Vakar biju Kalnciema ielas koncertā, superīgi :), atpakaļ gan bija jāiet ar kājām, bet nekas, 1,5h varu noiet nepilnus 6km :D
Vakar arī nobraucu 57,8km ar velosipēdu nonstopā, nekas, bišķīt pēc tam kājas bija dīvainas, bet nu nekas, šodien atkal jābrauc bet jāizdomā cits maršruts :)
Ja laukā saglabāsies tik labs laiks tad jābrauc uz jūru :) ehh, nākamnedēļ 2 dienas uz darbu :)
labrīt, esmu izgulējusies, šodien plānā ir sakārot mitekli biedzot vai arī aiziet pasauļoties :)
pa laimi šodien brīvdiena, ļoti gribēju uz SS bet netiku, meitenes varbūt kāda zin kur notiek POSITIVUS un kurā datumā un cik biļete maksā un kā jums tajā pasākumā patika ? :)
ļoti gribas uz kādu festu šovasar aizbraukt
Nedomāju, ka kāda zin. Viņi parasti atklāj notikšanas vietu un datumu dienu pirms sākas :D
Bet, ja nopietni, interesanti, liekas, ka tu, kā no mēness nokritusi, kādā informācijas telpā tu visus gadus esi dzīvojusi, ka nezini, kur notiek Latvijā lielākais mūzikas festivāls?? https://www.positivusfestival.com/en/
nū neko, pa mājām šodien jo ir autoskola
Taču 6dienai jābūt labai jo man paliks 18.g draugs vedīs uz Līvu akvaparku, kinīti, paēst pastaigāt pa veičiem un uz numuriņu, pie ezera.
Tikko atgriezos mājās no ārsta. Ārprāts, teica, ka 5 dienas ieteicams nerunāt. Ja runāt tad maz un tikai čukstēt. Tiešām vīram būs lielie prieki, kad svētdien pārradīsies mājās.
Un ceptu gaļu nevar ēst, neko tādu, kas kaklu var traumēt. Vislabākās esot putras.
Tikko izvārīju, bet būs grūti, jo man negaršo.