Sveiciens visiem!
Tātad rit pēdējās dienas, kad vēl var pieteikties uz studijām, biju mērķējusi uz Starptautiskajiem ekonomiskajiem sakariem RTU, bet budžetā provizoriski netieku, lai gan ilgi turējos labās pozīcijās, kā otrā prioritāte man ir visaptverošā kvalitātes vadība, bet skatos, ka konkurss nav liels, līdz ar to domāju, vai ir vērts'studēt šādā studiju programmā.
Vēlētos uzzināt, vai kāds ir mācījies kvalitāti RTU, kas patika/ nepatika un vai ir zināmi stāsti par to, ka cilvēki pēc tam strādā tiešām savā profesijā, vai arī tomēr darba pieprasījumu kvalitātes speciālistiem nav tik daudz? Principā man rezultāti ir diezgan labi, līdz ar to domāju, ka varbūt vēl varu nomainīt prioritātes un citā programmā pieteikties. Kādas ir atsauksmes par muitas un nodokļu administrēšanu? Zinu, ka konkurss liels, bet varbūt tajās 26 budžeta vietās varētu tikt. Kvalitātē šobrīd provizoriski esmu 2.
Un vēl viens jautājums, kā ir ar kojām, es saprotu, ka tās jaunās, baltzaļās kojas Āzenes ielā, tagad vērsies vaļā, vispār kāda ir dzīvošana, esmu dzirdējusi, ka parasti sabāž vairākus cilvēkus istabiņā, kuras itkā ir domātas tikai 2viem cilvēkiem ? Un vēl dzirdēju šausmu stāstus par ļoti nekoptām virtuvēm ( tas gan bija par citām kojām) kur studenti atstāj visas ēdiena paliekas izlietnē un tml, vai ir tik traki, vai kāds tikai centās mani iebiedēt?
Kāda ir mācību kvalitāte/ pasniedzēji ?
Lielumlielais paldies :)