmanību bērnam. Bet trakākais ka autore pati teica ka šāda pati atieksme bija tos gadus atpakaļ kad viņš viņu nokrāpa (pirms viņa to uzzināja).

Tā kā godīgi sakot, 'jūs būtu tagad gatavas mīļot vīrieti kurš , pat pavisam reāli varētu jūs t krāpt pašlaik? Kā ar neliktos ne ziņas par bērnu, nebrauktu mājās, bet gna dzerstītos, jūs to varētu?
23.09.2013 10:44 |

Reitings 972
Reģ: 18.02.2011
Parradas 1.30
No rīta mašīnā sāku runāt, vairs nevarēju...
Prasīju vai ir cita, klusēja.. Protams kad runāju,runāju,runāju tad jau arī viņš sāka mest pa frāzēm laukā. Pateicu visu, gan par savām jūtām,nu visu. Arī risinājumus piedāvāju. Protams dzirdēju pārmetumus arī.
Asaras bija abiem, raudājam abi, jo saprotam TOMĒR 9!!! GADI!!
Vilku laukā par to citu un izvilku arī, ir meitene kas patīk, bet pagaidām tikai satiekas un runā. Vēl nekas vairāk nav bijis.
Izraudajos darba, palicis ir vieglāk un arī ļoti smagi tai pat laikā...
Sanāk, ka tas vēl vilktos un vilktos, tai vietā lai RUNĀTU viņš izvēlējās satikties ar citu.
Pateicu, lai izdomā ko vēlas. Bet nu, es esmu pieņēmusi lēmumu, ka TĀDU cilvēku man visai dzīvei nevajag..
Skaidrs, ka viņam žēl šos deviņus gadus un tāpēc jau nevarēja pārkāpt to slieksni lai ar meiteni būtu kas vairāk.. Lai jau mēģina.
23.09.2013 11:21 |

10 gadi
Reitings 13809
Protams, 9 gadi ir daudz. Bet, ja vīrietis katru reizi, kad rodas attiecību problēmas, meklē citu. Vai ir vērts kaut ko glābt? Man liekas, ka tā jūs, protams, varat visu dzīvi nomuļļāt. Un neviens no jums nebūs laimīgs, ieskaitot bērnu.
23.09.2013 11:24 |

10 gadi
Reitings 1672
Reģ: 16.01.2013
Izlasot visu diskusiju vareja just, ka virietim IR cita!! Nesaprotu kaa nevareja nojaust, neticet..

Par autori- milaaa, sis ir tev ir loti ilgas attiecibas, virietis ir tavs vienigais un pirmais - es teiktu, ka tev ir pieradums un nezini kada butu vienkarsi dzive bez vina... Bet nu pasai ari ir jaizstrebj, kas ir sadarits sos 4 gados, ticu, ka ne visu laiku ir gajis tik sudigi, bet virietim vajag ar mazuminu...

Bet lai veicas Jums, noskaidrojat, ko Jus ABI velaties no sadam attiecibam... un atceries- viss, kas notiek, notiek uz labu!
23.09.2013 11:27 |

Reitings 767
Reģ: 12.05.2011
Bet nu, es esmu pieņēmusi lēmumu, ka TĀDU cilvēku man visai dzīvei nevajag..

Kaadu?
Un vinam vajag TAADU, kas bija veesa pret vinu? TAADU, kas atgruuda?
23.09.2013 11:27 |

Reitings 17203
Gidīgi sakot, šis iznākums pat varētu būt uz labāko! jo šķiraties vai nē, bet jūs izrunājāties! un tas bija sasodīti svarīgi dabūt to visu nost no sirds, gan tev gan viņam!!
23.09.2013 11:28 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Nu pasekojot līdzi šai disksuijai, sāk likties,ka mīļākā bija tikai loģisks risinājums šajā situācijā. Pārāk "ielaista" tā bija.
23.09.2013 11:30 |

Reitings 1701
Protams, 9 gadi ir daudz. Bet, ja vīrietis katru reizi, kad rodas attiecību problēmas, meklē citu. Vai ir vērts kaut ko glābt? Man liekas, ka tā jūs, protams, varat visu dzīvi nomuļļāt. Un neviens no jums nebūs laimīgs, ieskaitot bērnu.

+

Manuprāt, nav vērts kaut ko glābt, ja vien vīrietis nemainīs visu savu domāšanu. Ja viņš tagad atgriezīsies pie tevis, jūs atradīsiet risinājumu, nav teikts, ka pēc 5 gadiem atkal nebūs kāda krīzīte, kur atkal šī situācija atkārtosies.. Jo viņam tā ir norma - tā darīt (drīzāk - neko nedarīt), atrast uzreiz citu. Ja viņš pats neapjēgs to, ka tā nedrīkst, tad nekas, ko tu darīsi vai teiksi, nepalīdzēs.

Veiksmi, domāju, ka esi stipra sieviete un esi pelnījusi lielu laimi ar vai bez viņa.
23.09.2013 11:32 |

Reitings 17203
Un vel neatmet roku, ja jau piedabuji pie runāšanas, varbūt tagad ar varat meiģināt atrisināt problēmu, ja protams abas puses to vel vispār gribēs. Bet lepojos ar tevi ka tu dabuji viņu pie runāšanas! Bet tiešām, varbūt maza kripatiņa jums salabt vel ir, jo ja viņš runāt sāka tad jau pats ar saprot ka ir par traku un kas jāmaina.

Reitings 1701
adna20,
Kaadu?
Un vinam vajag TAADU, kas bija veesa pret vinu? TAADU, kas atgruuda?

Ak dievs..

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits