Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

RTU inženierekonomika kvalitātes vadība, kāds ir mācījies? + kopmītnes

 
Reitings 17
Reģ: 13.07.2013
Sveiciens visiem!
Tātad rit pēdējās dienas, kad vēl var pieteikties uz studijām, biju mērķējusi uz Starptautiskajiem ekonomiskajiem sakariem RTU, bet budžetā provizoriski netieku, lai gan ilgi turējos labās pozīcijās, kā otrā prioritāte man ir visaptverošā kvalitātes vadība, bet skatos, ka konkurss nav liels, līdz ar to domāju, vai ir vērts'studēt šādā studiju programmā.
Vēlētos uzzināt, vai kāds ir mācījies kvalitāti RTU, kas patika/ nepatika un vai ir zināmi stāsti par to, ka cilvēki pēc tam strādā tiešām savā profesijā, vai arī tomēr darba pieprasījumu kvalitātes speciālistiem nav tik daudz? Principā man rezultāti ir diezgan labi, līdz ar to domāju, ka varbūt vēl varu nomainīt prioritātes un citā programmā pieteikties. Kādas ir atsauksmes par muitas un nodokļu administrēšanu? Zinu, ka konkurss liels, bet varbūt tajās 26 budžeta vietās varētu tikt. Kvalitātē šobrīd provizoriski esmu 2.
Un vēl viens jautājums, kā ir ar kojām, es saprotu, ka tās jaunās, baltzaļās kojas Āzenes ielā, tagad vērsies vaļā, vispār kāda ir dzīvošana, esmu dzirdējusi, ka parasti sabāž vairākus cilvēkus istabiņā, kuras itkā ir domātas tikai 2viem cilvēkiem ? Un vēl dzirdēju šausmu stāstus par ļoti nekoptām virtuvēm ( tas gan bija par citām kojām) kur studenti atstāj visas ēdiena paliekas izlietnē un tml, vai ir tik traki, vai kāds tikai centās mani iebiedēt?
Kāda ir mācību kvalitāte/ pasniedzēji ?
Lielumlielais paldies :)
13.07.2013 12:02 |
 
Reitings 5478
Reģ: 29.01.2009
Agrāk gribēju studēt visaptverošo kvalitātes vadību. Pat aizbraucu uz fakultāti,lai parunātos ar pasniedzējiem, apskatītos vidi utt. Pēc sarunām ar pasniedzējiem ātri vien sapratu,ka tur negribu. Ne tas,ka man nepatika pasniedzēji,bet gan nostāsti par studijām, kādi priekšmeti jāapgūst. Painteresējos kādas ir darba iespējas, parunājos ar citiem studentiem. Neieinteresēja mani šī studiju programma. Tiku budžetā un biju pirmajā trijniekā,bet neaizgāju. Priecājos par savu izvēli.
13.07.2013 12:24 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Ja iesi uz muitu un nodokļiem, tad pašreiz iesaku izvēlēties nodokļu virzienu, jo nodokļu jomā ir lielāks pieprasījums pēc speciālistiem. Muitai pašlaik jaunus personāla resursus vajag minimāli.

Par kojām - tad, kad es dzīvoju Ķīpsalā, nebija remonta. Bet istabiņās lika kā pienākas. Ja 2-vietīgā, tad 2 cilvēkus, ja 3-vietīgā - tad 3. Ar tīrību - tas akkarīgs no bloka biedriem. Ja ievēro dežūru grafiku un aiz sevis savāc, tad būs ok.
13.07.2013 12:28 |
 
10 gadi
Reitings 218
Reģ: 14.01.2012
Pati mācos muitas un nodokļu administrēšanu un par šo programmu varu teikt tikai labus vārdus. Priekšmeti lielākoties ir interesanti, noderīgi. Pasniedzēji forši, atsaucīgi, pieredzes bagāti un šajā pieredzē nereti dalās arī ar mums (tas konkrēti muitas priekšmetos). Kopumā esmu priecīga, ka tur mācos.
13.07.2013 12:57 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits