Vadā uz darbu

Reitings 63
Reģ: 11.05.2013
Kāda būtu jūsu attieksme šajā situācijā?
Jūsu puisis katru dienu ar auto ved uz darbu un no darba savu kolēģi, kas dzīvo netālu no jums. Viņa izskaidrojums, ka viņiem taču ir pa ceļam. Turpretī jūs uz darbu viņš nevestu, jo jums galīgi nav pa ceļam. Tā nu jūs būtu spiesta katru dienu kratīties sabiedriskajā transportā, kamēr sveša dūdiņa tiek komfortabli izvadāta.
Godīgi sakot, es vāros no dusmām :)
Bet kā citas justos? Varbūt pārspīlēju?
02.07.2013 09:12 |

Reitings 895
Reģ: 14.04.2010
Ja izrunāšanās nepalīdzētu, tad es noskaidrotu vai man tuvumā nedzīvo kāds mans kolēģis un regulāri sāktu braukāt uz un no darba ar viņu. Pazīstu savu vīrieti - ātri vien tai beibei nāktos citu šoferi meklēt, jo viņam nepatiktu, ka sveši vīrieši mani apkārt vizina.
03.07.2013 10:03 |

Reitings 63
Nezinu, cik tur dārga tā kolēģe... Kaut gan uzmeties viņai par aizgādni ir.

Man jau pašai liekas, ka te nostrādā tas fakts, ka viņš šausmīgi negrib tikt palikts zem tupeles. Kā viņš redz un jūt, ka raudāšu, psihošu, skandalēšu, vai arī gluži mierīgi runāšu, bet kaut kā mēģināšu ar viņu tomēr manipulēt, kaut ko viņam norādīšu, likšu vai pavēlēšu, tā viss čau, varu aizmirst. Baigi viņš sargā savu izvēles brīvību.

Ir piemēram viens darbs, ko es viņam lūdzu izdarīt jau pusgadu. Esmu gan mierīgi runājusi, gan bļāvusi un pavēlējusi. Viņš vienkārši to nedara un nedarīs, kamēr es to viņam likšu. Darīs tikai tad, ka viņš pats to gribēs. ha haa nu tāds man čomiņš pagadījies
03.07.2013 10:04 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Libra ļoti labi pateica, nezināju pat ko šai diskusijā piebilst. Man būtu sāpe - noteikti, es to neturētu iekšā!
03.07.2013 10:06 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Vispār ja tā godīgi, nesaprotu no kā tas tā ir sanācis, jo agrāk biju traki greizsirdīga, nu nenormāli, par katru sīkumu manas iekšas vārījās. Taču nezinu īsti kā tas ir sanācis, bet tagad esmu mierīga, nemeklēju kaut kādus iedomu zemūdens akmeņus utt... No mežonīgi greizsirdīgas esmu pārtapusi par minimāli ( nav jau tā, ka nekad un nekādā situācijā nepalieku greizsirdīga)

Man ir trīs varianti kāpēc tā ir noticis...

1. Esmu pieaugusi prātiņā ( bet tikai šajā ziņā :D :D :D )

2. Jo mazāk taisu skandālus un mazāk iespringstu, jo vīrietis mani vairāk novērtē un ciena.

3. Vienmēr saku ko domāju, un man laikam gadījies saprotošs vīrietis, jo pat tad, kad viņš ir teicis, ka nesaprot par ko cepos, un ka viņaprāt nav iemesla cepties, vienmēr piekrīt kā ja man nepatīk tad tā vairs nedarīs. ( Bet šādas situācijas bija tikai attiecību sākumā, un šķiet jau tagad viss ir izrunāts un viņš zina kas man ir OK un kas nē) :)
03.07.2013 10:08 |

Reitings 63
Par to citu džeku, kas mani vadātu darbu, arī viņam teicu. Nu lai iedomajas mani savā vietā, kā viņš justos par to utt. Viņš teica, ka būtu priecīgs, ja kāds mani vadātu. Nē, pilnīgi nopietni :) Un es zinu, ka tā nebija tēlošana no viņa puses, viņš tāds ir, pilnīgi negreizsirdīgs. Aaaaaa nu kur tādi rodas. Ar viņiem nevar nekā manipulēt :D
Atceros, ka šefs mani uzaicinaja uz savu dzimeni. Viņš vispār neko neteica, bija priecīgs, ka būs pašam brīvs vakars, varēs kādu bojeviku noskatīties, kas man nepatīk.
Ja viņu šefene uzaicinātu uz dzimeni, es laikam vārītos vēl nedēļu!
03.07.2013 10:12 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Ir piemēram viens darbs, ko es viņam lūdzu izdarīt jau pusgadu.

Kā var neizdarīt, ja palūdz?
03.07.2013 10:16 |

Reitings 3966
Ir piemēram viens darbs, ko es viņam lūdzu izdarīt jau pusgadu.
sazinies ar to meiteni, pasaki, lai viņa viņam pasaka to izdarīt. :D
03.07.2013 10:21 |

Reitings 2342
Hmm, pēc šādas reakcijas, es liktos mierā - lai brauc ar ko grib, kad grib. Savu brīvo laiku veltītu aktivitātēm sev pašai - draugi, kursi, labas grāmatas... Neiespringtu uz viņa vajadzībām (obligāta kafija no rīta, lai var pamosties), bet domātu mazliet vairāk par sevi - kafijas vietā, izskrietu apli pa rajonu, lai izvēdinātu galvu un uzņemtu enerģiju. Šāds neliels ieguldījums sevī uzlabos Tavu emocionālo stabilitāti, radot veselīgu pašpārliecinātību, kas, iespējams, liks Tev no puiša aiziet, vai arī attieksme kļūs veselīgāka....

Izskatās, ka puisis jūtas svarīgs un mīlēts brīžos, kad Tu skandalē un psiho. Viņš redz, cik svarīgs un nozīmīgs Tev ir, tas baro viņa ego. Un zināma vēlme viņu pakļaut, ceļ Tavu pašvērtējumu, radot femme fatale ilūziju. Būtu laiks attīstīties abiem, lai neaprītu viens otru, iz sērijas - be sure you have your own life before you're someone else's wife.. Bet neaizmirsti vienu - mīli otru pusīti, bet ne vairāk par sevi pašu. Pretējā gadījumā no Tevis paliks putekļi...
03.07.2013 10:27 |

10 gadi
Reitings 5181
Neiespringtu uz viņa vajadzībām (obligāta kafija no rīta, lai var pamosties), bet domātu mazliet vairāk par sevi

++
03.07.2013 10:30 |

Reitings 457
Reģ: 30.01.2012
Atceros, ka šefs mani uzaicinaja uz savu dzimeni. Viņš vispār neko neteica, bija priecīgs, ka būs pašam brīvs vakars, varēs kādu bojeviku noskatīties, kas man nepatīk.

Piedod, bet pēc šī man liekas, ka īsti līdz galam viņam nav jūtu pret Tevi. Kaut kas man visā šajā situācijā tā liek domāt. Ne jau spītīgs viņš ir, bet gan vienaldzīgs.
03.07.2013 10:31 |

10 gadi
Reitings 13809
+++ ctn

Ļoti labs ieteikums.

Tā arī Tev būtu jādara - jāsāk dzīvo savu dzīvi, aizpildīt to maksimāli bez viņa. Ja būs lemts, jūs satuvināsieties un būsiet laimīgi, jā nē - tad Tev būs vieglākuzsākt jaunu dzīvi, ja jūsu attiecības beigsies.
03.07.2013 10:34 |

Reitings 15092
Es tiešām esmu šokā, ka šī diskusija turpinās jau otro dienu. Tak nomierinies, sieviete! :D
03.07.2013 10:37 |

Reitings 63
Tieši šorīt pēc smagas nakts no rīta nepiecēlos pirmā, vāļājos miegaina pa gultu. Viņš pirmais piecēlās, pats sev uztaisīja kafiju. Teica, lai maizītes netaisu, lai nepūlos, nopirks kaut ko pa ceļam. Vienīgi kreklu gan palūdza izgludināt, jo man tas sanakot ļoti labi, paslavēja, teica, ko gan bez manis darītu, buču uzreiz iedeva, nu tā parasti nekad nedara. Nu tā likās, ka mazliet grib piebraukt, grib likt man justies labāk.
03.07.2013 10:40 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Ir arī negreizsirdīgi un par sevi pārliecināti cilvēki, šajā gadījumā kā draugs , kurš atļauj braukt uz šefa dzimšanas dienu!
Ja neko neaizliedz, tad nemaz negribas nekur skriet, kā man piemēram. Mani nekontrolē, bet man nav velēšanās nemaz neko darīt aiz muguras.
03.07.2013 10:42 |

Reitings 63
Sesilla, ar mani ir tāpat. Manējais mani vispār nekontrolē, lieki neko nejautā, ļauj darīt visu, iet un darīt, ko gribu un ar ko kopā gribu. Bet man nav nekādas vēlmes neko darīt bez viņa :)
Bet es gan viņam norādu, ko ar ko drkst un ko nedrīkst, daudz ko aizliedzu vai vismaz gribu aizliegt (piemēram, tā kolēģes vadāšana), un tad nu viņš tieši grib vairāk izrfauties tajā brīvībā. Es to lieliski apzinot, bet es neko tur nevaru ar sevi padarīt, ja saņemos uz kādu nedēļu, menesi, tapat drīz sprāgst ārā mana patiesā daba :D
03.07.2013 10:48 |

10 gadi
Reitings 5181
Bet es gan viņam norādu, ko ar ko drkst un ko nedrīkst, daudz ko aizliedzu vai vismaz gribu aizliegt (piemēram, tā kolēģes vadāšana), un tad nu viņš tieši grib vairāk izrfauties tajā brīvībā.

Varbūt Tu tik tiešām pa daudz aizliedz un komandē - ko un kā darīt. Un tapēc Tavs draugs iespītējas "kolēģes vadāšanas" jautājumā, kas tikt tiešām ir daudz svarīgāks, nekā "nedrīkst to, bet drīkts to utt".
03.07.2013 10:57 |

Reitings 3966
Uzprasi viņam vai tu viņam esi apnikusi un vai tev jāsāk kāds cits meklēt, ja citas vadā ar mašīnu. BEt jautā tā sarkastiski. :D
03.07.2013 11:11 |

Reitings 227
man vairāk liekas,ka tev nav paveicies ar viņu, nevis viņam ar tevi.
Jocīgi,ka savu draudzeni vīrietis liek vienā plauktiņā ar citām. Un visi tie- negrib būt zem tupeles- ir vnk smieklīgas atrunas stulbiem izgājieniem.
03.07.2013 11:18 |

Reitings 349
Reģ: 29.06.2010
Domāju, ka šajā lietā jāsamierinās ar zaudējumu tev. Bet neaizmirsti. Kad būs cita situācija, tu varēsi šo izspelēt, kā trumpi, un viņam vajadzēs kaut kur citur piekāpties tev. Esi gudra un tālejoši domājosa.
03.07.2013 11:33 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Bet es gan viņam norādu, ko ar ko drkst un ko nedrīkst, daudz ko aizliedzu vai vismaz gribu aizliegt (piemēram, tā kolēģes vadāšana), un tad nu viņš tieši grib vairāk izrfauties tajā brīvībā.

Iegādājies labāk sev suni dresūrai.
03.07.2013 12:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits