Draudzene uztaisīja baigi garšīgi. Vistas fileju smalki sagrieza, tāpat saldo papriku smalkos gabaliņos sakapāja un pievienoja olu. Uztaisīja bumbiņas (tipa kotletes) un ielika cepties cepeškrāsnī siera un saldā krējuma mērcē. Pa virsu sakapātas dilles.. Nu tāda ņamma
mm , man patīk plāni sagriezta vista vileja, kas ir sapildīta ar zaļumiem un kādu dārzeņi, tad sarullēta un aptīta ar diegu. Liek vārīties ūdenī. Kad ir gatavs, noņem nost diegu un uz sakarsētas pannas divas minūtes apbrūnina. Griež kā ruleti gabaliņos un pārkaisa ar sāli un pipariem. Voilā.
Tāā, pacēlu vecās diskusijas par vistas fileju un receptēm no tās. :)
Nosvēros par labi - Medus cālim!
Nuu, meitenes, kāpēc man agrāk neteicāt, ka tas ir tik garšīgi?
Būs viena no manām top receptēm! Nekad nebiju iedomājusies, ka salda gaļa var garšot tik labi.
es sagriežu fileju mazos gabalos un pāris stundas pamarinēju franču sinepēs. pēc tam apviļāju rīvmaizē un cepu - ņam, ņam. Tāpat daru arī ar tītara fileju. Ziemassvētkos vīramāte apcepa vistas filejas gabaliņus sezama sēkliņās - ļooooti garšīgi bija!