Brīvdienas šķirtiem

Reitings 547
Reģ: 04.03.2009
Pēdējā laikā esmu ļoti neapmierināta ar sava puiša darbu un brīvdienām. Viņam ir klaiskais darba laiks, bet viņš bieži strādā arī vakaros un brīvdienas birojā. Divas pagājušās nedēļas nogales viņš nostrādāja, tā kā mums kopīgas brīvdienas nebija. Arī nakamajā weekend viņš visticamāk strādās. Tad nu šī tuvojošā nedēļas nogale ir faktiski pēdējā vasaras nogale, ko varam pavadīt kopā. Es jau izdomāju, kur bruksim, ko darīsim. Bet tagad viņš man paziņo, ka labāk grib aizbraukt viens uz laukiem ar savu labako draugu iedzert, relaksēties, atslābināties no visa. Negrib nekādu romantisko nedēļas nogali ar mani, jo tā esot vairāk mana izklaide un viņam jaiespringst, bet viņš grib tā pa vienkaršo atpūsties no visa.
Vai es tiešām prasu par daudz? Vai man vienīgajai ir svarīgi būt kopā ar viņu? Un vai tas ir normāli, ja tev ir standarta 8h darbadiena 5x nedēļā, bet projektu tik daudz, ka jāiet uz darbu visas brīvdienas, vakarus.
14.08.2013 09:07 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Es ar tādu vīrieti savu dzīvi nesaistītu. Ne jau tāpēc, ka viņš visas brīvdienas negrib pavadīt ar savu mīļoto sievieti (tas nebūtu nekas tik ļoti nosodāms, jo katram ir tiesības uz kādu hobiju), bet gan man neliekas pieņemami, ka viņam kvalitatīvas brīvdienas ir dzeršana.
14.08.2013 09:47 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Piekrītu Annei.
14.08.2013 09:48 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
čāča- liekas, ka tu esi mana dubultniece. to es pamanu aizvien vairāk kā arī tavs draugs ir gandrīz kopija manējam

:D
tā arī ir. Te čīkst par to,ka netiek uz džakūzī, bet izvēlas braukt buhāt šķūnī. Man katra otrā nedēļa ir tāda,ka draugs atnāk no nakts maiņas 7.30 un noguris iet gulēt, bet es jau esmu izgulējusies, bet tāpat čuču blakām, jo gribas kopā pabūt....un man ir labi.
14.08.2013 09:48 |

Reitings 11698
un ganjau par viņa dzeršanas paradumiem autore bija zinoša jau iepriekš un šī nav pirmā reize.
14.08.2013 09:51 |

Reitings 87
Reģ: 03.08.2013
Autores vietā nospļautos un nebrauktu nekur, jo izskatās, ka viņš negrib tavu klātbūtni, tà vietā varbūt tev ir fck pienācis laiks veltīt uzmanîbu saviem draugiem?
Brīvdienas pavadi ar draudzenēm. Ļauj viņam atpūsties un pati atpūties.
Neskrien tur kur tevi negaida.
14.08.2013 09:55 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
kā jūs pirms tam pavadījāt savu laiku kopā?

neliekas pieņemami, ka viņam kvalitatīvas brīvdienas ir dzeršana.

Ko nozīmē kvalitatīvas brīvdienas?
14.08.2013 09:57 |

Reitings 547
Vislabprātāk viņš vispār brauktu viens uz tiem laukiem, jo viņš zina, ka man tādi lauki nesaista un ka es tur tikai pukstēšu. Bet nu viņš ir ar mieru, ka es braucu līdzi uz laukiem, bet tieši uz to šķūni jau neņems līdzi. Viņš nav nekāds dzērājs, bet nu jā kad ir tā norukājis nonstopā, tas ir vienīgais, kas palīdz atslēgties no visa. Un viņš negrib, ka es to baigi redzu :) Viņam patīk manā klātbūtnē būt džentlmenim.

Laikam jau būs jāatvadās no tās visu mājas un jābrauc uz tiem laukiem :(
14.08.2013 09:57 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
vīrietis strādā bez brīvdienām jau kādu brīdi. tas ir nereāli grūti. vai kāda te ir strādājusi bez brīvdienām? ;) es nē, tāpēc nevaru to iztēloties, bet labi zinu to sajūtu, ka esmu uzvilkts nervu kamols, sāp viss, gribu atslēgties no tā sasodītā darba, tajos brīžos vienīgais, ko gribu, aizbraukt uz saviem laukiem mierā, klusumā, ieiet pirtī, jā, un var arī iedzert, un es to saucu par atpūtu. tā ir atpūta, bet brauciens uz viesu namiem, spa kūriem - manā skatījumā vairāk nogurdina. brauc vīrietim līdzi, izdomāsiet, kā pavadīt brīvo laiku. piedod, bet izskatās, ka esi iespītējusies par to, ka netiek darīts pa tavam prātam, citādāk par jebkuru stundu kopā ar vīrieti justos labi, neatkarīgi, kur esat, ko darat. ;)
14.08.2013 09:58 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Normāla situācija, kad vīrietis grib atpūsties pilnīgi no visa un visiem. Kamēr bērnu nav, to var atļauties .. Kompromisi ir attiecību izdošanās atslēga. Ļauj viņam darīt to, ko vēlas viņš un arī viņam vajadzētu ņemt vērā Tavas vēlmes un piekāpties Tev.

Var, protams, mēģināt braukt līdzi un tamlīdzīgi, bet, manuprāt, labāka opcija ir ļaut vīrietim sailgoties pēc Tevis.

Tikai tiec galā ar savu neapmierinātību .. pagaidām liekas, ka Tu viņu pārak zāģē (par random lietām) un tāpēc arī viņš dod priekšroku šķūnim un pudelei. Pretējā gadījumā atpūta būtu divatā ar Tevi .. Es teiktu, ka iemesls ir dziļāks nekā virspusēji redzams tādai uzvedībai. Nafig strādāt brīvdienās (izņēmums kaut kādi deadlines projektiem), ja vien negribas būt mājās kopā ar savu mīļoto ..
14.08.2013 09:59 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
viņam jaiespringst, bet viņš grib tā pa vienkaršo atpūsties no visa.

Viņam patīk manā klātbūtnē būt džentlmenim.

it kā viņš vēlētos tavā klātbūtnē būt kaut kas labāks... varbūt tu viņu bieži kritizē?
14.08.2013 10:00 |

Reitings 547
Una, varētu jau iespītēties un nekur nebraukt, palikt Rīgā vienai. Bet zinot, ka nākamajā weekend arī nekas nespīd, nezinu, kā vēl ar nākamajiem. Tad jau vispār mēs nepavadīsim brīvdienas kopa. Bet vai tiešam man vienīgajai ir jāsatraucas par to, lai tik mēs pavadītu laiku kopā. Bet viņš nemaz neraud par to, ja nesanāk tā kopīgā atpūta.

Kā jums ir attiecībām? Jūs arī esat tās vienīgās, kas rūpējas, lai būtu kopā pavadīts laiks? Vai arī džeks par to satraucas.

Riry, ja paliekam Rīgā, tad braukājam ar riteņiem, skritulenēm. Vai arī braucam kaut kur ārpus Rīgas.
14.08.2013 10:00 |

10 gadi
Reitings 2793
Reģ: 09.12.2010
Protams, man jau jābūt tai, kas vienmēr pielagojas, pieslīpejas un samierinas. Un kad kāds izdabās man?

Problēma jau ir attieksmē.
14.08.2013 10:03 |

Reitings 11698
Kā jums ir attiecībām? Jūs arī esat tās vienīgās, kas rūpējas, lai būtu kopā pavadīts laiks? Vai arī džeks par to satraucas.

Mēs abi plānojam laiku kopā un abi ilgojamies pavadīt laiku divatā, tad nu abi domājam.
14.08.2013 10:05 |

Reitings 547
misshine, vai tu gribētu būt tā, kas vienmēr pielāgojas vīrietim?
14.08.2013 10:05 |

Reitings 4
Reģ: 30.11.2012
Nevajag strebt karstu, lau jau brauc un relaksejas, vins tacu arii ir cilveeks un pec tadas stradasanas gan jau grib ari atpusties. Ja brauksi kopa,tad vins nevarest justies brivi.
Domaju,ka jums vel bus laiks visam.
Kas attiecas uz darbu, tad seit gan vajag kka to risinat, jo ilglaiciga stradasana brivdienas var jus galigi atsvesinat.
14.08.2013 10:06 |

Reitings 547
Jā, tā ir ka viņš jau vairākas nedēļas strādā bez nevienas brīvdienas :(

^ ^ nav tā, ka viņs labprāt strādā vakaros un brīvdienās, bet nu jā, tagad tie projekti tā sagāzušies. Reāli tas, ko parasti dara nedēļu, viņam jāpaveic 1-2 dienās. Tur visi viņam darbā jūdzas, ne viņš vienīgais tādā režīmā.

Riry, jā šad tad kritizēju, man daudz kas nepatīk, tad arī saku. Vai man būtu jāklusē?
14.08.2013 10:07 |

Reitings 8272
mēs vispār nestraucamies par to, kā pavadīt brīvdienas :D :D :D ir reizes, kad uztaisām abi kopā tīrīšanas dienu un pārējo laiku noguļam gultā, ir, kad aizbraucam pie viņa draugiem (drīzāk varētu teikt, ka sen jau kopīgajiem), un ir, kad vnk aizbraucam kkur divatā (pārsvarā jau tas notiek vasarā). es arī varu blakus gultā gulēt un neko nedarīt.

domāju, ka, ja tu draugam nepukstētu, nečīkstētu, neaizrādītu, tad viņš tevi ņemtu līdzi uz šķūni. nu bet kā var neņemt līdzi? viņš tevi istabā ieslēdz vai pieslēdz pie ķēdes? mums tāda jēdziena vispār nav - neņemt līdzi. ja kāds nebrauc kādam līdzi, tad tie ir apstākļi, nevis kāda iegriba.
14.08.2013 10:08 |

Reitings 8272
miranda, ir bišķiņ jāpaseko līdzi, par ko kritizē. tu nevari kritizēt par VISU. ja tu esi tik ļoti neapmierināta, ka jākritizē tik daudz, tad varbūt vnk meklē citu vīrieti? vienalga, kurš vainīgs vai kuŗs nav vainīgs, bet, ja jādzīvo vienos pārmetumos, pārāk daudz nesaskaņu un pārāk maz saskares punktu, tad jāškirās. nevar uzstiept otram savu gribu tikai tāpēc, ka tu tā gribi. reāli, kad viņš pēdējo reizi pavadīja laiku ar saviem draugiem un tu to atbalstīji un nepukstēji?
14.08.2013 10:13 |

Reitings 547
Laikam izskatās, ka es esmu tā ļaunā... iešu nokaunēties kaktiņā :D
Varbūt uztaisīt eksperimentu, un pārtraukt rūpēties par kopējo laiku, nu tā atstāt visu pašplūsmā... Liekas, ja es nedarīšu, nekas nenotiks.
14.08.2013 10:14 |

Reitings 8272
reāli, kad viņš pēdējo reizi pavadīja laiku ar saviem draugiem un tu to atbalstīji un nepukstēji?

tu neatbildēji uz šo jautājumu.
mēs nezinām pilnīgi visu situāciju. un tu neesi ļauna, bet varbūt neredzi savu situāciju no malas.
14.08.2013 10:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits