mana puiša labākā draudzenīte

Reitings 32
Reģ: 21.06.2013
man ir taadas dusmas.bljin, esmu gatava uzlaist vinju gaisaa, abus kopaa.
manam draugam ir 33 un vinsh ir ljooti greizsirdiigs,vnm mani ir kontroleejis, ir bijis pret to ka es pat sarakstos ar kaadu, bet redz ir atklaajies,ka ar draudzeni ar kuru pirms apm10 gadiem ir bijushas tuvas attieciibas vinji sarakstas un satiekas.
biju izlasiijusi vinju saraksti,kuraa abi apspriezh mani, to,ka sex ar mani ir paaaraak rets utt, taa otra vinjam atkal par savu viiru suudzas.un sarakstes ir taadas kaa: ah tu mana draudzeniit, kaa man ir paveicies ,ka tu man taada esi.
beigaas shii izsj=hkjiiraas ar savu viiru un manam draugam ap 23 naktii zvana, lai izkratiitu sirdi.
bet ,ja man kaads piezvaniitu tad tas buutu pasaules gals,pat domaat negribu kaaada buutu vinja reakcija.
brrrrr,es te kuuuupu no dusmaam.
vai ir kaadi ieteikumi ko dariiit???
20.08.2013 15:17 |

Reitings 32
Tā vnm ir bijis- vinsh driikst, a tu nee, seedi maaajaa un taisi eest, ja kaut kur iesi, tad tikai ar vinju ,lai vinsh var kontroleet tevi. a pats mieriiigi var nozust, jo vinsh jau pats zin, ka neko sliktu nedara.un smadzenes nav savos gados, lai saprastu- nedari citam to,kas pasham nepatiikkk
20.08.2013 15:59 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Es beigtu domāt, izdarītu, ko gribu un ja šis vēl celtu savu balsi un protestētu, parādītu durvis. Punkts.
20.08.2013 16:04 |

Reitings 670
Reģ: 03.10.2010
Nomierinies!!! Tevī pārāk daudz niknuma, sāpes un aizvainojuma.
Pārdomā visu no a līdz z, mierīgi izrunājies ar viņu, bez kaut kādiem drausmīgiem pārmetumiem. Ja viņš nav apmierināts ar tevi gultā, atrodiet kopīgu risinājumu utt. Krāpšanas galvenais cēlonis parasti ir apnikums esošajās attiecībās jeb rutīna, neatrisinātas un neizrunātas problēmas, iekšējais aizvainojums.
Un ieteiktu tev iepazīties ar to draudzeni, vismaz redzēsi kas viņa par putnu, kā uzvedas tava drauga klātbūtnē utt. :) Ja veidojas viņiem tiešām mīļāko attiecības nopietnā līmenī, un tavējais atsvešināsies utt, nav vērts turpināt attiecības, jo tas jau ir pazemojums pret tevi pašu.
20.08.2013 16:07 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
kā var ar tik briesmīgu ciļvēku dzīvot kopā.. nevaru ciest tādus egoistus...visticamākais, ka viņam bail, ka, ja tu iziesi no mājas, varētu uzskriet viņam virsū... tas tāds mans viens no pieņēmumiem..neesi domājusi par to, kāds vispār no šīm attiec''ibām tev ir labums, atskaitot to, ka tev pret viņu ir jūtas?
20.08.2013 16:16 |

Reitings 125
Reģ: 29.07.2013
vinjam ir tieksme uztureet attieciibas ar bijushajaam ar vienu tiku galaa, tagad uzradaas atkal shii.

Tā vnm ir bijis- vinsh driikst, a tu nee, seedi maaajaa un taisi eest, ja kaut kur iesi, tad tikai ar vinju ,lai vinsh var kontroleet tevi. a pats mieriiigi var nozust, jo vinsh jau pats zin, ka neko sliktu nedara.un smadzenes nav savos gados, lai saprastu- nedari citam to,kas pasham nepatiikkk

Šie komentāri vnk gāž no kātiem! :D Es gan teiktu, ka nevis viņam nav smadzenes, bet gan tev pašai! Ja pieļauj, ka kāpj tev virsū un mierīgi to paciet. Kas tā par lietu - uzturēt attiecības ar bijušajām? Ok, saprotu uz ielas pasveicināt, bet ne jau pārrunāt sexu utt.! Es tādu vīrieti jau pēc pirmās reizes izmestu no mājas!
Un otrkārt - tu viņam kāds vergs? Viņš saka sēdi mājās un tu sēdi. Viņš saka - taisi ēst un tu taisi ja? A tikmēr pats aiziet paraudāt uz bijušās pleca par slikto sexu ja?! :D Vāks vnk!
Sāc tak sevi cienīt un nomaini vīrieti!
20.08.2013 16:23 |

Reitings 32
Sāc tak sevi cienīt un nomaini vīrieti!
šim man laikam ir jāpiekrīt, tik grūti atvērt savas aizpampušās acis.
20.08.2013 16:28 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Es draudzējos ar vīriešiem , žēl, ka ir meitenes , kas nevar saprast, ka ne viss grozās ap seksu un gultu vai laišanu pa kreisi.
Arī ar visiem saviem bijušajiem man ir labas attiecības.... :)
20.08.2013 16:29 |

Reitings 278
Reģ: 28.06.2013
Problēma ir šeit:
sex ar mani ir paaaraak rets utt
20.08.2013 16:32 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
Tas tak nav vīrietis, bet kaut kāda bāba! Kurš normāls vecis sūdzētos savai bijušajai ''draudzenītei'' par sliktu seksu?!

Bļāviens, nesaprotu, ko tur vēl ko domāt? viņš tevi drausmīgi kontrolē.. bet pats var darīt ko grib.
Ja gribi būt par lupatu pie viņa kājām, vari palikt. Ir arī tādas mazohistu attiecības.. Citi tikai tādās attiecībās ir laimīgi..

Bet es, piedod, bet pasūtītu to idiotu dirst. Tracina, ka pret savu sievieti var tā izturēties, aprunāt aiz muguras... Un cik tad rets ir tas jūsu sekss??
20.08.2013 16:35 |

Reitings 78
Opinaa,par shaadiem gaajieni ja ne gluzhi uzreiz ar kaaju pa pakalju,tad vismaz nopietni jaapadomaa,ko Tu TAADAA vecii esi atradusi?
20.08.2013 16:37 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
Diemzēl pārāk reti ir gadījumi, kad viss negrozās ap seksu ar cilvēku, ar kuru pirms kāda laika tomēr grozījās.. īpaši, ja abas no šīm bijušajām pusēm pauž neapmierinātību ar esošajām attiecībām.. ir jāskatās pēc apstākļiem.. šajā gadījumā apstākļi ir visnotaļ neapskaužami...
20.08.2013 16:40 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Lasu un smejos. Autorei priekšā parāda, kur viņa nav laba, bet tā vietā, lai no tā kaut ko mācītos un kļūtu labāka, viņa ir gatava otru noēst.
Ja man kāds bāztu degunu manās sarakstēs, es par to vien aizietu. Ja nespēj tam cilvēkam uzticēties līdz galam, ko Tu dari ar viņu kopā?
Man ir labākais draugs vīrietis. Runājam bieži un daudz - gan skype, gan pa telefonu.
Nevaru nepiekrist Mirdzai - lai vīrietim būtu interese uzklausīt sievieti, ir jābūt arī citām interesēm. Bet bez intīmas pieskaņas var iztikt, ja ir citas kopīgas lietas. Mūsu gadījumā ir gan kopīgs darbs, gan daudz citu kopīgu interešu. Ja neko no vīriešu pasaules nezini, nebūs draudzības, runāt nebūs par ko. Ja spēj runāt par sportu, tehniku, automašīnām un lakoniski izteikties par citām sievietēm, varēsi arī sūdzēties par saviem vīriešiem, zeķubiksēm un mācīt atšķirības starp tonālajiem kremiem. Viss normāli. Un var zvanīt ne tikai 23:00 bet arī 2:00, ja noticis kas ārkārtējs. Biežāk kā 2x gadā man gan tas nekad nav gadījies, cenšos nezvanīt pēc 21:00 un netraucēt miegu.
Tā, ka vai nu pārstāj bāzt degunu kur nav jābāž un sāc viņam uzticēties, vai šķiraties. Bez Tevis uz pasaules ir citas sievietes un viņam nav jāizvairās no viņām, ja viņam tiešām tur nekā vairāk par sarunām nav. Un ja Tevi tik šausmīgi kontrolē, tam ir iemesls. Ja neesi tādu devusi pati, tad viņam tāda ir iepriekšēja pieredze un tur Tu arī neko neizmainīsi. Ja nespēj ar to samierināties, būs tikai kašķi. Secinājumus izdari pati.
20.08.2013 16:41 |

Reitings 278
Reģ: 28.06.2013
Sacel kārtīgu skandālu mājās un izšķiries!
20.08.2013 16:45 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
iemauc pa kājstarpi un pamet viņu :D
20.08.2013 16:49 |

Reitings 81
Reģ: 08.03.2013
Arī krokodīliem ir sex!

Nu,vienkārši ... :D :D :D
20.08.2013 16:53 |

Reitings 453
Reģ: 17.05.2013
Protams, tu vienmēt vari pacelt cepuri un pasūtīt vīrieti tālēs zilajās. Universāls atrisinājums jebkurai problēmai.

Bet, ja jau meitene te raksta un viņai tas sāp, tas nozīmē, ka ir jūtas un gribas tomēr šīs attiecības un šo vīrieti. Tāpēc pamešana te nebūs atrisinājums.

Ultimāts? Seriously jūs to iesakāt? Tas ir pirmais ceļš uz attiecību pašiznīcināšanu. Normāli cilvēki ultimātiem nepakļaujas, bet drīzāk pašu pasūtīs dillēs.

Tā reāli skatoties, meitene NEKO nevar izdarīt. Tāpēc ka tas ir vīrieša ziņā, ar ko viņš draudzējas un ko viņš stāsta. Ultimāti, draudi, psihošana, iespaidošana, asaras, pasūtīšana - tas ir galējais solis, kas visticamāk vērsīsies pret viņu pašu. Šādi neko neatrisnāsi.

Vienīgais, ko meitene var darīt, ir mainīt sevi un savu attieksmi. Citus mainīt nevar!!! Tu vari tiaki mainīt sevi un būt tāda, par kuru nesūdzas. Būt forša, mīļa, seksuāla, saprotoša.

Protams, krāpj arī superdraudzenes, no tā neviens nav pasargāts. Bet par to tev nav jāsatraucas. Rūpējies, lai Tev ir labi un Tu esi laimīga šajās attiecībās!
20.08.2013 16:55 |

Reitings 453
Reģ: 17.05.2013
Nu vēl var, protams, mierīgi aprunāties. Bet arī šajā gadījumā meitene var tikai pastāstīt, kā viņa jūtas par to visu. VISS. Tālākais jau ir puiša ziņā, vai viņam tā draudze ir tik svarīga, lai viņas dēļ kašķētos ar tevi vai nē. Bet nekā citādi viņa nevar neko iespaidot vai mainīt.
20.08.2013 17:04 |

Reitings 296
izlasiju visus diskusijas komentaarus, varbut lidz galam nesapratu...bet...
es laikam domaaju pavisam savadak kaa vairaakums te.
kapeec gan nevar buut vnk draudziigas attiecibas?

esmu attieciibaas, bet ir draudzigas attiecibas ar visiem bijushajiem. Ar vienu puisi (nav gan bijushais bet gan ir bijushas simpatijas, pabuchoshanaas) sarakstamies, parrunajam manas siibrizha attiecibas. esam arii pieminejushi seksa tematu. Protams ja manejais ieraudziitu, uzspraagtu, jo nezin to puisi un vispar pats pa sevi ir sausmigi greizsirdigs. Bet man tas neliekas nekas tads. Nav pat doma iet un krapt vinju ar to chali.
20.08.2013 17:24 |

Reitings 648
Man ir labākais draugs vīrietis. Runājam bieži un daudz - gan skype, gan pa telefonu.

Un tavs labākais draugs ir arī tavs BIJUŠAIS?

Situācija ir briesmīga uņ vēl briesmīgāk ir tas, ka arī es esmu bijusi šādā situācija. Mans draudziņš mēdza čatot ar savu bijušo, nepievērsu tam īpašu uzmanību. Lai jau čato par to, kā kuram iet, bet vienu dienu netīšām manu uzmanību pievērsa sarakste, kurā viņš stāsta savai bijušai arī par mūsu seksa problēmām, redz mums tas arī neesot pārāk bieži, viņš esot bijis pieradis pie seksa katru vakaru, bet redz es esot pārāk aizņemta ar darbu, mācībām un piedevām mēs nedzīvojot kopā, lai es apmierinātu visas viņa vēlmes. Jau šis man likās vienkārši ārprāts. Nu kāda velna pēc tu sūdzies bijušai? Es esmu tā ar kuru tev ir sekss un ja tev ir ar to problēmas, tad tev ir jānāk pie manis, nevis pie bijušās.

Super, pēc šādas sarakstes sekoja nākamais brīnums. Viņš viņai rakstīja, ka viņam pietrūkstot seksa ar viņu, ka tas esot bijis labākais viņa dzīvē un iespējams, ja viņš viņu satiks viss varot nonākt līdz gultai.

Lieki piebilst, ka pēc šāda varianta man nebija daudz izvēles iespēju. Pateicu viņam, ka esmu informēta par viņa nelielajām sarakstēm un ka nevēlos viņu redzēt kādu laiku. Nedēļu centos sagremot visu, ko esmu izlasījusi, līdz nolēmu ar viņu izrunāties par šo lietu.

Arī viņiem bija tas variants, kad nevar būt kopā, dāmai gribējās jau ģimeni, viņam nē. Izšķīrušies šī iemesla dēļ, attiecības līdz galam tā īsti neizbeiguši. Pats draudziņš man stāstīja, ka tas esot bijis mirkļa vājums (wtf???), jo esot zinājis, ka viņa došot viņam tieši to feelingu, kas viņam bijis vajadzīgs. Pats man beigās piedāvāja tādu variantu, ka ar viņu vairs nekontaktējas. Sākumā piekritu, bet vienalga tā sajūta iekšēji, ka viņš joprojām bijušo uzskatīja labāku par mani un skaidri darīja to zināmu viņai, nostādot mani muļķes vietā, kā kārtējo glupo dāmīti, kas ir tikai plāksteris viņas, redz ideālās sievietes vietā, grauza ilgi līdz es sapratu, ka tas nav priekš manis, ka esmu pelnījusi kādu labāku.
20.08.2013 17:25 |

Reitings 728
Reģ: 13.10.2009
Ja tev vēl būtu kāda brīvības sajūta attiecībās,tad es vēl saprastu,bet ta kā viņš Tevi kontrolē-100 gadus man tāds nebūtu vajadzīgs.
Kā arī +1 Winterrai.
20.08.2013 17:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits