interesanti ko tagad dara merlyn un ance gan jau ka lasa forumu, paskatīsimies cik ilgi nekomentēs. Ances profils tik tiešam jau ir dzēsts. :( un Merlyn arī heh. :D
Mežāze, galīgi garām, tieši īres līgumā viss ir atrunāts. Problēmas var būt tad, ja nav īres līguma. Arī naudu uz rokas nekad nemaksātu, pēc tam pierādi, ka esi maksājis.
Nebija jau vispār vēl runas par to, kādā veidā es maksātu, mani jau atgrūda tas, ka negrib līgumu. Zvanīšu un teikšu, ka man nevajag. Paskatījos arī, ka jau no ss.lv izņemts sludinājums, nez kāpēc, ja jau nevienam nav vēl izīrēts:D
Mežāze, bet uzstāj uz līgumu! Piedāvā kopā sastādīt, lai būtu aizstāvētas abu pušu tiesības un likumiskās intereses. :) Kas zina, varbūt viņš piekāpsies!
Sveiks dāmas šodien pabiju dārzniecībā, iepirku puķes kuras šovakar tiks stādītas dārza smukumam, lai pašai prieks un citiem prieks. Šodien tīri labs garīgais gribas iet un daŗīt viskaut ko tik īsti nevaru neko izdarīt.
Pēc Poppy komentāra izlasīju Karolīnas bloga pēdējo ierakstu un pasmaidīju. Visu laiku likās, ka viņa savā sterilajā pasaulē nemaz nevēlas mazuli, bet ieraksts bija tik pozitīvs un prieka pilns - viņa noteikti būs forša grūtniece un māmiņa :)
Labdien.
Biju pēc jauna datora lādētāja, vecajam kaut kas ielocījies un visu laiku raustas, tad lādē, tad nē.
Noskatījos Kanikuli v Meksike 1. sezonu, bet nesaprotu vai ir apkopojums par to 1. sezonu, interesē, ka Stafs tēloja, ka ir samīlējies, bet beigās teica, ka viņam ir draudzene.