Daudz,kas ir iegaršojies pārkāpjot 20.gadu slieksni piem. olīves,paprika,kukurūza u.c ,bet,tātad man negaršo :
Svaigi sīpoli,
kukurūza salātos,bet viena pati garšo,
selerijas,pētersīļi,ne īpaši garšo dilles,
no zivīm tikai cepta menca,nesaprotu,kā sevī var dabūt iekšā svaigu lasi :D
bez gaļas arī varu iztikt,uzturā pati lietoju maz,draugam tiek daudz :)
ēdu tik lielopu vai cūkgaļu,
nēģi,vārīts speķis,vārīti burkāni,tikai mazos gabaliņos,
greipfrūts,no sēnem,garšo tikai baraviks un gailenes,siļķe un anšovi,vispār šubu nevaru ieēst,
žāvēti augļī,rozīnes,dateles,vīģes,plombīra saldējums,sklandrauši,
tomātu sula,suši,asinsdesas,austeres,mīdijas,
Un vēl man negaršo,ko neviens nevar saprast ir sašliks,vispār negaršo nekas,kas cepts uz grilla,tā dūmu garša riebjas,bet pannā uzcepts sašliks man iet pie sirds..
Tas laikam arī būs viss,saraksts sanāca garš,bet ikdienā es to nejūtu,jo jau automātiski,viņus neiekļauju savā ēdienkartē,draugu gan bieži ar lašmaizītēm palutinu..jo viņam ļoti garšo!!