Lietoju nu jau mēnesi Samsung Galaxy S4, labāka telefona nav un ja ir,nepārliecinās neviens. :D
Ideāls it visā. Iepriekš 2 gadus lietoju Galaxy s2 arī ok.
Iesaku samsungus.. nenožēlosi!
Iphone 4s. Līdz šim labākais kāds man ir bijis . Taču ir lietas kuras var ērtāk izdarīt ar samsungu s3 kurš ir draugam. Nākamo arī skatos uz samsung pusi
Man ir HTC 8S windows phone. Mani ļoti apmierina. Neslīdošs. Man patīk, ka telefona apgaismojums ir automātisks. Ja saule spīd tad telefonā var lasīt visu bez problēmām. Ir tāda funkcija gādīgs tālrunis, kad man zvana paņemot rokās telefonu skaņa pazūd, ja telefons atrodas kabatā vai somā tas zvana skaļāk, lai sadzirdētu. Tā funkcija ļoti patīk. Nu fotokamera nav baigi labā, bet tam taču arī ir,fotokameras. Rakstīšanai labs. Ērts.
Puisim ir samsung galaxy, bet pats tagd nevar vairs izturēt android. Ātrāk grib kādu no windows telefoniem. Kaut gan teica, ka android ir ļoti labs un apmierina viņu :D
Nu jau vairāk kā pusgadu nēsāju HTC ONE X. Sākumā mums gāja smagi,bet nu jau kādu laiku esmu ļoti apmierināta ar savu pirkumu... :) nekad neesmu bijusi I-phone fans,jo liekas maziņi,bet Samsungiem īsti uzticības nav-daudz sliktas atsauksmes ir dzirdētas. Kā arī vizuāli vairāk piesaista HTC...
HTC ONE X+.
64 GB atmiņa, liels ekrāns, salīdzinošiu labs baterijas laiks - lādēju reizi 2 dienās. Tāpat iebūvētā Beats audio sistēma ir tik tiešām laba! Un - pats telefons superplāns!
Mīnusus nepateikšu - man viss ļooooti apmierina.
Augustā būs gads, kopš man ir balts LG optimus L7.
Neiesaku nevienam, nekad pirkt. Divas reizes jau bijis garantijas remontā un jēga nekāda.
Jālādē katru nakti, tagad jau visu laiku pie lādētāja, karas un čakarējas.
Maigi sakot - pilnīgs mēsls.
man tāds pats, tiesa gan, ir pagājis gandrīz pusgads, bet iet viņš aši un viss notiek, vienīgais, pie kā varētu piesieties - ātrums, ja telefons ir pārbāzts, bet tā kā man nav miljons lietas viņā, tad viss kārtībā.. baterija tur 3 dienas stabili :)
Esmu priecīga, ka nepaņēmu IPHONE, skatos, ka tā tiešām ir kulta lieta :)
Man ir Samsungs Galaxy S4, es vēl daudz ko viņā nesaprotu, jo man iepriekš bija visparastākā NOKIA, pašai pēdējai pat nebija interneta :D. Grūti jau salīdzināt, bildes ļoti labas ja bildē dienā, mūzika normāla, bet jāsaka man bija sen Sony Walkman telefons un tam bija labāka mūzika, bet tā kā mūziku neklausos tad tas man ir mazsvarīgi, pārējās visas fīčas vēl neesmu izpētījusi.
Ui, izstāstīšu, vakar bik nomaldījos pārdaugavā, nu un izņēmu savu labo ierīci lai izmantotu navigāciju, navigācija protams parāda muļķības, jo es zinu ka bija jābrauc, bet vienā ceļā esmu kļūdījusies, a šamais man rāda pilnīgi citādu ceļu, labi meklēšu pati, un kad sapratu, ka nu esmu aizbraukusi galīgi kreisi, izdzirdu ka man no somas atskan, pēc 500m griežieties pa kreisi, man tāds smiekls sanāca :D izbraucu protams kā vajag pateicoties šamam :D
Man ir Blackberry 8520 Curve.
Pie mīnusiem : nav latviešu valodas, ja izmanto diezgan padaudz tad jālādē gandrīz katru dienu. Kameras izšķirtspēja nav no tām labākajām 2 pikseļi. Blackberry operātājsistēma nepatīk, pārāk parasta.
Labu laiku skatījos uz Lumia telefonu, bet kad varēju aptaustīt dzīve, nepatīk man Windows. Gribu Samsung Galaxy S3.
pašai tagad ir HTC Desire S
viss itkā apmierina, bet pēdējā laikā kautkā niķojās un jālādē katru dienu, ja aktīvi visu dienu sēž internetā :) vispār piesasista tieši HTC vizuālie izskati
Man ir galaxy ace 2.
Tā jau dikti patīk, vienīgi riebjas, ka kameru nevar pietuvināt + diez gan ilgi fokusē, kamēr nofočē..ātri kustīgus objektus nofotografēt nevar :D
Un pēdējā laikā viņam patīk lēni darboties :D bet es norakstu uz to, ka veca programmatūra. Gaidu, kad nāks update uz jelly bean, bet kā uz LV nenāk, tā nenāk. Kād nezina, kad varētu gaidīt?
Man ir Samsung Galaxy S3. Jūlijā jau būs gads kopš lietoju, bet iet viss perfekti.
Mīnusus nekādus atklājusi neesmu. Pie plusiem pierakstīšu, ka ieejot kontaktos un velkot pār kontaktu uz labo pusi telefons sāk zvanīt izvēlētajam kontaktam, bet uz kreiso pusi, tas piedāvā sākt rakstīt sms. Tad vēl ja lasu kāda cilvēka sms, pieleikot telefonu pie auss, tas automātiski zvana šim cilvēkam.
Bet vispār tagad jau ļoti vēlos S4... ehhh... paskatījos viņu, liekas vnk burvīgs telefons. Tā pieradu pie S3 izmēra, ka atkal vēlos kko lielāku :D
un otrs man ir Blackberry Curve 8520
nopirku, jo tačskrīns jau bija apnicis un gribēju pamēģināt tāda veida. Un jā latviešu valodas nav, jālādē man 2 x dienā, bet pie vainas baterija, jāpērk jauna. Pat, ja nav telefons pārbāzts arī sāk kārties un tad vienīgais kā var izslēgt tel ir izņemot bateriju. Otreiz noteikti nepirktu. Nezinu varbūt man tāds pagadijās tikai :D