Kūrorti

Reitings 246
Reģ: 02.08.2009
Labdien!

Tātad - ir plāns tuvākajā nākotnē aizšaut uz ārzemēm. Šodien izdomāju, ka negribu ierasto apskates objektu aplūkošanu - gribas vairāk paslaistīties. Tāpēc iesakiet man kādu kūrortu. Par kūrortiem zinu tik daudz, cik rāda filmās. Godīgi sakot, nezinu par kurās valstīs viņi ir tādi foršāki, tāpēc prasu padomu. Ja varat, lūdzu, piemetiet klāt arī aptuvenās izmaksas un jūsu atsauksmes/komentārus par šīm konkrētajām vietām.

Paldies! :)
07.07.2013 18:48 |

10 gadi
Reitings 3122
Reģ: 29.01.2009
Susanna - tu lidoji no Riigas?
07.07.2013 21:53 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Mans lielais, diez vai piepildāmais sapnis ir Bora Bora. Mazliet reālāks - Maldivas :)
Pati pirmo reizi kūrortā biju Spānijā - Costa Brava. Diviem cilvēkiem pirms 5 gadiem tas maksāja 1000 ls, neskaitot izdevumus tur uz vietas.
Ļoti patika Malta, bet tā nav tīri kūrorta vieta. Sauļošanās un peldēšanās bija patīkama ceļojuma piedeva. Pludmales tur burvīgas un ūdens pasakains.
07.07.2013 21:53 |

Reitings 1196
Reģ: 28.01.2013
Mani vienmēr izbrīna cilvēki kuri var vairākas dienas no vietas gulšņāt pa kūrortiem...
Jūra, saule.... un viss. Paēd, sauļojies, nopeldies, paēd, sauļojies, nopeldies. u.t.t
Varbūt esmu par jaunu (40 gadi) tādai pasīvai atpūtai...

Kas tevi tur var izbrīnīt? Katram taču ir sava izpratne par to, ko nozīmē atpūsties :) Vienam gulšņāt un skatīties tv, vienam braukt ar riteni, vienam ravēt dobi. Kad es braucu atpūsties, lielākoties arī dzīvojos pie ūdens, sauļojos, ēdu, eju pastaigāties, lasu grāmatas, žurnālus, vakarā kādu filmu paskatos - tā ir mana izpratne par vārdu atpūsties (lasi - neko īpaši nedarīt, jo ikdienā tieši besī skriešana), bet citiem patīk braukāt ekskursijās, nodarboties ar kādiem sporta veidiem, utt. Un ar vecumu tam noteikti nav sakara, man nedaudz pāri 20, bet nepatīk aktīvā atpūta :) Par autores jautājumu - biju Ēģiptē pagājušajā gadā, 5 zvaigžņu viesnīcā, kura skaitījas ļoti ''kruta'', bet kad atbraucu, sapratu, ka ēgiptiešu 5 zvaigznes galīgi nav tas pats kas mūsu izpratnē 5 zvaigznes - istabu reti kopa, neatstāja tualetes papīru, mēbeles bija saplīsušas, tv sākumā vispār nerādijā, duša bija aizdambējusies... Tāpēc iesaku meklēt atsauksmes internetā par konkrēto viesnīcu, ko izvēlēsies (piemēram tripadvisor ) :)
07.07.2013 21:55 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Līdere, nē, no Anglijas. Nemaz nezināju, ka no Rīgas vispār lido uz turieni. Vispār pirmais iespaids par Santorini man nebija labs, jo lidosta bija ļoti maziņa (tiešām mazāka par Rīgas) un izskatījās veca, neorganizēta (atpakaļceļā reiss kavējās, neviens neko par to nepaziņoja utt.). Tāpat braucot līdz viesnīcai attēlos smukās baltās mājas realitātē neizskatījās baltas :D Un viss tāds brūns, nekādu zaļumu. Turklāt, kad atbraucām, bija diezgan liela vētra, kad smiltis lidoja pa gaisu un bija diezgan grūti uzturēties. Tā kā sākumā viss likās nomācoši, tomēr vēlāk man ļooti iepatikās. :) Pilsētās mājas tiešām ir baltas, ieliņas mazas kā bildēs, laikam visvairāk tas bija pilsētā Oia. Skati ļoti skaisti. :)
07.07.2013 22:00 |

10 gadi
Reitings 10290
man Santorini patika vairāk skatu un atmosfēras dēļ. ja samēro ar viesnīcas cenu, tad no, no, no...
07.07.2013 22:02 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Man par mūsu viesnīcu, kurā palikām, divejādas domas. Bija šādas tādas aizķeršanās, taču kopumā patika. Domāju, ka viesnīcas daudz maksā skatu dēļ, vismaz no mūsu pavērās ļoti foršs. Mēs bijām iekš Suites of the Gods.
07.07.2013 22:08 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
No kūrortiem biju tikai Turcijā (Antālijā un Kemerā). Un jā - ļoti patika. Tiešām laiska atpūta: pludmale, silta jūra, saule, karstums, kokčiks rokā. Nu pilnīgi no problem. Ar nedēļu pilnīgi pietiek.. Aj, pat sagribējās atkal uz Turciju aizšaut, vnk pagulēt un neko nedarīt.

Ņemu AI, bet dzīvoju sākumā 2* un nāk. reizē 3* viesnīcā. Zvaigznes tiešām neatbilst ES standartiem, BET... man bija vienalga: gulta, ventilators, duša ir, ēdiens normāls, dzērieni par brīvu un vairs neko nevajag, jo viesnīcā tikai gulēju.
07.07.2013 22:40 |

Reitings 86
Reģ: 30.06.2013
Bugārijā biju - nepatika , man likās par daudz Vāciešu ... un nav pietiekoši eksotikas , bet tā jau gaumes lieta ...
biju kādas 3 reizes Krētas salā - rēķinies tur būs dārgāk nekā Turcija un Ēģipte , bet servisa ziņā labāk un nebūs tik daudz krievu ... iesaku tieši Namma Bay kūrortu - ļoti patikās !
07.07.2013 22:54 |

10 gadi
Reitings 13809
Man atkal nepatīk kūrorti. Uzskatu to par naudas izmešanu. Bet laikam jau Turcija labāka.
Ēģiptē bijām vienu nakti tādā kūrortviesnīcā. Man pilnīgi nemaz nepatika.
Šogad bijām nedēļas nogalē Turcijā - tas jau bija labāks variants. Bet vienalga naudu netērētu par tādu atpūtu. Jo man 2.dienā jau tas kūrorts bija līdz kaklam.
08.07.2013 09:29 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
man tikai tāda plika gulšņāšana baigi neaizrauj, bet no tādiem tuvākiem galamērķiem man ļoooti patika Tenerifē Los Americos daļā viesnīca H10 Costa Adeje Palace. 4* viesnīca, bet serviss velk uz visām 5*, ļoti plaša teritorija ar daudziem baseiniem, perfekta ēdināšana un sistēma, okeāns aiz žoga :)
http://www.hotelh10costaadejepalace.com/en/index.html
08.07.2013 09:35 |

10 gadi
Reitings 13520
Es ieteiktu Turciju, Kemeru - man tiešām tur patika, ļoti skaista daba!
08.07.2013 09:50 |

Reitings 1093
Reģ: 02.11.2011
Tikko atgriezos no kūrorta Rodas salā. Viesnīca bija fantastiska, saucas Lindos Imperial 5*, noteikti visiem iesaku! Bet Roda kā sala noteikti nav, manuprāt, skaistākā Grieķijas sala. Man daudz vairāk patika Lefkada, Milos un tā pati Santorini. Bet šoreiz mūsu mērķis bija baudīt medusmēnesi skaistā viesnīcā un mazlietiņ apskatīt salu. Šādam plānam Roda ir ideāla!
08.07.2013 10:20 |

Reitings 1951
Reģ: 17.03.2009
Liidere- Pirms vairākiem biju Krētā, man ļoti nepatika! Aizbraucām jūlija vidū, bija šausmīgs karstums, akmeņainas pludmales, ļoti neērti peldēties. Turklāt palikām vietā kut pilns ar angļu tūristiem, kuri no rīta līdz vakaram dzer un bļaustās. Pretīgi. Žēl, ka man tāda slikta pieredze, jo es esmu pilnīgi pārliecināta, ka Grieķijas salas ir ļoti skaistas. Mans nākamais mērķis ir Mikēnas, izskatās pēc mazas sapņu saliņas.
08.07.2013 10:31 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Manam draugam arī tādi uzskati par ceļojumu- aizbraukt, neko nedarīt , peldēties, sauļoties, iedzert āra terasē aliņu. man tā nebūtu interesanti. es gribu arī redzēt tūrisma objektus neviss vien viesnīcu, kafejnīcas, sauļoties pludmalē. par šādu atpūtu man negribētos iztērēt naudu. Es nepārmetu autorei
neko nevaru ieteikt,jo neesmu bijusi tāda veida ceļojumos
08.07.2013 10:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits