Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Skābu kāpostu zupa

 
Reitings 3308
Reģ: 20.03.2013
Kad jāliek tie kāposti? Beigās, tāpat, kā, piemēram, skābeņu zupā skābenes?
03.08.2013 11:46 |
 
Reitings 3308
Reģ: 20.03.2013
up
03.08.2013 12:41 |
 
Reitings 10816
Reģ: 29.01.2009
es parasti vaaru vienus no pirmajiem kapostus..jo visilgaak vaaraas :D
03.08.2013 12:43 |
 
Reitings 210
Reģ: 07.08.2012
katrs jau taisa savadak! es no sakuma izvaru kapostus ar galu :) peec tam atseviski kartupelus un kad abi gatavi sajaucu kopa un veel drusku pavaru un gatavs :)
03.08.2013 12:44 |
 
Reitings 10816
Reģ: 29.01.2009
galjas buljons,kartupelji,kad gandriz tie miksti,maucu iekshaa kapostus :D
03.08.2013 12:44 |
 
Reitings 3308
Reģ: 20.03.2013
Paldies. :) mēģināšu kaut kā.
03.08.2013 14:25 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Vispirms vāru gaļu kopā ar kāpostiem, tad pievienoju rīvētus burkānus un kartupeļus.

Gars''igāk gan, ka kartupeļus neliek zupā, bet vāra atsevišķi un piekož klāt.
03.08.2013 14:27 |
 
Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Anne-esmu ieveerojusi,ja liek zupaa kartupelus-tie neizvaaraas aatri.Es kaapostus nevaaru loti ilgi,kaa to dariiju agraak-vaariju "stundaam" ,peec mammas receptes.Mana skaabu kaapostu zupa vaaraas ilgaakais pusstundu.
03.08.2013 14:33 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Emmanuelle, lieku arī zupā, nan parasti izvārās.
03.08.2013 14:37 |
 
Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Anne-lieku klaat arii kiplokus siipolus ,zalumus biegaas!Sagribeejaas skaaabu kaapostu zupu.Te nemaz tik viegli nav atrast!
03.08.2013 14:41 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Man tagad arī daudz ko gribas. Mēs dzīvojamies pa FR, un te daud kā, kas ir LV, nav.
03.08.2013 14:42 |
 
Reitings 10816
Reģ: 29.01.2009
Emmanuelle,
man ar pamaate zupu vaara 4h..Es nekad neesmu to sapratusi,jo man ,var teikt,visas zupas gatavas pusstundas laikaa :D un garsho ne sliktaak kaa vinjas :D
03.08.2013 14:42 |
 
Reitings 10816
Reģ: 29.01.2009
sk kapostu zupaa sakumaa vaaru kartupeljus,jo kaut kur no atminjas staav galvaa,ka kaapostu skaabe apstadina kartupelju varishanos,kad tos ieliek iekshaa zupaa... tapec vaaru kartupeljus lidz pusmikstai stadijai un tad iekshaa kapostus :)
03.08.2013 14:44 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
pamatu zupai man gan ilgi sanāk vārīt, tas ir kaulu, vismaz stunda, bet parasti divas. Un tad klāt visas pārējās sastāvdaļas, maksimumu 30 min, garšvielas un zaļumus pašās beigās, kad zupa ir gatava.
03.08.2013 14:47 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Noteikti žāvētas ribinas, un iznāk ņamma



03.08.2013 14:51 |
 
Reitings 10816
Reģ: 29.01.2009
baaaac,kaa man sagribeejaas sho zupu :)) it sevishkji pec Kubietes bildeem..mmmm :)
03.08.2013 14:54 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
http://www.fotoreceptes.lv/skabukapostuzupa.html

var arī šādi, bet nu man garšo tikai ar žāvētām ribiņām.
03.08.2013 14:54 |
 
Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
DIO-ja tu vaari galu tik ilgi,tad tacu viss "labums"(taa saka mans viirs) iziet aaraa,kuraa briidii liec kaapostus?
Kubiete -es tik ilgi neesmu eedusi ar zaaveetu galu!
03.08.2013 14:58 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Emmanuelle, es vāru tik ilgi kaulu, nevis gaļu ;) Skābu kāpostu zupu negatavoju, man nepatīk, bet svaigos kāpostus tāpat kā kartupeļus un burkānus 30 min pirms beigām :)
03.08.2013 15:01 |
 
Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Vāru kāpostus ar gaļu kopā uz beigām pievienoju arī apceptus burkānus. Kartupeļus vāru atsevišķi lai zupa sanāk dzidra.
Pasniedzu skābu kāpostu zupu un uz atsevišķa šķīvja kartupeļ, loki, sīpoli, krējums, kūpināta gaļa vai alkšņu dūmdesa, sinepes un mārrutki.
Skābumam pie zupas mēdzu pievienot dzērvenes :D
03.08.2013 15:17 |
 
Reitings 10816
Reģ: 29.01.2009
jaaa,dzervenes laba lieta :) mmmm :)
03.08.2013 15:20 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits