Ļoti nepatīkama situācija šodien notika.Braucot no draudzenes,iebraucu Jūrmalas Drogās.Ieraudzīju,ka Catrice produkcijai atlaide.Ļoti skaistam acu ēnu tonim bija atlaide (iezīmēts ar dzelteno krāsu) un vēl pēdējais palicis.Nu paņēmu.Pārdevēja skenē (vai kā to pareizi sauc) manas preces un es ieraugu,ka Catrice ēnai nav atlaide.Saku,ka pie stenda tieši šim tonim ir atlaide.Pārdevēja pieiet,paskatās,atnāk atpakaļ un saka man
"Es nezinu kā viņi te tās atlaides salikuši,bet šim nav atlaide."
Es saku : "Vai tad tas ir man jāzina?"
Pārdevēja : "Nē,nē,bet mums neuzrādās,ka šim produktam ir atlaide.Nezinu kā Catrice firma tur ir salikusi."
Es: "Bet jūs šeit strādājat,kā jūs varat nezināt?Vai tad firma patvaļīgi var likt atlaides kā vēlas un klientam ir tomēr jāmaksā pilnā cena?"
Apnika klausīties pārdevējas "es nezinu",tā kā tonis bija skaists,paņēmu pa pilno cenu un devos.Protams, 50 sant. nebija žēl samaksāt pa virsu,bet šī nav pirmā reize,kad problēmas ir ar Catrice firmas cenrādi Drogas veikalā.Tagad nesaprotu,kurš tad ir vainīgs Catrice,kas piegādā produktu un it kā liek nepareizās cenas,vai Drogas?Un ko es kā klients varu darīt?Protams,varēju jau nepirkt,bet tomēr man interesē kā var būt tā,ka neviens nezina kam liek atlaides.Patiesībā jūtos apšmaukta.