Vīrietis, bērns, greizsirdība

Reitings 1660
Reģ: 27.10.2010
Sveikas!
Esmu kopā ar vīrieti, kuram jau ir 5 gadus vecs bērniņš no iepriekšējām attiecībām. Ar bijušo draudzeni jeb bērna mammu viņam viss cauri, tomēr, gribi vai nē, viņi bieži tiekas, sazvanās, jo puisis ļoti mīl savu dēlu, interesējas, atbalsta materiāli, morāli, vēlas pavadīt laiku kopā (brauc ciemos un tur, protams, ir arī viņa bijusī). Es neko nepārmetu un tiešām ļoti priecājos, ka viņš par bērnu rūpējas, tomēr esmu greizsirdīga (uz to meiteni, nevis bērnu!). Laikam tās ir bailes, ka viņš ar bijušo varētu atkal kādu dienu saiet kopā. Draugs saka, ka man nav iemesla būt greizsirdīgai, es esmu viņa draudzene un tā meitene ir tikai mamma viņa dēlam, taču manas muļķīgās iedomas, ka vienu dienu kaut kas notiks viņu starpā (jo tiekas pietiekami bieži) un viņi atkal saies kopā.
Vai kādai ir bijusi līdzīga pieredze?
12.09.2013 22:49 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
neviens virietis vai sieviete bernu nemiles ta ka vecaki. tapec runas par neizsakamu laimi ar citu 2. pusiti, kuru rezultata berns ir super laimigs, jo vecakiem ir labs sekss un mazak stridu ar to citu cilveku=mulkibas pedejas. pietam, ja nevar sadzivot...vai tiesam cilveki nespeja but civilizeti? saubos, ka vislaik bija histeriski skandali un kausanas. bet var jau but ari ta...
13.09.2013 12:40 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
vispar jau pariem ir tadi periodi, kad vini nemitigi stridas un plesas. ja tai krizei tiek pari, tad gimene tiek saglabata, ja ne, tad izskiras.
13.09.2013 12:41 |

Reitings 1425
Reģ: 25.08.2013
ooo, man ir loti lidziga situacija. tik manam bijusi draud, taisa histerijas, censas parvilinat kadus cetrus gadus utt utt. gars un plas stāsts . :)
13.09.2013 14:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits