Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

nebeidzama problēma- stress

10 gadi
Reitings 150
Reģ: 16.08.2013
Sveikas, meitenes!
Gan jau par stresu un dusmām ir bijušas daudzas tēmas, tomēr vēlējos pajautāt jums.
Vienmēr esmu bijusi diezgan mierīga un samērā grūti aizkaitināma, tomēr pēdējā laikā dusmu lēkmes nāk virsū pat par vismazākajiem sīkumiem. Stress arī ir neizbēgama ikdienas sastāvdaaļa, kaut gan liekas, ka nekas krasi dzīvē nav mainījies..Sadusmojos, sastresojos un liekas- babāaac, gribas spert zemes gaisā..

Tātad jautājums man jums- Kā jūs pārvarat stresu un cīnāties ar dusmām? un, kas visbiežāk spēj jums radīt šīs nejaukās sajūtas?
19.08.2013 20:17 |

10 gadi
Reitings 3244
Reģ: 18.12.2012
Es parasti viegli aizsviļos par daudz ko, tāpat arī nereti uztraucos, ļoti bieži - bez iemesla.
Lai sevi nomierinātu un vispār dzīvē harmoniju ieturētu, ikdienā daudz lasu un vingroju, lai atslābtu no dzīves.
Ja ir kāda konkrēta situācija, par kuru stresoju vai esmu dusmīga, dodos skriet vai braucu ar riteni, lai ir kur izlikt negatīvo enerģiju, lai iegūtu laiku pārdomāt manu dusmu iemeslus un saprastu, ka nav jau tik traki. Vēl sliktas omas gadījumos to uzlaboju un pēc tam eju iepirkties, izmantojot to kā atalgojumu, ka mācēju savu slikto dzīves brīdi pārvarēt :D
Citreiz dusmās māju kārtoju. Vai arī metu ārā vecas lietas. Pēc ilgstošām dusmām un stresa eju pie friziera, lai visas negācijas nogrieztu :)
19.08.2013 20:24 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Nolaizju tvaiku un dziivoju taalaak.
19.08.2013 20:29 |

10 gadi
Reitings 150
Reģ: 16.08.2013
Atradu daudz kopīga- arī parasti cenšos iziet ārā paskriet vai pabraukt ar riteni, kā arī iepirkšanās labi palīdz :D bet tas tā īslaicīgi, gribētos šīs negācijas aizgaiņāt no sevis pavisam..
laikam jārod harmonija pašai ar sevi, kaut gan tas nemaz tik vienkārši nav..
19.08.2013 20:30 |

10 gadi
Reitings 343
Reģ: 03.04.2012
Iepirkšanās palīdz, kā arī skriešana/svaigs gaiss. Man dusmas samērā ātri pāriet.
Pret stresu man palīdz tēja un pastaiga svaigā gaisā, sarunas ar kādu cilvēku.
19.08.2013 20:32 |

Reitings 545
Reģ: 12.09.2011
Sports man palīdz. Īpaši pēc darba aiziet uz trenažieru zāli un nomīties stundu + stepperī pusstundu un esmu piekususi ka visi darba stresi pazūd (līdz nākamajam rītam)
19.08.2013 23:25 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits