Kad gulta ir par lielu...

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Jau apmēram mēnesi esmu brīvas sievietes statusā pēc vairāku gadu attiecībām. Nelaime tāda, ka naktīs nespēju aizmigt. Vienkārši gulta par lielu un viss - te kaut kā trūkst. Kā cīnīties ar to tukšuma sajūtu?

Situācijas skaidrībai - esmu pārvākusies citur, mūsu kopējā miteklī palika viņš, līdz ar to asociācijām, ka šajā gultā bija jābūt viņam, nevajadzētu būt. Pie kam, man netrūkst konkrētā vīrieša (pati brīnos, bet netrūkst), vienkārši gulta par lielu un sega par platu.
28.08.2013 04:58 |

Reitings 1823
Reģ: 17.05.2013
Man arī pirmais ienāca prātā kaķis, jo manējais runcis arī ja tiek gultā tad tur man vairs nav vietas :D
28.08.2013 15:44 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Paldies par ieteikumiem :) Pamēģināšu versiju ar daudzajiem spilveniem un segām. :)
Zvaigznītē gulēt neprotu, bet pēdējās atmiņas par kaķēnu manā mājā ir tādas, ka nedomāju, ka šobrīd spētu dzīvot vienā mājā ar mazu spalvu kamolīti... Vēlāk droši vien ieviesīšu kādu strīpainu spalvu kamolīti, bet pagaidām es vēl pati sevi spēju dzīvoklī pazaudēt, kur nu vēl kaķi... :)
28.08.2013 16:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits