Pirtī ar drauga radiem

Reitings 145
Reģ: 05.06.2013
Sveikas, zinu, iespējams ļoti muļķīgu tēmu vēlos uzsākt :D bet man pēc nedēļas ir paredzēts braukt kopā ar draugu pie viņa radiem uz tādu kā saietu. Un viņiem ļoti patīk iet pirtī, protams, ar visām tradīcijām, pēršanos un protams pa pliko.
Gribēju noskaidrot, varbūt kādai ir bijis tāds pats satraukums un samulsums pirmajā reizē, bet mani uztrauc tas, ka drauga mamma un visas radinieces redzēs visu to, ko redz guļamsistabā tikai draugs :D
Draugs jau saka, ka pirtī neviens nevienu nenopēta un neapspriež, bet tik un tā..mulsums man noteikti būs liels.
Vai ir kādi ieteikumi vai pieredze no savas dzīves? :)
15.06.2013 14:08 |

Reitings 1873
Reģ: 29.01.2009
Man ar riebjas iet pirtī, draugam gan patīk, velk mani visu laiku līdzi. Vispār man riebjas sēdēt plikai un svīst, ar drauga radiem pirtī nemaz iet negribētu, tāpat kā ar citām meitenēm.
15.06.2013 16:57 |

Reitings 4113
Reģ: 14.11.2012
Neietu nekādā gadījumā. Ne es gribētu uz drauga mammas čožu skatīties , ne es gribētu , ka uz maniem plikumiem lūr. Nafig man pēctam awkward attiecības ar drauga mammu un pērējiem
15.06.2013 17:05 |

Reitings 779
Reģ: 27.11.2012
Uij, tagad visas vecās radu klačotājas apspriedīs tavu dienvidu frizūriņu - tev jāizlaipo starp vaksēto/pusvaksēto 'palaistuvi' un žiletes neskarto 'hipiju-narkomāni' :D

Es laikam vienkārši piespiestu sevi to izdarīt un cerētu, ka pirms pirts var iedzert, lai uz lāviņas prāts nesas uz jokiem nevis savu plikumu.
15.06.2013 18:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits